Update query doet andere dingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 17:26:57
Quote Anchor link
Ik heb hier 2 codes, waar ik mijn gebruikers webbased kan veranderen. Nu is het zo, als ik een gebruiker wil veranderen, dan klik ik op submit. En dan kijk in mijn database, en tot mijn grote verbasing, zijn de gegevens van de gebruiker waarmee ik ingelogd ben, verandert in de gegevens van de persoon die ik heb verandert.. Ik snap totaal niet hoe! :O
hier mijn codes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['rechten'] == '1')
        {

            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';
                
                $username_input = $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'"
;
                
                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header('refresh: 3; url=users.php');
                    echo "Uw wijziging is opgeslagen!";
                }
                
            }

            
            else
            {
                include 'dbconfig.php';

                $id = $_GET['id'];

                $query = "SELECT user,password,level_id FROM users WHERE id=$id";

                $result = @mysql_query($query,$connect)
                or die(mysql_error());

                $username = mysql_result($result,0,'user');
                $password = mysql_result($result,0,'password');
                $level  = mysql_result($result,0,'level_id');
                
                echo "<form action='edituser2.php' method='post'>";
                echo "Gebruikersnaam: <input name='username' type='text' value='".$username."'/> <br />";
                echo "Wachtwoord: <input name='password' type='text' style='margin-left: 21px;' value='".$password."'/> <br />";
                echo "Rechten: <input name='rechten' type='text' style='margin-left: 21px;' value='".$level."'/> <br />";
                echo "<input type='submit' name='submit' value='Wijziging opslaan' style='margin-left: 146px;' />";
                echo "</form>";
            }
        }

        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }

?>



EN


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

    if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['rechten'] == '1')
        {
            

            include 'dbconfig.php';

            $query = "SELECT id,user FROM users";

            $result = @mysql_query($query,$connect)
            or die(mysql_error());

            $aantal = mysql_num_rows($result);

            for($i=0;$i<$aantal;$i++)
            {

            $id = mysql_result($result,$i,"id");
            $user = mysql_result($result,$i,"user");

            echo "<b><a href='edituser2.php?id=$id'>".$user."</a></b><br />";
            }
        }

        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>


Heeft iemand raad?
Gewijzigd op 14/11/2011 20:22:37 door Pietje akkers
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:00:35
 
Milo S

Milo S

14/11/2011 17:44:53
Quote Anchor link
Queries hoor je niet zo af te handelen, maak fatsoenlijke afhandeling...
Beveilig je $_GET en $_POST vars voor ze je query in gaan.
Haal variabelen buiten de quotes
en al die andere dingen die al 100000 keer gezegt zijn.

Daarbij vind ik je script opbouw maar een beetje vaag.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 17:53:11
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar ik ben een beginnende phper, en dan is het goed dat je kritiek geeft, maar dan kun je ook zeggen wat ik beter kan doen!

En verandert dat mijn fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 18:03:52
Quote Anchor link
Ik neem aan dat jouw id in de session staat.

$id_check = $_SESSION['id'];
WHERE id='$id_check'";

Dus is het logisch dat de update op jouw record gebeurt.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:15:38
Quote Anchor link
Ja klopt. Maar ik weet niet hoe ik het dan moet doen, want nu verander ik inderdaad mijn record. hier maak ik de session aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT b.rechten,a.id
              FROM users a INNER JOIN level b ON a.level_id = b.id
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());

              while($row = mysql_fetch_assoc($result))
              {

                $rechten = $row['rechten'];
                $id = $row['id'];
              }

    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       header("refresh: 2; url=home.php");
        
       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;  
       $_SESSION['rechten'] = $rechten;
       $_SESSION['id'] = $id;
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>

<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
</style>

<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>


hoe zou ik het dan moeten aanpakken?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 19:25:26
Quote Anchor link
Hoe weet je welke gebruiker je wilt wijzigen?
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:32:33
Quote Anchor link
doordat dit de output is:

echo "<b><a href='edituser2.php?id=$id'>".$user."</a></b><br />";

Als ze op de naam klikken, dan kunnen ze het wijzigen. En dan haal ik het id op:

$id = $_GET['id'];

En dan verwerk ik de gegevens die ze invullen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
$username_input = $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'";
                
                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 19:37:31
Quote Anchor link
Probleem: Als je op de link klikt is het formulier niet gepost.
Verder zal je de (gecontroleerde/beveiligde) GET-waarde moeten gebruiken in de WHERE.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:40:08
Quote Anchor link
Hoe bedoel je, waar is hij niet gepost?

en bedoel je dit met de get?

$id_check = $_GET['id'];

$query = "UPDATE users
SET user='$username_input',
password='$password_input',
level_id='$level_input'
WHERE id='$id_check'";
 
Cake Masher

Cake Masher

14/11/2011 20:30:20
Quote Anchor link
Als ik het zo zie (verbeter me als ik het fout heb) set jij een aantal sessies wanneer een gebruiker inlogt. Zoals de ingelogd sessie, de rechten die hij heeft en volgens mij set jij $_SESSION['id'] met het id van de persoon die inlogt. Wat dus inhoud als jij inlogt, $_SESSION['id'] de id bevat van de account waar jij ingelogt mee bent.

Als we dan gaan kijken naar jouwn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
            $username_input
= $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'"
;
?>


zie ik hier dat je $_SESSION['id'] bij 'WHERE' hebt staan. Wat dus inhoud (als mijn bovenstaande theorie correct is) dat je daadwerkelijk ook gewoon je eigen account waarmee je bent ingelogt aan het veranderen bent.

