Update niet naar database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick van Hout

Rick van Hout

17/09/2010 18:20:46
Quote Anchor link
++++++++++++ WELKE TAGS MOET IK GEBRUIKEN VOOR DE CODE? +++++++++++++++

Ik ben bezig met een script te maken in PHP en JAVASCRIPT, het is de bedoeling dat "$php_c" telkens naar de database schrijft als er iets veranderd. Maar op de één of andere maniet komt het niet aan, als ik een echo doe krijg ik wel response..

alvast bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
require_once 'congif.php';

$sql = 'SELECT veiling_id, "veiling_product", veiling_tijd, veiling_boden, "veiling_text"
        FROM veiling'
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

    $php_c = $row['veiling_tijd'];
    $php_aantal_biedingen = $row['veiling_biedingen'];
    $php_product = $row['veiling_product'];
    $php_omschrijving = $row['veiling_text'];
?>


<html>
<head>
U kunt hier bieden op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $php_product ?>

<script type="text/javascript">



// VARIABLE
var c = ('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo "$php_c"?>
');
var t;
var timer_is_on=0;
var aantal_biedingen= ('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo "$php_aantal_biedingen"?>
');
var newTime=6;



// AFTELLEN
function timedCount()
{
document.getElementById('txt').value=c;
c=c-1;

<!--
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $new_c
= $_GET['c'];
    require_once 'database.php';
    $sql = 'UPDATE veiling SET veiling_tijd="$new_c" WHERE veiling_id=1';
?>

// -->
// nog veel meer code, maar dat word te veel!
?>
Gewijzigd op 17/09/2010 18:29:04 door Rick van Hout
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 19:37:44
 
Pim -

Pim -

17/09/2010 18:55:56
Quote Anchor link
Hehe je snapt hem niet helemaal.
PHP code wordt eerst uitgevoerd en dit zorgt voor HTML code, evt met JS ertussenin. Als je iets wil hebben zoals je het nu hebt, moet je een formulier maken en deze naar een andere pagina sturen, waar PHP dan de update doet.
Gewijzigd op 17/09/2010 18:56:09 door Pim -
 
Rick van Hout

Rick van Hout

17/09/2010 19:33:51
Quote Anchor link
nee daar heb je helemaal gelijk in :P
oke, maar het is juist niet de bedoeling dat hij naar een andere pagina gaat.
Iemand een idee hoe het wel te maken is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.