UPDATE werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Rolllluf

rolllluf

03/04/2007 11:44:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een bewerk functie maar krijg hem niet werkende. Als de bewerk pagina open krijg ik gewoon netjes de informatie van de juiste gebruiker. Ik heb ook mooi invulveld waar ik het in kan veranderen, en als ik dan vervolgens op submit druk is er neits veranderd... Ik krijg ook geen foutmelding. iemand die me kan/wilt helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include("db.php");
error_reporting(E_ALL);

if(!isset($_GET['id']))


?>

<html>
<head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$id = $_POST[id];
$v_naam = $_POST[voornaam];


include"db.php";
mysql_query("UPDATE gebruiker SET v_naam = '".$_POST['voornaam']."'") or die(mysql_error());


echo"<p align='center'><db>gebruiker bijgewerkt</p>";
}

else
{
?>



<title></title>
</head>
<body>

<form name="bewerk" method="POST" action="index.php?top=top_menu/top_systeembeheer&pagina=systeembeheer/gebruiker">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $algemeen
= mysql_query
    ("SELECT * FROM gebruiker, geb_functie WHERE id='".$_GET['id']."' AND gebruiker.bevoegd = geb_functie.nr");
    if($a = mysql_fetch_assoc($algemeen))
    {

?>


<table>
<tr>
<td>Voornaam</td>
<td><input type="text" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $a['v_naam'];  ?>
"></td>
</tr>

</table>
<input type="submit" value="submit" name="submit">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
     }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:15:30
 
Jan geen

Jan geen

03/04/2007 11:48:00
Quote Anchor link
Bij een UPDATE moet je wel altijd een id van het betreffende record mee sturen, anders word je hele tabel geupdate en dat wil je niet lijkt me...

bouw je query op deze manier op:
$query = "UPDATE ... ";
$result = mysql_query($query);
if(!$result) echo mysql_error();
 
Frank -

Frank -

03/04/2007 11:58:00
Quote Anchor link
Daarnaast is het wel zo handig om even te checken hoeveel records er zijn bijgewerkt. Dat de query is gelukt, zegt namelijk niet wat de resultaten zijn. De query zal namelijk ook lukken wanneer er helemaal geen records zijn die aan de voorwaarden voldoen. mysql_affected_rows() is je beste vriend.
 
Rolllluf

rolllluf

03/04/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Zo moet hij het id toch uit mijn link halen?? Want hij geeft wel de naam goed weer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
include("db.php");
error_reporting(E_ALL);

if(!isset($_GET['id']))


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$v_naam = $_POST[voornaam];


include"db.php";
mysql_query("UPDATE gebruiker SET v_naam = '".$_POST['voornaam']."' WHERE id = '$id'") or die(mysql_error());


echo"<p align='center'><db>gebruiker bijgewerkt</p>";
}

else
{
?>
 
Frank -

Frank -

03/04/2007 12:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(!isset($_GET['id'])) ?>

Als $_GET['id'] niet bestaat, doe dan wat...

Dus als deze wel bestaat, mag het script niks doen?
 
Rolllluf

rolllluf

03/04/2007 13:00:00
Quote Anchor link
Ik heb hem weer aangepast dit is het nu, maar krijg helemaal geen info op me beeld...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include("db.php");
error_reporting(E_ALL);

if(!isset($_GET['id']))
{


?>

<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

include"db.php";
$query = "UPDATE gebruiker SET v_naam = '".$_POST['voornaam']."' WHERE id = '$id' ";
$result = mysql_query($query);
if(!$result) echo mysql_error();
printf ("Updated records: %d\n", mysql_affected_rows());


}

else
{
?>

<form name="bewerk" method="POST" action="">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $algemeen
= mysql_query
    ("SELECT * FROM gebruiker, geb_functie WHERE id='".$_GET['id']."' AND gebruiker.bevoegd = geb_functie.nr");
    if($a = mysql_fetch_assoc($algemeen))
    {

?>


<table>
<tr>
<td>Voornaam</td>
<td><input type="text" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $a['v_naam'];  ?>
"></td>
</tr>

</table>
<input type="submit" value="Submit" name="POST">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
     }
   }
}

?>
 
Frank -

Frank -

03/04/2007 13:06:00
Quote Anchor link
Tip: Haal de logica en de html-output uit elkaar. Doordat je dat nu niet hebt gedaan, zie je nog steeds niet dat jouw script niets doet met $_GET['id'].

Het uitvoeren van bv. een query tussen de html-code, is gewoon fout. Althans, het is vragen om problemen en dat beschouw ik als fout. Niemand zit te wachten op problemen...

1) is er een formulier verzonden
2) is het id aanwezig en nummeriek
3) voer de query uit
4) is de query gelukt
5) zijn er records bijgewerkt
6) begin output aan te maken <html> etc.

T/m punt 5 is er dus nog helemaal niets aan output aangemaakt, hooguit wat variabelen met tekst die je later bij punt 6 gaat echoen.
 
Rolllluf

rolllluf

03/04/2007 13:43:00
Quote Anchor link
jah.... naja dan ga ik maar beetje prutsen.
 
Rolllluf

rolllluf

03/04/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Hij werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.