upload script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

07/02/2004 14:22:00
Quote Anchor link
hoi allemaal,

Ik heb een upload scrippie waarmee ik een word bestand wil uploaden naar een map die beveildigd is met .htacces

dit is mijn script, ik wete niet of ik het goed gedaan heb

graag reacties.

groetjes

A.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

if ($HTTP_SERVER_VARS['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
if (!move_uploaded_file($HTTP_POST_FILES['mijn_bestand']['tmp_name'],
'/images/')) {
  die ("didn't work.");
}


die ("done.");
}


?>


<html>
<head>
<title>bla</title>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<form enctype="multipart/form-data" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo
  $HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF']; ?>
">
<input type="file" name="mijn_bestand"><br>
<input type="submit" value="Uploaden">
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:54:25
 
Arend a

Arend a

07/02/2004 17:16:00
Quote Anchor link
Heb je het zelf al getest? :)
 
Eris -

Eris -

07/02/2004 17:41:00
Quote Anchor link
hmm ziet er goed uit :)
 

07/02/2004 19:37:00
Quote Anchor link
ik heb hem wel getest, maar toen deed ie het nog niet,

maar de probleem lag ergens anders nl. php werd vernieuwd en deed het effe niet

groetjes

A.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.