update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:40:06
Quote Anchor link
Hallo ik heb de volgende query maar het werkt niet, volgens de browser is de db geupdate, maar de database waardes zijn niet geupdate, help!!!

$Ugeneral = mysql_query('UPDATE general SET Birthday="'.$Ubirthday.'", Place="'.$Uplace.'", Known_off="'.$Ugroup.'", WHERE ID="'.$Uid.'"');

Alle velden behalve $Uid komen vanuit een html form. de waarde van $uid komt vanuit de db...
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:30:16
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:43:14
Quote Anchor link
de comma voor WHERE.

Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Ugeneral = mysql_query('UPDATE general SET Birthday="'.$Ubirthday.'", Place="'.$Uplace.'", Known_off="'.$Ugroup.'" WHERE ID="'.$Uid.'"');
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:45:22
Quote Anchor link
werkt ook niet...
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:46:44
Quote Anchor link
Laat je database structuur is zijn, en evt. wat code van je form-> php.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 13:47:23
Quote Anchor link
Kijk eens wat er in je $vars zit.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:50:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je $vars, en waar zou ik deze even moeten echoen???


DB structuur:

ID | Name | Birthday | Age | Place | Known_off

Als volgend is het html form opgebouwd:
<td>Birthday</td>
<td><input type="text" name="birthday" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $birth; ?>
" /></td>
waarbij dus de name en $..... wordt vervangen door een ander.

Oftewel de gegevens die in de db staan worden weergegeven in een html form waarbij je dus kunt aanpassen en vervolgens op update kan klikken om de waardes uptedaten
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:54:33
Quote Anchor link
ik neem aan dat je de $uid (userid?) in een sessie hebt, want hij moet weten welke user het is natuurlijk.

Tevens, wat zijn de punten in value, ik doe al een poos SQL maar nog nooit gezien. (.$value.)
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:56:38
Quote Anchor link
dat vond ik op internet....

Moet het dan toch UPDATE general SET Place='$Uplace' worden...

$Uid wordt via een select query uit de table general gehaald where Name is van het invoervak.

Toevoeging op 26/02/2011 13:57:36:

of bedoel je de puntjes in mijn vorige post warbij ik zei dat $.... kan veranderen
... staat voor een andere variabele!
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:21:44
Quote Anchor link
Toon je volledig stukje code is: vanaf de form tot aan je query afhandeling.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 14:29:16
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien nog een oplossing...

Toevoeging op 26/02/2011 14:31:57:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
include ("/includes/connect.php");
if(isset($_POST["submitKnop"]))
{

    $Qgeneral = mysql_query("SELECT * FROM general WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    //verder gegevens ophalen uit de DB
    
    while ($row2 = mysql_fetch_assoc($Qgeneral)) {
            $name = $row2['Name'];
            $place = $row2['Place'];
            $id = $row2['ID'];
            $birth = $row2['Birthday'];
            $group = $row2['Known_off'];
    
    }

    
    $Qother = mysql_query("SELECT * FROM other_information WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    
    while ($row1 = mysql_fetch_assoc($Qother)) {
            $email = $row1['Email'];
            $telephone = $row1['Telephone'];
            $mobile = $row1['Mobile_phone'];
    }

    
    $Qpatient = mysql_query("SELECT * FROM patient_information WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    
    while ($row = mysql_fetch_assoc($Qpatient)) {
            $length = $row['Length'];
            $weight = $row['Weight'];
            $penislength = $row['Penis_length'];
            $penisthickness = $row['Penis_thickness'];
    }
}

    
    if (isset($_POST['action'])) {
    // Uit te voeren actie bepalen:
    $action = $_POST['action'];
    if ($action ==="Update") {
        $Uname = $_POST['inputIsbn'];
        $Uemail = $_POST['email'];
        $Uplace = $_POST['place'];
        $Ubirthday = $_POST['birthday'];
        $Utelephone = $_POST['telephone'];
        $Umobile = $_POST['mobile'];
        $Ugroup = $_POST['group'];
        $Ulength = $_POST['length'];
        $Uweight = $_POST['weight'];
        $Upenisl = $_POST['penis_length'];
        $Upenist = $_POST['penis_thickness'];
            
                $QUgeneral = mysql_query("SELECT * FROM general WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
                //verder gegevens ophalen uit de DB
    
                while ($res1 = mysql_fetch_assoc($QUgeneral)) {
                $Uid = $res1['ID'];
            }

            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE general
                               SET Birthday = '$Ubirthday',
                                Name = ''"
.$_POST["inputIsbn"]."'',
                                Age = '',
                                Place = '$Uplace',
                                Known_off = '$Ugroup'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
                            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE other_information
                               SET Email = '$Uemail'
                                Telephone = '$Utelephone'
                                Mobile_phone = '$Umobile'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
                            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE patient_information
                               SET Length = '$Ulength'
                                Weight = '$Uweight'
                                Penis_length = '$Upenisl'
                                Penis_thickness = '$Upenist'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
}
}

    
    ?>

<table>
<tr>
<td>ID</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td><form name="inputForm" method="post" action="form.php">
<label for="inputIsbn">Name</label> </td>
<td><input type="text" name="inputIsbn" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $name; ?>
"/></td>
<td><input type="submit" name="submitKnop" value="OK" /></td>
</form>
<form name="form2" method="post" action="form.php">
<tr>
<td>Place</td>
<td><input type="text" name="place" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $place; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Birthday</td>
<td><input type="text" name="birthday" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $birth; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Group</td>
<td><input type="text" name="group" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $group; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Email</td>
<td><input type="text" name="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $email; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telephone</td>
<td><input type="text" name="telephone" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $telephone; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td> Mobile</td>
<td><input type="text" name="mobile" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $mobile; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Length</td>
<td><input type="text" name="length" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $length; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Weight</td>
<td><input type="text" name="weight" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $weight; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Penis length</td>
<td><input type="text" name="penis_length" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $penislength; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Penis thickness</td>
<td><input type="text" name="penis_thickness" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $penisthickness; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type="submit" name="action" value="Update">
</form></table><P>
Go to the <a href="http://localhost/medical/index.php">Index page</a><br>
Go to the <a href="http://localhost/medical/patient_card.php">Patient card</a><br>
Go to the <a href="http://localhost/medical/search.php">Search page</a><br>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.