Update script a.d.v. post update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Van Sebas

Van Sebas

14/01/2020 21:49:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig om een update pagina te maken en daar moet ik dan via een POST-request XML data mee inschieten.
Deze XML data staat in het POST-veld "update".

Nu heb ik het volgende in mijn script staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Check if it is a post request
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && !empty($_POST['update'])){

echo "test";
}

?>


Maar wanneer ik dan via de website: https://reqbin.com/ een post request met XML uitvoer dan krijg ik niets te zien.
Wanneer ik het volgende doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Check if it is a post request
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){

echo "test";
}

?>


Krijg ik wel me tekst "test" te zien alleen als ik dan de xml velden wil ophalen dan is dat leeg.
Nu denk ik dat via de test site er wel een POST wordt uitgevoerd maar niet in het POST-veld "update".

Is er ook een POST commando om te gebruiken om gewoon alle POST data op te halen ongeacht hoe het POST-veld heet wat gebruikt wordt? Dus zou ik bv. voor: !empty($_POST['update'])
ook iets in de trend van: !empty($_POST)
Kunnen gebruiken? Ik heb het met !empty($_POST) al geprobeerd maar dan krijg ik Array terug en niet de POST data.....
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:14:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2020 22:06:43
Quote Anchor link
Kijk eens met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>
 
Van Sebas

Van Sebas

15/01/2020 18:55:13
Quote Anchor link
Ik heb dat geprobeerd maar dan krijg ik dit te zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<pre>Array
(
)
</pre>
Gewijzigd op 15/01/2020 18:55:36 door Van Sebas
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2020 19:24:46
Quote Anchor link
Dan is je $_POST array leeg en is deze 'container' dus leeg.
Je kan eventueel met if(count($_POST)==0) { controleren of er iets instaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.