Upload systeem werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/02/2012 21:49:10
Quote Anchor link
Welke PHP-versie heb je?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:41:02
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

29/02/2012 22:05:43
Quote Anchor link
5.3.9
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/02/2012 22:29:34
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

29/02/2012 22:33:36
Quote Anchor link
Heb ik net gedaan en volgende script voor test gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?

$finfo
= finfo_open(FILEINFO_MIME_TYPE); // return mime type ala mimetype extension
foreach (glob("*") as $filename) {
    echo finfo_file($finfo, 'test.php') . "\n";
}

finfo_close($finfo);

?>


En ik krijg error:

Fatal error: Call to undefined function finfo_open() in /home/ehbonopn/public_html/intranet/php.php on line 3

Kan het zijn dat deze functie speciaal moet worden geinstaleerd op de server ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/02/2012 22:36:09
Quote Anchor link
Ja, via pecl.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

29/02/2012 22:40:01
Quote Anchor link
Oke, maar ik heb een shared hosting met CPanel er op, dus ga mijn serverbeheerder wel even vragen om het te installeren, zal dat het probleem wel zijn
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 18:57:41
Quote Anchor link
Hallo,

Al een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst op reageren, maar heb nu nog weer een vraagje.
Ik include het bestand beheer.php met het script er in vanuit include/beheer.php. maar nu geeft de opendir een error, vanuit waar moet ik redeneren voor de opendir, het bestand dat word geinclude of het bestand waar in include?

Matthijs
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 19:21:25
Quote Anchor link
Vanuit het bestand waarin je include. Of anders het volledige pad aangeven, kan het nooit fout gaan ;-)
Gewijzigd op 07/03/2012 19:22:04 door Ger van Steenderen
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 19:30:17
Quote Anchor link
heb nu:

$dir = opendir("http://ehbonop.nl/wp-content/themes/ehbnop/include/uploads/")

Dan krijg ik de error:

Warning: opendir(http://ehbonop.nl/wp-content/themes/ehbnop/include/uploads/) [function.opendir]: failed to open dir: not implemented in /home/ehbonopn/public_html/wp-content/themes/ehbonop/include/beheer.php on line 52

terwijl het daar wel staat.
Iemand enig idee hoe dat kan?
Gewijzigd op 07/03/2012 19:52:30 door Matthijs Vos
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2012 20:13:40
Quote Anchor link
Opendir moet een path hebben en geen url.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 20:23:44
Quote Anchor link
oke, maar ik include beheer (in de map include dus include/beheer.php) in page-persoonlijke-pagina.php, en uploads map staat ook in include. welk path moet ik dan hebben in beheer.php (die dus word geinclude in page-persoonlijke-pagina.php??
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2012 20:26:00
Quote Anchor link
include/path/ect.
Gewijzigd op 07/03/2012 20:26:17 door - SanThe -
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 20:33:13
Quote Anchor link
Op een of andere rare manier blijf ik een error krijgen.
mijn map structuur is als volgt:

ehbonop
-persoonlijke pagina
include (map)
-beheer.php
uploads (map)

Nu word in persoonlijke pagina beheer.php geupload met daarin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$loaddir
= "/include/uploads/";
if ($dir = opendir($loaddir)){
    echo '<form method="POST" action="http://ehbonop.nl/persoonlijke-pagina/?methode=delete"><table border="1">
           <tr><td width="200">Bestand:</td><td width="50">Verwijderen:</td></tr>'
;
    while (($file = readdir($dir)) !== false){
        $fullpath = 'uploads/'.$file;
        if ($file !="."&& $file !=".."){
            echo '<tr><td><a href="http://ehbonop.nl/intranet/uploads/'. $file . '"> '.$file.' </a></td>
            <td><input type="checkbox" name="file[]" value='
. $fullpath. ' /></a></td></tr>';
        }
        
    }

    echo '</tr></table> <br />';
    echo '<input type="submit" name="formSubmit" value="Submit" /></form>';
    closedir($dir);
?>


als ik nu de persoonlijke pagina aanroep krijg ik de volgende error:

Warning: opendir(/include/uploads) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/ehbonopn/public_html/wp-content/themes/ehbonop/include/beheer.php on line 53
Gewijzigd op 07/03/2012 20:42:19 door Matthijs Vos
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 20:43:03
Quote Anchor link
Het is het beste om je paden exact te declaren. Je gebruikt root relative paden, php herkent dat niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2012 20:43:13
Quote Anchor link
Zonder /
$loaddir = "/include/uploads/";
Wordt
$loaddir = "include/uploads/";
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 20:48:02
Quote Anchor link
Dan blijf ik de error krijgen
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2012 20:53:28
Quote Anchor link
Heb je dit al geprobeerd?
$loaddir = "uploads/";

Is die directory wel leesbaar? Welke rechten heeft ie?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 20:54:40
Quote Anchor link
de flow is als volgt
base file -> alle includes volgen het pad waar de basefile instaat
include file -> alle includes volgen het pad waar de base file instaat


Toevoeging op 07/03/2012 20:56:50:

Maaaaaaaaaaaaaar gewoon met exacte pade werken heb dat gezeur nooit

Toevoeging op 07/03/2012 20:57:21:
Gewijzigd op 07/03/2012 21:20:10 door Ger van Steenderen
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/03/2012 20:57:35
Quote Anchor link
Ja ik heb $loaddir = "uploads/"; ook al geprobeerd. werkt ook niet. rechten zijn (inc onderliggende mappen/bestanden) 777 dus daar kan het niet aan liggen volgens mijn.

Ger wat bedoel je? ik snap het niet helemaal

Toevoeging op 07/03/2012 20:59:58:

Ger van Steenderen op 07/03/2012 20:54:40:
de flow is als volgt
base file -> alle includes volgen het pad waar de basefile instaat
include file -> alle includes volgen het pad waar de include file instaat


Toevoeging op 07/03/2012 20:56:50:

Maaaaaaaaaaaaaar gewoon met exacte pade werken heb dat gezeur nooit

Toevoeging op 07/03/2012 20:57:21:





San zei net dat dat niet kon met opendir, en dat heb ik geprobeerd (zie post stukje terug)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 21:05:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$includeDir
= $SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . DIRECTORY_SEPARATOR . 'include' .  DIRECTORY_SEPARATOR;
include ($includeDir . 'somefile.php');
?>

Dit werkt altijd het beste. (tenzij men natuurlijk het bestand op een andere locatie zet)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.