unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:04:55
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik heb een script gemaakt maar hij doet het niet meer en ik weet niet wat er fout zit, kan iemand me helpen.
Dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 55

Dit het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else
            {
            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> M</td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> M</td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Code tags toegevoegd, doe dat in't vervolg zelf. En je titel trok er ook niet op. Dat is toch geen duidelijke titel?[/modedit]
Gewijzigd op 07/01/2011 10:20:12 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:05:05
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 10:13:35
Quote Anchor link
wat dacht je van [.code][./code] tags?
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:17:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>


Wat dacht je van ; na je regels?

Daarnaast zou ik er voor kiezen om bepaalde delen in losse pagina's te zetten (zoals de header van de pagina, omdat die volgens mij voor elke subpagina hetzelfde zal zijn. Scheelt je aanpas-werk.
Succes
Gewijzigd op 07/01/2011 10:19:06 door Mathijs van der Hurk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:18:34
Quote Anchor link
Plaats code aub tussen [.code] [/.code] tags (zonder .)
De foutmelding geeft aan wat / waar het fout gaat.
Dus zoeken op/rond regel 55:

$naam_club = 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'

kan het zijn dat ; op regeleinde ontbreekt?
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 10:25:08
Quote Anchor link
@Obelix en Idefix Nice one xD!

@TS, ik denk dat je dit soort problemen kan vermijden door een goede editor te gebruiken. Bijvoorbeeld Netbeans (de link is de versie die enkel geschikt is voor PHP, zie overzicht website). Wanneer je bij deze editor ; vergeet, zal deze dat aangeven. Overigens geldt dat voor alle fouten tegen de PHP-regels. Het enige wat je dan van fouten nog kan tegenkomen is logische fouten die jezelf hebt gemaakt.

Bespaart je heel wat tijd.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:25:51 door Write Down
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:42:18
Quote Anchor link
oke alvast bedankt en sorry dat ik ze niet tussen code tags had gezegd zag ze niet als snel toets en was het vergeten. Maar ik heb die dingen aangepast maar nu zit er in regel 41 iets fout. en ik weet weer niet wat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else;
            {

            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club';
$speelstad = 'speelstad';
$naam_stadion = 'naam_stadion';
$opgericht = 'opgericht';
$stadion_grote = 'stadion_grote';
$landstitels = 'landtitels';
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat));
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> </td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> </td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 07/01/2011 10:42:56:

oh die ; had ik er effe achtergezet om te kijken of dat het verhielp maar probleem bleef het zelfde.
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:46:32
Quote Anchor link
Als je eens fatsoenlijk je code gaat indenteren, dan ga je al sneller zien waar er een fout kan zitten. Waarschijnlijk zal je wel ergens een accolade vergeten zijn of te veel hebben.

Zonder foutmelding kunnen we overigens niet veel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 10:50:19
Quote Anchor link
Fratsen als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo("$naam_club");?>

moeten zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>

Variabelen horen ook buiten quotes.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:50:41 door - Ariën -
 
John Cena

John Cena

07/01/2011 10:50:47
Quote Anchor link
Kun je uberhaubt PHP....?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Je plaatst nu volgens mij ; op plaatsen waar het niet hoort.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:52:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:56:45
Quote Anchor link
Mathijs van der Hurk op 07/01/2011 10:52:28:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>


Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 11:04:03
Quote Anchor link
Jens V op 07/01/2011 10:56:45:
Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.


Dat klopt, maar zijn hele code is niet echt overzichtelijk. :-)
 
Tikkes C

Tikkes C

07/01/2011 11:12:01
Quote Anchor link
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:12:59
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 38 hoort daar niet.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:25:07
Quote Anchor link
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 11:32:32
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-P
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 11:33:39
Quote Anchor link
Tikkes C op 07/01/2011 11:12:01:
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.


Kijk die {} tekens had ik er al staan die staan een regel er onder (dat maakt niet uit toch?) maar als ik die ; weer weghaal, krijg ik weer 2 foutmeldingen dus ik ging er van 2 naar 1 dus dacht even dat ik verder was. maar dan hou ik deze 2 foutmeldingen.


Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 37

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 60

kijk ik ben hier al een maand mee bezig (met de site dan) en moet het volgende week afhebben daarom vraag ik het nu hier. En van php snap ik wel wat maar nog niet alles nee.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:41:45
Quote Anchor link
Je query zal mislukt zijn. Bouw eens een nette foutafhandeling in dan zie je precies wat er fout gaat.
 
Justin S

Justin S

07/01/2011 11:43:30
Quote Anchor link
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger
Gewijzigd op 07/01/2011 11:44:27 door Justin S
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:44:15
Quote Anchor link
- Aar - op 07/01/2011 11:32:32:
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-)


huh... kan haast zweren dat mijn reactie vlak achter zijn code en nog voor die van jouw kwam... naja zal wel
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.