UPDATE problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 01:36:00
Quote Anchor link
ik had een gastenboek gemaakt waar bij de in gelogde gast ook zijn bericht kan wijzigen alleen nu gaat dta niet goed hij keer naar het toevoegen wel terug naar de hoofd pagina maar update niks maar dan ook niks



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?
include("config.php");

if (isset($_POST['submit'])) {
    if ($_POST['submit'] == "Toevoegen") {
        $titel             = $_POST['tt'];
        $bericht           = $_POST['t'];
        $datumupdate       = date("Y-m-d");
        $tijdupdate         = date("H:i:s");
        $bericht_id        = $_POST['bericht_id'];
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $titel = addslashes( $titel);
        $titel = strip_tags($titel);
        $titel = htmlentities( $titel);
        $titel = htmlspecialchars( $titel);
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $bericht = addslashes($bericht);
        $bericht = strip_tags($bericht);
        $bericht = htmlentities($bericht);
        $bericht = htmlspecialchars($bericht);
        /////////////////////////////////////////////////////////
        define("MINIMUMAANTAL_TEKENS", 4);
        define("MAXIMUMAANTAL_WOORDEN", 500);
        $aantal_tekens  = strlen($bericht);
        $aantal_woorden = str_word_count($bericht);
        if (($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS) and ($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
         $sql = "UPDATE prikbord SET titel='$titel', tekst='$bericht' , datumupdate='$datumupdate', tijdupdate='$tijdupdate' WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
      
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $toegevoegd = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            mysql_close($verbinding);

            // Browser omleiden naar het gastenboek
            // als de bijdrage is toegevoegd:

            if ($toegevoegd) {
                header("Location: http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname($_SERVER['PHP_SELF']) . "/gastenboek.php");
                exit;
            }
        }
else {
            // Foutmelding weergeven:
            if (!($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS)) {
                $melding .= "De tekst is te kort.";
            }

            if (!($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
                $melding .= "Uw tekst telt " . $aantal_woorden . "&nbsp;woorden. ";
                $melding .= "Kort de tekst in tot maximaal " . MAXIMUMAANTAL_WOORDEN . "&nbsp;woorden. ";
            }
        }

    }
}


// Een eventuele foutmelding opmaken als een alinea:
if (strlen(trim($melding)) > 1) {
    $melding = '<p class="w">' . $melding . "</p>\n";

    
}
else{
              $sqll = "SELECT * FROM gastenboek WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $resultaat = mysql_query($sqll) or die(mysql_error());
                    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
                  $titel = $rij["titel"];
                  $bericht = $rij["tekst"];
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="nl">
<head>
<title></title>

</head>
<body>


<form action="gb_edit.php" method="post" name="form" onsubmit="return Len();">
<div align="center">




<textarea accesskey="t" rows="20" cols="82" id="t" name="t" onselect="saveC(this);" onclick="saveC(this);" onkeyup="saveC(this);">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bericht; ?>
</textarea>

<input accesskey="n" id="t" name="tt" type="text" size="80" maxlength="50" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $titel; ?>
">


<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Toevoegen">



</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
  }

  ?>


</body>
</html>

-----------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
/* MySQL-query voor het maken van de tabel 'gastenboek':

CREATE TABLE `prikbord` (
    `bericht_id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `datum` DATE NOT NULL,
    `tijd` TIME NOT NULL,
    `titel` VARCHAR(255),
    `tekst` TEXT NOT NULL,
    `naam` VARCHAR(255),
    `datumupdate` DATE,
    `tijdupdate` TIME,
    PRIMARY KEY (`bericht_id`),
    INDEX (`datum`, `tijd`)
);

*/
?>


ik werk nog niet zo lang met php dus weet der weinig van ziet iemand wat ik fout doe?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:12:51
 
Frank -

Frank -

21/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Controleer met mysql_affected_rows() (zie handleiding) of er wel iets is bijgewerkt.

Tevens nog iets aan beveiliging doen, een GET mag nooit onbeveiligd in een query staan. Dat is vragen om SQL-injection.

DATE en TIME vormen samen een DATETIME, wel zo handig! Scheelt weer een veld in de tabel.
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 16:26:00
Quote Anchor link
ik zal eens gaan kijken naar de mysql_affected_rows()


de beveliging komt nog wel sinds dat ik een noob ben doe ik dat wel op het laaste :)


date en time kan samen dat weet ik maar ik vind het zo makelijker(voor nu) ;)

thanks
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.