Unexpected T_IF probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mar groen

mar groen

03/06/2010 13:42:06
Quote Anchor link
mijn inlog php/mysql script heeft problemen

hij wilt echt niet werken en krijg steeds errors

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
unexpected T_IF, expecting ',' or ';'


de code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?PHP
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!"
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
};


else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?PHP
};
?>


weet iemand het antwoord? wat is er mis??

Onduidelijke titel aangepast ("een probleem" zegt niets), code in [.code] tags geplaatst.[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 14:13:06 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:44:32
 
Alfred -

Alfred -

03/06/2010 13:46:12
Quote Anchor link
Achter een } hoort géén ;
 
- Mark -

- Mark -

03/06/2010 13:46:18
Quote Anchor link
er horen geen ; achter } te staan. Zie regel 16 van het eerste blok en 3 van het tweede blok.
 
Jelle -

Jelle -

03/06/2010 13:47:30
Quote Anchor link
En er hoort wel een ; achter echo "connection succes!" regel 12
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 14:15:39
Quote Anchor link
Mar, je topicstart aangepast omdat de titel onduidelijk was. Tevens de code in code-tags geplaatst zodat deze leesbaarder is. Onderstaand zou moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!";
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)
 

03/06/2010 14:18:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 14:15:39:
Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)


Dat is het dus niet. Niet zoals http_post_vars. Mysql blijft gewoon eerst nog wel een tijdje in php zitten.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:01:05
Quote Anchor link
ik heb het veranderd nu krijg ik dit

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at checking.php:1) in checking.php on line 3
connection succes!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by checking.php on line 15


tevens zou ik zeggen waar dit voor is:

voor een game payment system zodat men pro versies voor hun game kan maken via een paypal gateway vanaf mijn site
Gewijzigd op 03/06/2010 15:03:48 door mar groen
 

03/06/2010 15:06:03
Quote Anchor link
Die waarschuwing zegt toch al genoeg?
Vertaal hem eens.
Kijk eens op de lijnen die genoemd zijn.
Zie ook headers en session_start.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:17:52
Quote Anchor link
dan nog kom ik er niet uit de session is nodig om te zien of iemand ingelogt is.

maar hoe fix ik dit

ik heb nergens anders header code gebruikt
en er is maar 1 session start. die zet login naar true als het gelukt is. en anders zegt jij dat login mislukt is.

dus wat is er mis
Gewijzigd op 03/06/2010 15:24:19 door mar groen
 
Synaps Framework

Synaps Framework

03/06/2010 15:24:37
Quote Anchor link
Door op de linkjes van Dhr. Karl te klikken. Dan zul je lezen waarom je die errors krijgt.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:42:08
Quote Anchor link
ik heb alles gelezen.

ik kom er echt niet uit
de een zegt verwijder je temp. maar ik heb geen files in mijn temp.

de ander zegt check het.. ja zeg als jullie het weten leg het dan alstublieft uit.

ik snap er geen bal van nu.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 16:43:39
Quote Anchor link
Kijk voor witregels. Session_start zal geheel bovenaan moeten staan, nog voor enige andere "output". Kijk dus of er voor de <?php witregels staan, en of er in config.php iets wordt geplaatst. Geef anders een link zodat we het kunnen bekijken in de browser.
 

03/06/2010 16:49:15
Quote Anchor link
Zoals de waarschuwing aangeeft heb je al content verstuurd vóór je een header probeert te versturen. Session_start is ook afhankelijk van headers.
Je werkt via het http protocol, er wordt dan verwacht dat je juist headers voor je content verstuurd. De headers zijn zegmaar de adresgegevens op een envelop met een brief erin. De brief is dan de content.
Let dus op dat er géén spatie, enter, tekst, html of whatever voor een session_start of header zit (dat is content).
Eventueel kan je ook je code vanuit de ene editor, in bijvoorbeeld kladblok plakken en dan opslaan. Let er dan dus weer op dat er niks voor <?php zit en ook binnen php geen content verstuurd (met echo o.i.d.). Een editor zoals dreamweaver plaatst namelijk vóór <?php een BOM karakter, en dat is dus ook content.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:49:54 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:50:23
Quote Anchor link
www.gmforce.co.cc

ik geloof dat het nu werkt.
dank u voor uw uitleg
Gewijzigd op 03/06/2010 16:54:02 door mar groen
 

03/06/2010 16:54:10
Quote Anchor link
Gebruik en , niet <code> en </code>.
Lees ook even mijn vorige bericht.
En let ook op sql injecties. Gebruik mysql_real_escape_string.

Druk effe op quote knopje als je wilt zien wat ik bedoel. Phphulp's ubbparser vind ignore niet ignore.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:56:47 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:59:39
Quote Anchor link
ojee nu werkt de login niet goed.

hij controleerd alleen de username.. niet de pass

dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){

   $_SESSION['login'] = 'yes';
   echo 'logged in succes! </br>';
   echo 'klik  <a href="index.php">HIER</a> om verder te gaan';

}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>login failed</title>
    </head>
    <body>
    your login has been failed go back and try again <b><a href="login.php">go back</a>.</b>
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


hij checkt alleen username niet de pass.? waar zit de fout?

Code in [.code] tags plaatsen, niet in [.quote] tags ;-)[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 20:05:06 door Chris -
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 17:03:11
Quote Anchor link
Denk aan sql-injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 18:32:38
Quote Anchor link
ik snap em een beetje maar weet niet hoe ik dit moet toepassen op mijn script?
 
K i p

K i p

03/06/2010 20:01:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '" . mysql_real_escape_string ( $user ) . "' and pass = '$pass'")) == 1){[/code]
 
Mar groen

mar groen

04/06/2010 12:29:30
Quote Anchor link
het fixt nog steeds die fout niet

hij checkt de pass niet.. alleen de username.

hij stop de sessie NOOIT .. dus als ik wil uitloggen met dit script weigert hij dienst en ik blijf ingelogd..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($_SESSION['login'] == 'yes')
{

    
    #delete the value of $_SESSION['login']
    unset($_SESSION['login']);
    
}


else
{

    echo '<p class="error">Je kan niet uitgelogd worden als je ingelogd bent.</p>';
    
}

?>


dus dan is mn script dus KAPOT... he ,.. ***

weet iemand hoe ik het ook de pass laat controleren en hoe de sessie geindigt word of uitgelogt word. alvast bedankt

jullie kunnen het ook zelf proberen

www.gmforce.co.cc/login.php die verwijst na login naar Checking php die de gegevens checkt

en index.php checkt of the sessie zegt of je ingelogt ben. dus ben je ingelogt zegt hij succesvol ingelogt en ben je niet ingelogt verwijst hij naar login.

www.gmforce.co.cc/logout.php hoort je uit te loggen maar dat gebeurt dus niet..
Gewijzigd op 04/06/2010 13:42:29 door mar groen
 

04/06/2010 14:09:14
Quote Anchor link
Kijk eens naar var_dump (en lees eerst wat php.net (die link dus) te zeggen heeft, voordat je het gaat gebruiken en voordat je gaat vragen wat je er mee moet).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.