Unit en acceptatietest

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Front-end Developer Vue.js Meewerkend voorman

Functieomschrijving Ben jij een ervaren Front-end Developer, bedreven in Vue.js en lijkt het jou gaaf om als meewerkend voorman verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van drie junior ontwikkelaars? Werk jij graag aan diverse projecten t.b.v. het vergroten van klant- en medewerkerbeleving? Lee dan snel verder! Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en api ontwerp; Participeren in

Bekijk vacature »

Danny Spinhuis

Danny Spinhuis

29/06/2019 23:18:26
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik moet een unit en acceptatietest uitvoeren voor een stuk code wat ik geschreven heb. Het stuk code wat ik geschreven heb is een relatief klein script wat in feite een kleine uitbreiding is op MediaWiki. Ik heb nog nooit eerder een unit of acceptatie test gedaan dus ik heb geen idee wat het is en hoe je het moet doen. De informatie op google is nogal vaag dus ik vraag het hier nog maar even.

Mijn vraag is nu dus:
- Hoe voer ik een unit test uit? Voer je dit uit voor alleen het script wat ik heb geschreven of de gehele mediawiki website waarin het script is toegevoegd?
- Hoe voer ik een acceptatie test uit? Ik heb wel test cases van mijn use cases gemaakt, voldoet dit als acceptatie test?

Hartelijk dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

12/08/2020 00:08:34
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/06/2019 06:53:57
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.