unexpected t_echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 20:38:59
Quote Anchor link
Hallo,
ik ben bezig met een checker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  if($credits < $row['cost']{
echo ' niet genoeg credits'; } else {
echo'Genoeg credits';


$credits = credits van gebruiker
$row ['cost'] = hoeveel het product kost

Nu wil ik dus checken of de gebruiker zijn credits niet lager zijn dan hoeveel het kost.

Alleen nu krijg ik steeds unexpected t_echo

Wie kan me helpen?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:00:56
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/05/2011 20:41:06
Quote Anchor link
je vergeet een '}'
 
Dennis meijer

dennis meijer

22/05/2011 20:41:29
Quote Anchor link
je bent vergeten de if af te sluiten met een )

zo moet die:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  if($credits < $row['cost']){
echo ' niet genoeg credits'; } else {
echo'Genoeg credits';
}
Gewijzigd op 22/05/2011 20:42:21 door dennis meijer
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 20:42:33
Quote Anchor link
netjes werken!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($credits < $row['cost'])
{

    echo ' niet genoeg credits';
}

else
{
    echo 'Genoeg credits';
}
    
?>
Gewijzigd op 22/05/2011 20:42:47 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 20:43:46
Quote Anchor link
hij geeft genoeg aan bij iets wat niet genoeg is

Hoe kan dat?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/05/2011 20:45:16
Quote Anchor link
niet < maar dit > ?
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 20:45:47
Quote Anchor link
Dat kunnen wij zo moeilijk raden he.. toon ietsjes meer code.
Wat weergeeft $credits en wat $row['cost'], print dat eens uit.

@ maarten dat zou onlogisch zijn he want dan is het aantal credits groter dan de kostprijs.
Gewijzigd op 22/05/2011 20:46:46 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 20:46:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM shop WHERE id = '".$_GET['b']."'");
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
$credits = $users->GetUserRank;
if($credits < $row['cost'])
{

    echo ' niet genoeg credits';
}

else
{
    echo 'Genoeg credits';
}
    
?>
Gewijzigd op 22/05/2011 20:48:32 door Kevin Blokzijl
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 20:47:39
Quote Anchor link
Wat weergeeft $credits en wat $row['cost'], print dat eens uit.

verder ...
- ontbreekt er een foutafhandeling bij je query
- is er sql injectie mogelijk

en moet dit $credits = $users->GetUserRank; niet $credits = $users->GetUserCredits; zijn?
Gewijzigd op 22/05/2011 20:49:04 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 20:48:56
Quote Anchor link
Je ziet mijn code toch?
& De variabelen zijn goed, het ligt gewoon aan dit stukje script
Gewijzigd op 22/05/2011 20:49:21 door Kevin Blokzijl
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 20:49:43
Quote Anchor link
Wat weergeeft $credits en wat $row['cost'], print dat eens uit.

dus $credits is groter dan $row['cost']?
Gewijzigd op 22/05/2011 20:50:10 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 20:52:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM shop WHERE id = '".$_GET['b']."'");
$credits = $users->GetUserRank;
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
if($credits < $row['cost'])
{

    echo ' niet genoeg credits';
}

else
{
    echo 'Genoeg credits';
}
    
?>


Hoeft al niet meer, $credits moest een regel naar boven en while naar onder
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 20:54:17
Quote Anchor link
je moet nog { } bij je while zetten en kijk ook naar mijn vorige puntjes! Er is sql injectie mogelijk.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/05/2011 21:12:58
Quote Anchor link
Ok! Ik zal er om denken.
Maar nu zit ik in de knoop met een mysql query.

Hoe kan ik $row['cost'] af laten trekken van $credits?

Update Users set credits=credits-$row['cost']

Hoe doe ik dat?
 
Dennis meijer

dennis meijer

22/05/2011 22:30:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

$NieuweCredits
= $credits - $row['cost'];

mysql_query("UPDATE Users SET credits= '".$NieuweCredits."' WHERE id = '1'");

?>


zoiets?

En dan bij WHERE moet je even je id van je gebruiker invullen wat de tabelnaam is en welke id de desbetreffende gebruiker heeft;)
 
Wouter J

Wouter J

22/05/2011 22:44:54
Quote Anchor link
De query van kevin is beter, gewoon zoals je zelf zegt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$query
= "UPDATE Users SET credits = credits - ".$row['cost']." WHERE iets = 'iets'";
$result = mysql_query($query);
if(($result === true) && (mysql_affected_rows($query) > 0))
{
# Als de query true terug geeft en affected_rows groter dan 0 is
  echo 'Gelukt!';
}

else
{
  // Geef een error weer
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.