unset sessie PHP komt weer terug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

04/06/2019 11:15:51
Quote Anchor link
Ik wil een bepaalde key kunnen verwijderen met ajax.
Dat doe ik en hij word verwijderd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var id = $(this).attr('data-id');

$.ajax({
            type: "GET",
            url: "<?=HTML_ROOT?>inc/verwijder_cart.php?id="+id,
            success: function(t) {
            console.log('verwijderd');
            }
        })


in verwijder_cart.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
unset($_SESSION['uniek'][$_GET['id']]);
print_r($_SESSION['uniek']);


Hij laat zien met print_r dat hij juist verwijderd is. Maar als ik de pagina refresh dan staat de erwijderde waarde er weer in.

Hoe kan dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 12:55:44
 
Gerhard l

gerhard l

04/06/2019 11:44:58
Quote Anchor link
Hiya,
Begint je verwijder_cart.php met session_start() ?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

04/06/2019 12:28:05
Quote Anchor link
Ja, die begint met session_start();
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/06/2019 14:29:01
Quote Anchor link
> Maar als ik de pagina refresh dan staat de erwijderde waarde er weer in.

Waar staat de verwijderde waarde weer (hoe luidt de code hiervan)?
En waar blijkt dat uit (hoe controleer je dit)?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/06/2019 12:19:46
Quote Anchor link
Sorry voor de late reactie. Mijn fout de sessie werd elders weer aangemaakt, wat ik overheen had gekeken.
Is dus opgelost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.