[UPDATE] api hotmail, krijg contacten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

02/04/2013 15:08:59
Quote Anchor link
Zie onderste reactie.

Hallo,

Ik wil een script dat je hotmail contacten laat zien.
Nu heb ik gekeken naar API's.

Alleen nu heb ik meerdere voorbeelden gezien, maar ik krijg ze niet werkend.

Heeft iemand een voorbeeld dat goed samenwerkt met linux en PHP 5.3 ?
Gewijzigd op 02/04/2013 15:36:29 door Tom aan t Goor
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 06:27:44
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/04/2013 15:12:57
Quote Anchor link
Na even wat googelen heb ik hier een site voor je: http://livecontactsphp.codeplex.com/
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

02/04/2013 15:19:06
Quote Anchor link
Koen Hollander op 02/04/2013 15:12:57:
Na even wat googelen heb ik hier een site voor je: http://livecontactsphp.codeplex.com/


Ik herken de website, en kreeg deze niet werkend, ik zal het nogmaals proberen.

Toevoeging op 02/04/2013 15:24:35:

De opmerking die ik krijg als ik dit script gebruik, ziet er als volgt uit:
Plaatje werkt niet, dus hier de link naar de afbeelding:
http://www.mupload.nl/img/kwcgxv5kw.png

Mijn config.xml:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<windowslivelogin>
  <appid>1</appid>
  <secret>abcdefghijklmnopqrstuvwxyz</secret>
  <securityalgorithm>wsignin1.0</securityalgorithm>

  <returnurl>http://www.tom-webs.nl/</returnurl>
  <policyurl>http://www.tom-webs.nl/</policyurl>
</windowslivelogin>


Toevoeging op 02/04/2013 15:36:10:

Toevoeging

Het werkt, ik kan nu inloggen en vervolgens word ik doorgestuurd naar www.tom-webs.nl/result.php

Alleen, hoe kan ik nou op die pagina de juiste resultaten zien?
Gewijzigd op 02/04/2013 15:25:32 door Tom aan t Goor
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/04/2013 17:05:31
Quote Anchor link
Je ziet dat in contacts_fn.php enkele functies staan. Daarvan moet je de juiste aanroepen.

Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
inlcude 'contacts_fn.php'; //Hier staat de functie in
get_people_array(); //Roept de functie op
?>
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

02/04/2013 17:16:24
Quote Anchor link
Koen Hollander op 02/04/2013 17:05:31:
Je ziet dat in contacts_fn.php enkele functies staan. Daarvan moet je de juiste aanroepen.

Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
inlcude 'contacts_fn.php'; //Hier staat de functie in
get_people_array(); //Roept de functie op
?>


Dit heb ik zelf ook al geprobeerd, maar dan blijft hij de volgende pagina, altijd herladen.

https://consent.live.com/Delegation.aspx?ps=Contacts.View&ru=http%3A%2F%2Fwww.tom-webs.nl%2Ftestpagina%2Fmsn%2Freturn.php&pl=http%3A%2F%2Fwww.tom-webs.nl%2Ftestpagina%2Fmsn%2Freturn.php&app=appid%3D00000000480EE07E%26ts%3D1364915547%26sig%3D6AIEirMuPaW9tizHO9%252B9WVulAFdo2kVNBpZxWFRAxKo%253D

Ik had zelf ook al naar die functie gekeken, maar als ik de functie iets aanpas, en van de laatste regels dit maak:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
//return the entire array of Person objects
            mail("*****", "onderwerp", print_r($person_array));
            return $person_array;
    }

?>

?>

Dan krijg ik een e-mail terug met het getal 1 er in.
Nu weet ik ook niet wat die 1 betekent, aangezien een array begint met een 0, en ik ziezo wel meer dan 1 persoon in mijn contactenlijst heb staan.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/04/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Als ik er op inlog en jou voor 1 dag toestemming geef dan zie ik: http://www.tom-webs.nl/testpagina/msn/return.php

Met als pagina inhoud: DONE
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

02/04/2013 17:24:01
Quote Anchor link
Koen Hollander op 02/04/2013 17:20:22:
Als ik er op inlog en jou voor 1 dag toestemming geef dan zie ik: http://www.tom-webs.nl/testpagina/msn/return.php

Met als pagina inhoud: DONE


Dit klopt, ik was hier heel even mee bezig, ik zal de code weer terug zetten.
Ik heb het terug gezet, maar nu krijg ik om een of andere reden een andere error als je probeert in te loggen.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/04/2013 17:49:32
Quote Anchor link
Welke error zie je dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.