Upload problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:10:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb het probleem met het uploaden van bestanden naar mijn server. Het script is te vinden op: http://cc838160-a.groni1.gr.home.nl/test1
en dan simple-upload-53.php.
Het draait op een oude pc met windows XP, een wamp5 server met apache en mysql.

probleem: hij upload geen .mp3 bestanden. Wel andere bestanden. Heeft iemand een idee hoe dit kan?
Als fout melding geeft ie aan: change permission to 777 failed.
Ik heb totaal geen verstand van php, maar ben er mee aan het knutselen. Voor zover ik kan begrijpen heeft die 777 iets met CHMOD te maken? Maar ik heb geen idee hoe ik dat op mijn server moet aanpakken...

Ik hoor wel:)
Groetjes,
Ben
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:12:30
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/01/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Kijk anders eens welke filetypes geaccepteerd worden.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:25:00
Quote Anchor link
//Allowable file ext. names. you may add more extension names.
$FILE_EXTS = array('.jpg', '.mp3', 'MP3', '.wma', '.mp4', '.txt', '.doc', '.docx');

dat heb ik op dit moment toegestaan.
.jpg, .txt, .doc die werken allemaal wel. Ook de bestands grote heb ik op 100MB staan.
 
M Ypma

M Ypma

23/01/2007 19:28:00
Quote Anchor link
en je hoster? vind die hetzelfde goed als jij?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Zoiezo heb ik het niet zo op scriptjes die kijken naar de .blabla, als ik mijn zooi rename kan ik die dus bij jou uploaden. Afin, sla het bestand eens op als .phps, dan kunnen wij er ook even naar kijken.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:32:00
Quote Anchor link
*gaat nu heel dom uit de hoek komen*
.phps?:$
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
oh het is gelukt:)
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
<?php
//vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
//   You may change maxsize, and allowable upload file types.
//^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
//Mmaximum file size. You may increase or decrease.

$MAX_SIZE = 10000000000000000000;

//Allowable file ext. names. you may add more extension names.
$FILE_EXTS  = array('.jpg', '.mp3', 'MP3', '.wma', '.mp4', '.txt', '.doc', '.docx');

//Allow file delete? no, if only allow upload only
$DELETABLE  = true;


//vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
//   Do not touch the below if you are not confident.
//^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
/************************************************************
 *     Setup variables
 ************************************************************/

$site_name = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$url_dir = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF']);
$url_this =  "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF'];

$upload_dir = "files/";
$upload_url = $url_dir."/files/";
$message ="";

/************************************************************
 *     Create Upload Directory
 ************************************************************/

if (!is_dir("files")) {
  if (!mkdir($upload_dir))
          die ("upload_files directory doesn't exist and creation failed");
  if (!chmod($upload_dir,0755))
          die ("change permission to 755 failed.");
}


/************************************************************
 *     Process User's Request
 ************************************************************/

if ($_REQUEST[del] && $DELETABLE)  {
  $resource = fopen("log.txt","a");
  fwrite($resource,date("Ymd h:i:s")."DELETE - $_SERVER[REMOTE_ADDR]"."$_REQUEST[del]\n");
  fclose($resource);

  if (strpos($_REQUEST[del],"/.")>0);                  //possible hacking
  else if (strpos($_REQUEST[del],$upload_dir) === false); //possible hacking
  else if (substr($_REQUEST[del],0,6)==$upload_dir) {
    unlink($_REQUEST[del]);
    print "<script>window.location.href='$url_this?message=deleted successfully'</script>";
  }
}

else if ($_FILES['userfile']) {
  $resource = fopen("log.txt","a");
  fwrite($resource,date("Ymd h:i:s")."UPLOAD - $_SERVER[REMOTE_ADDR]"
            .$_FILES['userfile']['name']." "
            .$_FILES['userfile']['type']."\n");
  fclose($resource);

  $file_type = $_FILES['userfile']['type'];
  $file_name = $_FILES['userfile']['name'];
  $file_ext = strtolower(substr($file_name,strrpos($file_name,".")));

  //File Size Check
  if ( $_FILES['userfile']['size'] > $MAX_SIZE)
     $message = "The file size is over 2MB.";
  //File Extension Check
  else if (!in_array($file_ext, $FILE_EXTS))
     $message = "Sorry, $file_name($file_type) is not allowed to be uploaded.";
  else
     $message = do_upload($upload_dir, $upload_url);

  print "<script>window.location.href='$url_this?message=$message'</script>";
}

else if (!$_FILES['userfile']);
else
        $message = "Invalid File Specified.";

/************************************************************
 *     List Files
 ************************************************************/

$handle=opendir($upload_dir);
$filelist = "";
while ($file = readdir($handle)) {
   if(!is_dir($file) && !is_link($file)) {
      $filelist .= "<a href='$upload_dir$file'>".$file."</a>";
      if ($DELETABLE)
        $filelist .= " <a href='?del=$upload_dir".urlencode($file)."' title='delete'>x</a>";
      $filelist .= "<sub><small><small><font color=grey>  ".date("d-m H:i", filemtime($upload_dir.$file))
                   .
"</font></small></small></sub>";
      $filelist .="<br>";
   }
}

function
do_upload($upload_dir, $upload_url) {

        $temp_name = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
        $file_name = $_FILES['userfile']['name'];
  $file_name = str_replace("\\","",$file_name);
  $file_name = str_replace("'","",$file_name);
        $file_path = $upload_dir.$file_name;

        //File Name Check
  if ( $file_name =="") {
          $message = "Invalid File Name Specified";
          return $message;
  }


  $result  =  move_uploaded_file($temp_name, $file_path);
  if (!chmod($file_path,0777))
           $message = "change permission to 777 failed.";
  else
    $message = ($result)?"$file_name uploaded successfully." :
                   "Somthing is wrong with uploading a file.";
  return $message;
}


?>


<center>
   <font color=red><?=$_REQUEST[message]?></font>
   <br>
   <form name="upload" id="upload" ENCTYPE="multipart/form-data" method="post">
     Upload File <input type="file" id="userfile" name="userfile">
     <input type="submit" name="upload" value="Upload">
   </form>

   <br><b>My Files</b>
   <hr width=70%>
   <?=$filelist?>
   <hr width=70%>
   <small><sup>Developed By
   <a style="text-decoration:none" href="http://benniewennie.com">BennieWennie.com</a>
   </sup></small>
</center>


FF gepost voor de mooie kleurtjes.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:43:00
Quote Anchor link
haha bedankt:)
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

24/01/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Ok ik ben eruit gekomen, heb de php.ini aangepast.
Maar nu is er een probleem met de tijd die iemand heeft om te uploaden.
Waarschijnlijk door de trage internet verbinding.
Weet iemand waar ik dit kan aanpassen in apache?
dit is de error: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ben Elsinga
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.