UPDATE problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 01:36:00
Quote Anchor link
ik had een gastenboek gemaakt waar bij de in gelogde gast ook zijn bericht kan wijzigen alleen nu gaat dta niet goed hij keer naar het toevoegen wel terug naar de hoofd pagina maar update niks maar dan ook niks



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?
include("config.php");

if (isset($_POST['submit'])) {
    if ($_POST['submit'] == "Toevoegen") {
        $titel             = $_POST['tt'];
        $bericht           = $_POST['t'];
        $datumupdate       = date("Y-m-d");
        $tijdupdate         = date("H:i:s");
        $bericht_id        = $_POST['bericht_id'];
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $titel = addslashes( $titel);
        $titel = strip_tags($titel);
        $titel = htmlentities( $titel);
        $titel = htmlspecialchars( $titel);
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $bericht = addslashes($bericht);
        $bericht = strip_tags($bericht);
        $bericht = htmlentities($bericht);
        $bericht = htmlspecialchars($bericht);
        /////////////////////////////////////////////////////////
        define("MINIMUMAANTAL_TEKENS", 4);
        define("MAXIMUMAANTAL_WOORDEN", 500);
        $aantal_tekens  = strlen($bericht);
        $aantal_woorden = str_word_count($bericht);
        if (($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS) and ($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
         $sql = "UPDATE prikbord SET titel='$titel', tekst='$bericht' , datumupdate='$datumupdate', tijdupdate='$tijdupdate' WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
      
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $toegevoegd = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            mysql_close($verbinding);

            // Browser omleiden naar het gastenboek
            // als de bijdrage is toegevoegd:

            if ($toegevoegd) {
                header("Location: http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname($_SERVER['PHP_SELF']) . "/gastenboek.php");
                exit;
            }
        }
else {
            // Foutmelding weergeven:
            if (!($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS)) {
                $melding .= "De tekst is te kort.";
            }

            if (!($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
                $melding .= "Uw tekst telt " . $aantal_woorden . "&nbsp;woorden. ";
                $melding .= "Kort de tekst in tot maximaal " . MAXIMUMAANTAL_WOORDEN . "&nbsp;woorden. ";
            }
        }

    }
}


// Een eventuele foutmelding opmaken als een alinea:
if (strlen(trim($melding)) > 1) {
    $melding = '<p class="w">' . $melding . "</p>\n";

    
}
else{
              $sqll = "SELECT * FROM gastenboek WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $resultaat = mysql_query($sqll) or die(mysql_error());
                    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
                  $titel = $rij["titel"];
                  $bericht = $rij["tekst"];
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="nl">
<head>
<title></title>

</head>
<body>


<form action="gb_edit.php" method="post" name="form" onsubmit="return Len();">
<div align="center">




<textarea accesskey="t" rows="20" cols="82" id="t" name="t" onselect="saveC(this);" onclick="saveC(this);" onkeyup="saveC(this);">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bericht; ?>
</textarea>

<input accesskey="n" id="t" name="tt" type="text" size="80" maxlength="50" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $titel; ?>
">


<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Toevoegen">



</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
  }

  ?>


</body>
</html>

-----------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
/* MySQL-query voor het maken van de tabel 'gastenboek':

CREATE TABLE `prikbord` (
    `bericht_id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `datum` DATE NOT NULL,
    `tijd` TIME NOT NULL,
    `titel` VARCHAR(255),
    `tekst` TEXT NOT NULL,
    `naam` VARCHAR(255),
    `datumupdate` DATE,
    `tijdupdate` TIME,
    PRIMARY KEY (`bericht_id`),
    INDEX (`datum`, `tijd`)
);

*/
?>


ik werk nog niet zo lang met php dus weet der weinig van ziet iemand wat ik fout doe?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:57:40
 
Frank -

Frank -

21/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Controleer met mysql_affected_rows() (zie handleiding) of er wel iets is bijgewerkt.

Tevens nog iets aan beveiliging doen, een GET mag nooit onbeveiligd in een query staan. Dat is vragen om SQL-injection.

DATE en TIME vormen samen een DATETIME, wel zo handig! Scheelt weer een veld in de tabel.
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 16:26:00
Quote Anchor link
ik zal eens gaan kijken naar de mysql_affected_rows()


de beveliging komt nog wel sinds dat ik een noob ben doe ik dat wel op het laaste :)


date en time kan samen dat weet ik maar ik vind het zo makelijker(voor nu) ;)

thanks
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.