Update query met ms?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Handgraaf

Hans Handgraaf

21/05/2010 11:53:56
Quote Anchor link
Ik ben aan het knutselen in een bestaande site. In een van de bestanden staat deze query:
mysql_query("select slno ms from socialmusic_dj_reg order by slno desc"

slno is het eerste veld. Wat doet/betekent ms in deze select?
Gewijzigd op 21/05/2010 11:56:50 door Hans Handgraaf
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:15:32
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2010 11:59:02
Quote Anchor link
Een alias van de kolom slno.
De query wordt er helaas niet leesbaarder door. Misschien dat dit hem duidelijker maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT slno AS ms FROM socialmusic_dj_reg ORDER BY slno DESC;
 
Hans Handgraaf

Hans Handgraaf

21/05/2010 12:04:29
Quote Anchor link
Bedankt! Ik snap hem
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.