Veder, zoals al eerder genoemd, dien je POST en GET gegevens te beveiligen voordat je ze gebruikt in je query.

Dit betekend dat de code als volgt word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$username_input
    = mysql_real_escape_string ($_POST['username']);
$password_input    = mysql_real_escape_string ($_POST['password']);
$level_input    = mysql_real_escape_string ($_POST['rechten']);
                
$id_check        = mysql_real_escape_string ($_GET['id']);
                
$query = "UPDATE users
         SET    
                 user        = '"
. $username_input . "',
                password    = '"
. $password_input . "',
                level_id    = '"
. $level_input . "'
        WHERE     
                id    = '"
. $id_check . "'";

?>


(verbeter me als ik 't fout heb)
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 20:34:02
Quote Anchor link
Je hebt helemaal gelijk. Nu heb ik 2 vragen.
ik heb namelijk de $id_check inderdaad ook verandert in : $id_check = mysql_real_escape_string ($_GET['id']);

Maar dan gebeurt er niets meer, dan kan ik het helemaal niet meer wijzigen, tenminste hij slaat niets meer op. Wat nu?

En, wat doet mysql_real_escape_string?

EDIT: Overigens, bedankt voor je uitgebreide reactie, top!
Gewijzigd op 14/11/2011 20:34:25 door pietje akkers
 
Milo S

Milo S

14/11/2011 21:46:35
Quote Anchor link
Wat ik zou gaan doen als ik jou was, is even opnieuw beginnen. Denk eerst uit wat je wilt doen.
Volgens mij wil jij eerst inloggen. Ben je eenmaal ingelogd wil je een gebruiker kunnen kiezen om te wijzigen. Zodra je de keuze hebt gemaakt wil je gegevens aanpassen en vervolgens die gegevens updaten.
Je kunt dit dus heel simpel in deze volgorde doen.

Let op:
- het beveiligen van je query's
- het uit de quotes halen van je variabelen
- het niet onnodig aanmaken van variabelen
- het goed afhandelen van je query's. Dus geen or die();

Voor het gemak als beginnende PHP'er kun je overbodige dingen als header(); nog even achterwegen laten. Zorg eerst dat de basis van je script goed is.
Daarbij geef ik je graag de tip om HTML met single quotes te echoën zodat je niet hoeft te escapen of single quotes in je HTML te gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// Dus
echo '<a href="#">link</a>';
// In plaats van
echo "<a href='#'>link</a>";
// of in plaats van
echo "<a href=\"#\">link</a>";
?>
Gewijzigd op 14/11/2011 21:48:27 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 21:54:14
Quote Anchor link
Is er ook nog een andere oplossing, ipv opnieuw beginnen? Want volgensmij zijn er vast wel mensen die mij kunnen helpen om deze fout weg te krijgen?
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 16:25:55
Quote Anchor link
Die is er wel, maar het is denk sneller als je gewoon even nieuw documentje openend en je jezelf aan die volgorde houd.
Vergeet ook niet een beetje commentaar toe te voegen. Dit is voor een andere developer makkelijk. Dus ook voor ons hier op het forum.
Gewijzigd op 15/11/2011 16:28:33 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 16:47:01
Quote Anchor link
Ik heb het al voor elkaar ;)
het probleem was inderdaad (SanThe) dat hij niet gepost word, dus moest ik het id ook in het volgende formulier zetten, en toen kon ik het wel ophalen.
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 17:00:15
Quote Anchor link
Nu kun je het wel voor elkaar hebben, maar heb je ook nog iets gedaan met al die andere tips? Ze worden niet voor niets gegeven he.
Trouwens je database connectie pagina kun je ook 1 keer invoegen bovenaan je script. Scheelt weer.
Gewijzigd op 15/11/2011 17:01:36 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 17:52:04
Quote Anchor link
Ja, andere mensen geven goede tips ipv opnieuw beginnen. Dus zo doende hebben ze gezegt (op een ander forum) wat heb probleem was.
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 18:48:22
Quote Anchor link
Ik ga je niet rechtstreeks je antwoord geven als er nog zoveel andere fouten inzitten. Maak eerst dat goed doe dan de rest.
Maar blijf dan lekker op dat andere forum als ze daar toch betere tips geven.
Gewijzigd op 15/11/2011 18:48:43 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 18:56:03
Quote Anchor link
Milo S op 15/11/2011 18:48:22:
Ik ga je niet rechtstreeks je antwoord geven als er nog zoveel andere fouten inzitten. Maak eerst dat goed doe dan de rest.
Maar blijf dan lekker op dat andere forum als ze daar toch betere tips geven.


2 forums is toegestaan ;)
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 19:07:11
Quote Anchor link
Zie je ergens in mijn bericht staan dat je hier niet mag zijn? Ik uit alleen maar me mening over het feit dat jij min of meer weergeeft dat hier geen goede tips worden gegeven en daar wel.
Hier word gewoon op een andere manier gewerkt. Als dat andere forum beter bevalt wat tips betreft, dan mag je van mij daar blijven.
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 19:10:26
Quote Anchor link
Zie je ergens in mijn bericht staan dat hier geen goede tips worden gegeven? Daar werd even de goude tip gegeven. ;) En ik blijf op 2 forums, dat vind ik fijner omdat phphulp.nl zijn voordelen heeft en het andere forum ook ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.