unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:12:00
Quote Anchor link
hij zegt dat deze regel niet goed is (unexpected T_VARIABLE)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$c
= 4;
$som = 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5;
$sub = $som - $c;
$tot = $sub / 11;
echo "$tot";
?>


weet iemand misschien wat ik fout doe?:)

Rick

*Edit = heb het hele script geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:42:00
 
Afra ca

Afra ca

29/05/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Hij doet het hier prima hoor, komt gewoon 25 uit.....

Misschien dat je fout er een regel voor ligt? En als je bestanden include, moet je in je hoofd houden dat het er soort van in gekopieerd word, en de regelnummers dus anders worden.
 

29/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
Dan doe je ergens waarschijnlijk + blaat.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
heb de rest van het script er ook bij gezet, misschien is het zo duidelijker? :)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
@karl
wat bedoel je met + blaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "$tot";

kan ook gewoon zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $tot;


Maar om die unexpected T_VARIABLE een fout die dat vaak krijgt als je bjvoorbeeld een regel niet afsluit met put coma ;
of een } bent vergeten te plaatsen of tekort komt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:13:00
Quote Anchor link
@joey, oke ik heb het verandert, maar ik heb overal de ; gebruikt...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een parse error.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:32:00
Quote Anchor link
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:33:00
Quote Anchor link
joey schreef op 29.05.2009 18:32:
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script

dit is het hele script... :)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:41:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:36:
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.

Ik ga nou naar ons mam (ouders zijn geschijden), dan zal ik het kijken, waar kan ik dat zien?
 

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Je hebt toch geen includes?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
okay ik krijg geen errors mijn uitkomsst is 1.9090909090909 en geen 25 als bij afra wat niet klop want 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5 - 4 / 11 = 1.9090909090909 en geen 25.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:44:
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode

Oke, het is een "ANSI" maar het werkt nog niet...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Vreemd hoor, want de code die je post, bevat geen parse error.
Ofwel is er nog code die je niet gepost hebt, of er is iets mis met de apache op die server of zo.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:49:00
Quote Anchor link
ja zal is kijken of er geen storing is bij de server ;)

tog bedankt allemaal :D (Y)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 20:12:00
Quote Anchor link
nee, er is geen storing bij de server :( kan iemand hem naar zijn ftp uploaden en kijken of hij het daar wel doet? :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.