UPDATE FOUT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »
Pieter

pieter

08/05/2006 12:45:00
Quote Anchor link
kan iemand kijken wat hier niet aan klopt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:34:15
 
Gerben G

Gerben G

08/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
je krijgt niet een error??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/05/2006 12:56:00
Quote Anchor link
iets vergeten denk:

mysql_query($query) or die (mysql_error());

GR. mebus!
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:03:00
Quote Anchor link
jawel ik krijg een syntax error
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Je hoeft die nummers niet te qouten hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is tekst";
$nummer = 6;
?>



probeer die lijn 3 zo te doen misschien dat het helpt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$resultaat
= mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
op welke regel?
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:10:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

blijf deze error houden, de gegevens worden netjes getoond in de velden alleen het opslaan werkt gewoon niet :S iemand nog ideeen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  


$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
  "
;
mysql_query($query) or die (mysql_error());
  
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
"method="post">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
$klant = $_POST['klant_id'];

En echo de query eens.
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
lol :) kan bijna niet misse
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:49:00
Quote Anchor link
kan helaas wel missen, het lukt nog niet
ik heb een echo gedaan en de update blijft leeg
behalve het klant_id

UPDATE klanten SET bedrijfsnaam = '', contactpersoon = '', adres = '', postcode = '', plaats = '', telefoonnummer = '', faxnummer = '', email = '', softwareversie = '', overig = '' WHERE klant_id = 342

DE CODE>>>>>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include("inc_connect.php");
$klant = $_POST['klant_id'];
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
mysql_query($query) or die (mysql_error());
echo $query;
?>

<form method='post' target='_self'>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Al je vars zijn leeg zoals je ziet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.