UPDATE werkt/lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »
Ruud

ruud

04/09/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waarop de gegevens van een tabel te zien zijn. Voor elke regel staat een checkbox die je kan aanvinken. Achter elke regel staat 'Update' en als je daarop klikt kan je de regel wijzigen/updaten.

Als je een checkbox aanvinkt (of meerdere) en je klikt op de knop 'Delete' dan worden die regels uit de tabel verwijderd.

Nu wil ik de knop 'Delete' vervangen door 'Update', dus als je een checkbox (of meerdere) aanvinkt, en als je dan op 'Update' klikt, dat 'status' automatisch gewijzigd wordt naar 'ja'.

Voorbeeld zoals het nu is:
http://www.pro-aviation.nl/test/database/index.php

Hieronder het gehele script. Het 'Delete' gedeelte staat helemaal onderaan. Ik kom er echter niet uit om daar een 'Update' van de maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$host="localhost"; // Host name
$username="xxxx"; // Mysql username
$password="xxxx"; // Mysql password
$db_name="xxxx"; // Database name
$tbl_name="xxxx"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($result);

?>

<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table width="800" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="8" bgcolor="#FFFFFF"><strong><input name="delete" type="submit" id="delete" value="Delete Selection">
<a href="index.php?p=form&mode=add">Add New</a> </strong> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF">#</td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Id</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Registration</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Aircraft</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>C/N</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Airline</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Special</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Update</strong></td>
</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="checkbox[]" type="checkbox" value="<?=$rows['id'];?>"></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['id']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['registratie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['toestel']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['serial']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['maatschappij']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['speciaal']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><a href="<? echo "index.php?p=form&id=".$rows['id']."&mode=update"; ?>">Update</a></td>
</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"></td>
<td colspan="8" align="left" bgcolor="#FFFFFF"><input name="delete" type="submit" id="delete" value="Delete Selection"></td>
</tr>
<?
// Check if delete button active, start this
if(isset($_POST['delete'])){
foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}

mysql_close();
?>

</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:14:45
 
Ruud

ruud

04/09/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Werkt al!

Moest een nieuwe button toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">


Daarna het onderste stuk aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

if( isset( $_POST['update'] ) )
{


foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "UPDATE $tbl_name SET status='ja' WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}


?>
 
Frank -

Frank -

05/09/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
="SELECT * FROM $tbl_name";
?>


Een datamodel is niet dynamisch, je hebt dus nooit en te nimmer een variabele nodig om de tabelnaam in te zetten. Wanneer dat wel het geval is, doe je iets fout, dan klopt jouw datamodel waarschijnlijk van geen ene meter.

status='ja' is trouwens ook bijzonder, ik kan me niets voorstellen bij zo'n status. "inbestelling", "wacht op antwoord", dat zijn statussen waar je iets mee kunt, maar met "ja" ?

Je doet ook niets aan beveiliging, checkboxen slinger je zonder enige vorm van beveiliging in de queries, SQL-injection ligt dan ook op de loer. Gebruik mysql_real_escape_string() om hier wat aan te doen, het zou lullig zijn om ineens de complete database naar de bliksem te helpen...
 
Simon

simon

05/09/2008 09:57:00
Quote Anchor link
maak voor de onderstaande dingen variabelen voor de beveiliging van je site:
$_POST["jepostactie"]
en
$rows['jerij']
 
Ruud

ruud

05/09/2008 16:47:00
Quote Anchor link
o ok. Zal er naar kijken.

Nou heb ik weer even iets zitten proberen. Een deel werkt wel, maar de update (ja alweer) doet het niet. Ik weet zo even niet waar de fout zit, kan het niet ontdekken. Als ik een vakje aanklik en dan op 'Update' klik, dan gebeurd er niets.

Als ik bijvoorbeeld de eerste regel aanvink (de checkbox) en dan op 'Update' klik, kom ik weer op dezelfde pagina terecht, alleen blijft die regel wel staan, terwijl de bedoeling is dat bij het updaten de status naar 'ja' wordt gezet en dat die dus niet zichtbaar is.

Hier het script:

detail_toegevoegd.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="" width="800" STYLE="font-size: 12px" STYLE="border-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="8" bgcolor="#FFFFFF"><strong><input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">
<a href="index.php?p=queue_form&mode=add">Add New</a> </strong></td>
</tr>
<tr align="center">
<td width="2%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" id="table_border_bottom" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">&nbsp;</td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;" id="table_border_bottom">ID&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="7%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Registratie</div></td>
<td width="18%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Toestel</div></td>
<td width="19%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Maatschappij&nbsp;&nbsp;</div></td>
<td width="28%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Special</div></td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="696a6a" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border4_bottom"><div align="center">&nbsp;</div></td>
</tr>

<?php
if(isset($_GET['maatschappij']) && is_numeric($_GET['maatschappij']))
{

$id = $_GET['maatschappij'];
}

else
{
$maatschappij = 'Ryanair';
}


    mysql_connect( "localhost", "xxxx", "xxxx" );
    mysql_select_db( "xxxx" );
    
        error_reporting( E_ALL ^ E_NOTICE );

$query = "SELECT * FROM fotodb WHERE status='ja' AND maatschappij='". $maatschappij ."'";

$res = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($result = mysql_fetch_array($res)){
echo '
<table border="0" align="center" width="800" cellpadding="1" cellspacing="0">
<tr>
<td width="2%" align="center" bgcolor="dfe0e0" class="style3"><input name="checkbox[]" type="checkbox" value="'
.$result['id'].'"></td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['id'] .'</td>
<td width="7%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['registratie'] .'</td>
<td width="18%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['toestel'] .'</td>
<td width="19%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['maatschappij'] .'</td>
<td width="28%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3" id="speciaal">'
.$result['speciaal'] .'</td>
<td width="2%" bgcolor="bec3c3" class="style3" id="table_border4">'
.$result['status'] .'</td></tr>';
}

?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">&nbsp;</td>
<td colspan="14" align="left" bgcolor="#FFFFFF" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">
<input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">
</td>
</tr>
<?php

if( isset( $_POST['update'] ) )
{


foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "UPDATE $tbl_name SET status='ja' WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.