UPDATE FOUT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
Pieter

pieter

08/05/2006 12:45:00
Quote Anchor link
kan iemand kijken wat hier niet aan klopt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:21:31
 
Gerben G

Gerben G

08/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
je krijgt niet een error??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/05/2006 12:56:00
Quote Anchor link
iets vergeten denk:

mysql_query($query) or die (mysql_error());

GR. mebus!
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:03:00
Quote Anchor link
jawel ik krijg een syntax error
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Je hoeft die nummers niet te qouten hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is tekst";
$nummer = 6;
?>



probeer die lijn 3 zo te doen misschien dat het helpt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$resultaat
= mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
op welke regel?
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:10:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

blijf deze error houden, de gegevens worden netjes getoond in de velden alleen het opslaan werkt gewoon niet :S iemand nog ideeen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  


$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
  "
;
mysql_query($query) or die (mysql_error());
  
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
"method="post">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
$klant = $_POST['klant_id'];

En echo de query eens.
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
lol :) kan bijna niet misse
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:49:00
Quote Anchor link
kan helaas wel missen, het lukt nog niet
ik heb een echo gedaan en de update blijft leeg
behalve het klant_id

UPDATE klanten SET bedrijfsnaam = '', contactpersoon = '', adres = '', postcode = '', plaats = '', telefoonnummer = '', faxnummer = '', email = '', softwareversie = '', overig = '' WHERE klant_id = 342

DE CODE>>>>>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include("inc_connect.php");
$klant = $_POST['klant_id'];
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
mysql_query($query) or die (mysql_error());
echo $query;
?>

<form method='post' target='_self'>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Al je vars zijn leeg zoals je ziet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.