UPDATE werkt/lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Ruud

ruud

04/09/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waarop de gegevens van een tabel te zien zijn. Voor elke regel staat een checkbox die je kan aanvinken. Achter elke regel staat 'Update' en als je daarop klikt kan je de regel wijzigen/updaten.

Als je een checkbox aanvinkt (of meerdere) en je klikt op de knop 'Delete' dan worden die regels uit de tabel verwijderd.

Nu wil ik de knop 'Delete' vervangen door 'Update', dus als je een checkbox (of meerdere) aanvinkt, en als je dan op 'Update' klikt, dat 'status' automatisch gewijzigd wordt naar 'ja'.

Voorbeeld zoals het nu is:
http://www.pro-aviation.nl/test/database/index.php

Hieronder het gehele script. Het 'Delete' gedeelte staat helemaal onderaan. Ik kom er echter niet uit om daar een 'Update' van de maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$host="localhost"; // Host name
$username="xxxx"; // Mysql username
$password="xxxx"; // Mysql password
$db_name="xxxx"; // Database name
$tbl_name="xxxx"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($result);

?>

<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table width="800" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="8" bgcolor="#FFFFFF"><strong><input name="delete" type="submit" id="delete" value="Delete Selection">
<a href="index.php?p=form&mode=add">Add New</a> </strong> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF">#</td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Id</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Registration</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Aircraft</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>C/N</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Airline</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Special</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Update</strong></td>
</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="checkbox[]" type="checkbox" value="<?=$rows['id'];?>"></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['id']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['registratie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['toestel']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['serial']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['maatschappij']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['speciaal']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><a href="<? echo "index.php?p=form&id=".$rows['id']."&mode=update"; ?>">Update</a></td>
</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"></td>
<td colspan="8" align="left" bgcolor="#FFFFFF"><input name="delete" type="submit" id="delete" value="Delete Selection"></td>
</tr>
<?
// Check if delete button active, start this
if(isset($_POST['delete'])){
foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}

mysql_close();
?>

</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:15:52
 
Ruud

ruud

04/09/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Werkt al!

Moest een nieuwe button toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">


Daarna het onderste stuk aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

if( isset( $_POST['update'] ) )
{


foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "UPDATE $tbl_name SET status='ja' WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}


?>
 
Frank -

Frank -

05/09/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
="SELECT * FROM $tbl_name";
?>


Een datamodel is niet dynamisch, je hebt dus nooit en te nimmer een variabele nodig om de tabelnaam in te zetten. Wanneer dat wel het geval is, doe je iets fout, dan klopt jouw datamodel waarschijnlijk van geen ene meter.

status='ja' is trouwens ook bijzonder, ik kan me niets voorstellen bij zo'n status. "inbestelling", "wacht op antwoord", dat zijn statussen waar je iets mee kunt, maar met "ja" ?

Je doet ook niets aan beveiliging, checkboxen slinger je zonder enige vorm van beveiliging in de queries, SQL-injection ligt dan ook op de loer. Gebruik mysql_real_escape_string() om hier wat aan te doen, het zou lullig zijn om ineens de complete database naar de bliksem te helpen...
 
Simon

simon

05/09/2008 09:57:00
Quote Anchor link
maak voor de onderstaande dingen variabelen voor de beveiliging van je site:
$_POST["jepostactie"]
en
$rows['jerij']
 
Ruud

ruud

05/09/2008 16:47:00
Quote Anchor link
o ok. Zal er naar kijken.

Nou heb ik weer even iets zitten proberen. Een deel werkt wel, maar de update (ja alweer) doet het niet. Ik weet zo even niet waar de fout zit, kan het niet ontdekken. Als ik een vakje aanklik en dan op 'Update' klik, dan gebeurd er niets.

Als ik bijvoorbeeld de eerste regel aanvink (de checkbox) en dan op 'Update' klik, kom ik weer op dezelfde pagina terecht, alleen blijft die regel wel staan, terwijl de bedoeling is dat bij het updaten de status naar 'ja' wordt gezet en dat die dus niet zichtbaar is.

Hier het script:

detail_toegevoegd.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="" width="800" STYLE="font-size: 12px" STYLE="border-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="8" bgcolor="#FFFFFF"><strong><input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">
<a href="index.php?p=queue_form&mode=add">Add New</a> </strong></td>
</tr>
<tr align="center">
<td width="2%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" id="table_border_bottom" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">&nbsp;</td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;" id="table_border_bottom">ID&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="7%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Registratie</div></td>
<td width="18%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Toestel</div></td>
<td width="19%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Maatschappij&nbsp;&nbsp;</div></td>
<td width="28%" height="12" bgcolor="7b8a8f" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border_bottom"><div align="left">Special</div></td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="696a6a" class="style2" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;"id="table_border4_bottom"><div align="center">&nbsp;</div></td>
</tr>

<?php
if(isset($_GET['maatschappij']) && is_numeric($_GET['maatschappij']))
{

$id = $_GET['maatschappij'];
}

else
{
$maatschappij = 'Ryanair';
}


    mysql_connect( "localhost", "xxxx", "xxxx" );
    mysql_select_db( "xxxx" );
    
        error_reporting( E_ALL ^ E_NOTICE );

$query = "SELECT * FROM fotodb WHERE status='ja' AND maatschappij='". $maatschappij ."'";

$res = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($result = mysql_fetch_array($res)){
echo '
<table border="0" align="center" width="800" cellpadding="1" cellspacing="0">
<tr>
<td width="2%" align="center" bgcolor="dfe0e0" class="style3"><input name="checkbox[]" type="checkbox" value="'
.$result['id'].'"></td>
<td width="2%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['id'] .'</td>
<td width="7%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['registratie'] .'</td>
<td width="18%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['toestel'] .'</td>
<td width="19%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3">'
.$result['maatschappij'] .'</td>
<td width="28%" height="12" bgcolor="dfe0e0" class="style3" id="speciaal">'
.$result['speciaal'] .'</td>
<td width="2%" bgcolor="bec3c3" class="style3" id="table_border4">'
.$result['status'] .'</td></tr>';
}

?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">&nbsp;</td>
<td colspan="14" align="left" bgcolor="#FFFFFF" STYLE="border-top-style: solid; border-color: black; border-width: 1px;">
<input name="update" type="submit" id="update" value="Update Selection">
</td>
</tr>
<?php

if( isset( $_POST['update'] ) )
{


foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{


$sql = "UPDATE $tbl_name SET status='ja' WHERE id='$value'";
$result = mysql_query($sql);
}



// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=index.php\">";
}
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.