Uniek id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Java Developer / Overheid / Complexiteit

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland en je als Java Developer bezig houden met zeer complexe bedrijfskritische applicaties? Lees dan snel verder! Doorontwikkelen bedrijfskritische applicaties; Aanpassingen maken in de bestaande applicatie; Vertalen van jouw visie op continuous integration en continuous delivery; Debuggen van de applicatie; In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen. Functie-eisen Minimaal HBO-werk en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring als Java Developer; Je bent minimaal OCP-Java SE 6 gercertificeerd; Je hebt kennis van Webservices en Continuous Integration; Je bent analytisch sterk en zowel klant- als resultaatgericht. Bedrijfsomschrijving Binnen

Bekijk vacature »

Jorn Reed

Jorn Reed

19/09/2019 18:58:33
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een Vue JS app, komt allemaal redelijk op gang. Heb een simpele api gemaakt die data ophaalt uit de database.

In Vue JS kan dat zo aangeroepen worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   axios.get('url/data.php?lang=en');


Aangezien ik ga werken met een crud systeem, wat ook via de api gaat. Moet ik een login systeem maken.
Verder hoeft er geen registratie in want er moet maar 1 account zijn die de content kan wijzigen. Het uit de database halen van de gebruiker gegevens is geen probleem, dat heb ik vaker gedaan. Alleen vroeg ik me af, aangezien ik nu de frontend en backend gescheiden heb. Hoe ik doorgeef in de frontend dat er is ingelogd en dat content bijgewerkt kan worden. Eventueel iets met een uniek id wat ik moet doorsturen?
 
PHP hulp

PHP hulp

11/07/2020 05:59:33
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/09/2019 19:07:26
Quote Anchor link
Al geGoogled op "vue axios authentication"?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.