Unexpected 'else', kan niks vinden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:23:15
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg een foutmelding, die ik alleen bij de localhost server krijg en niet wanneer ik de pagina op een internet hosting zet. Dit is de fout:

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in on line 292


Lijn 292 is de else lijn.
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
     }
 }

 else
 {
     echo [/quote]
Echter, ik zie nergens een fout in een accolade die ik vergeten ben ofzo en het script werkt via een internet hoster dus wel goed..

Wie o wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:54:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2015 12:31:45
Quote Anchor link
Ik gok dat je ergens iets doet zoals dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($doe_iets) {
    // doe wat
} else {
    // doe nog wat
} else {
    // probeer nog wat te doen...
}
[
/code]
En dit kan natuurlijk niet, want er kan maar n else bestaan. Dus kijk eens goed naar je if-statements, en gebruik vooral de TAB-toets om er een goed overzicht in te krijgen.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:39:00
Quote Anchor link
Nou nee, dat doe ik dus niet, iig niet erg van bewust.
Het rare is dan wel weer, het werkt wel wanneer ik het upload naar een internet hosting. Dus dan betekent het toch dat het wel moet werken?

Edit:
De code:
http://pastebin.com/jhYGFEUW
Gewijzigd op 25/05/2015 12:52:02 door Roel H
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 12:51:16
Quote Anchor link
Roel H op 25/05/2015 12:39:00:
Het rare is dan wel weer, het werkt wel wanneer ik het upload naar een internet hosting.


Of de foutmeldingen staan daar compleet uit en 'denk' je dat het werkt.
Met zo'n kort stukje script kunnen wij uiteraard niet veel.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:52:35
Quote Anchor link
http://pastebin.com/jhYGFEUW

De code van het script.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 12:58:34
Quote Anchor link
En waar is regel 292?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:10:30
Quote Anchor link
Sorry,

Heb wat weg gehaald. Dat is nu regel 277.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 13:27:23
Quote Anchor link
Zit het niet toevallig in het stukje wat je hebt weggehaald?
Ik kan zo even niets vinden.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:32:14
Quote Anchor link
Wat ik weggehaald heb zijn een reeks mail adressen eigenlijk, niet veel meer. Ik zal zo voor de zekerheid nogmaals kijken. Maar ik geloof niet dat het daaraan ligt eigenlijk. Daarom snap ik de hele foutmelding eigenlijk niet...
 
Eddy E

Eddy E

25/05/2015 13:37:55
Quote Anchor link
http://codepad.org/OZKuAHxA >> daar kan je het script ook gewoon 'draaien'. Ik heb alleen session_start() even uitgezet, want dat kan/mag/werkt daar niet.

Voor de rest geen fouten.

Toevoeging op 25/05/2015 13:38:07:

Welke PHP-versie draai je lokaal?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:44:51
Quote Anchor link
Hoi,

Hier is de hele versie, met regel 292 erbij:
http://pastebin.com/EbRcZ7sC

Lokaal draai ik 5.5.12. Ik gebruik WampSever als Webserver. Hiervoor draaide ik EasyPHP, die gaf ook fout meldingen aan.
Ik snap er niks meer van, of ik moet helemaal schoon gaan beginnen...
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 13:50:59
Quote Anchor link
In dit laatste script gebruik je ook shorttags. Vervang die eens door normale tags.
Dus <? ==> <?php
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 16:06:18
Quote Anchor link
No, ik heb dat stukje er namelijk al eens helemaal uitgehaald, dan zet hij de fout op de laatste regel van het bestand, na </html> dus. Het zit hem waarschijnlijk ergens midden in het bestand, maar ik kan het gewoon niet vinden.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 16:10:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/05/2015 13:50:59:
In dit laatste script gebruik je ook shorttags. Vervang die eens door normale tags.
Dus <? ==> <?php


Heb je dit al gedaan?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 16:18:59
Quote Anchor link
Het klopt, php moest erbij komen te staan in lijn 195. Super bedankt man!

Toevoeging op 25/05/2015 16:22:43:

Heb ik nog een klein probleempje.

ik krijg deze foutmelding

Quote:
Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at &quot;localhost&quot; port 25, verify your &quot;SMTP&quot; and &quot;smtp_port&quot; setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\paps\plaatjezoeken.php on line 161


Ik heb dus al de smtp van telfort ingevoerd in de php ini, maar dat werkt niet. Hoe krijg ik dit werkend. Lukte bij easyphp ook al niet.
Gewijzigd op 25/05/2015 16:30:10 door Roel H
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 16:33:20
Quote Anchor link
Je moet in php.ini de smtp server van de adsl-provider opgeven.
En dan Apache herstarten.
Gewijzigd op 25/05/2015 16:33:52 door - SanThe -
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 17:08:10
Quote Anchor link
Super bedankt, het werkt! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.