Updaten van product met ajax en php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn nvt

Martijn nvt

05/05/2016 16:43:49
Quote Anchor link
Hallo
Ik ben zelf bezig met een winkel script van ajax.
Wil alleen nog dat de klant ook de aantal kan aanpassen in het winkelmandje.
Ben er al een paar dagen mee bezig geweest maar ik doe of heb iets verkeerds staan en kom er niet uit.
Is er misschien iemand die mij hier mee kan en wil helpen?

Vriendelijke groet martijn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:59:21
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/05/2016 17:36:39
Quote Anchor link
Het pijltje omhoog verwijst naar het verkeerde script.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2016 17:40:46
Quote Anchor link
Wat relevante code lijkt me niet overbodig.
 
Martijn nvt

Martijn nvt

05/05/2016 17:53:55
Quote Anchor link
mag je hier ook codes plaatsen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/05/2016 18:07:32
Quote Anchor link
Dat kan, tussen [code] en [/code] tags. Zolang het alleen de belangrijkste code is tot +/- 20 regels.
Gewijzigd op 05/05/2016 18:08:59 door - Ariën -
 
Martijn nvt

Martijn nvt

05/05/2016 18:25:18
Quote Anchor link
dit is de code wat op test02 php staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$cart_box .=  "<li> $product_code  
               <form name='update_form'>
        <input type='text' size='2' name='input_qty' class='input_qty' value='".$product["product_qty"]."'>
        <input type='hidden' class='product_code' name='product_code' value='".$product["product_code"]."'>
        $currency ".sprintf("%01.2f", ($product_price * $product_qty)). "
        <a href=\"#\" class=\"update-item\" data-code=\"$product_code\" title=\"Update product\">Update</a>
        <a href=\"#\" class=\"remove-item\" data-code=\"$product_code\" title=\"Verwijder product\">&times;</a>
        </form>              </li>";


dit is de code in ajax wat in test pagina 1 staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$("#shopping-cart-resultaat").on('click', 'a.update-item', function(e) {
        e.preventDefault();
        var new_quantity = $(".input_qty").val();
        var product_code = $(this).attr("data-code");        
        $.getJSON("test02.php", {"update_code":product_code} ,
            $("#cart-info").html(data.items);
            $(".cart-box").trigger( "click" );
        });
    });


Toevoeging op 05/05/2016 18:30:24:

maar ik zit in twijfel, moet ik de input value updaten in ajax script (zoals op test01 php) of gewoon in php op test02 php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.