upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 20:46:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb een vraagje over dit script
ik heb namelijk een vraagje over het uploaden van tekst en img in 1 keer en zodat er automatich een nummer word gegeven dus als je op upload klikt krijg je bv 1 de volgende upload word 2 enz enz

kan dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?
$map
= "map/";  //map waar naar geupload moet worden
$num = 10;
$max = "10000000000";  //max bytes

$ext = "jpg,||txt";  //toegestaande extensies


if ($_POST['Uploaden'])
{
  
    if (!$_FILES['bestand'])  
        print ("Geef een bestand op!");
    else
    {  
        $bestand2 = explode("\\", $_FILES['bestand']['name']);  
        $laatste = count($bestand2) - 1;  
        $bestand2 = "$bestand2[$laatste]";  
        $bestand2 = str_replace(" ", "", "$bestand2");
        $bestand2 = strtolower($bestand2);

        
        $bestand3 = explode(".", $bestand2);  
        $laatste = count($bestand3) - 1;  
        $bestand3 = "$bestand3[$laatste]";  
        $bestand3 = strtolower($bestand3);  
            
        $ext = strtolower($ext);  
        $ext = explode(" ", $ext);  
        $aantal = count($ext);  
        
        for ($tel = 0;$tel < $aantal; $tel++)
        {
  
            if ($bestand3 == $ext[$tel])
            {
  
                $extfout = "nee";  
            }
        }
  
    
       if (!$extfout)
        {
  
          print ("Het bestand <b>$bestand2</b> kan niet worden geupload omdat de extensie niet is toegestaan!, mail ff welke extensie 't is!");  
        }
  
     else  
        {  
          if ($_FILES['bestand']['size'] > $max)  
              print ("Het bestand <b>$bestand2</b> is groter dan $max bytes!");  
        else  
            {  
             $file = $map ."". $bestand2;
             move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "$file");  
              print ("Het bestand <b>\"$bestand2\"</b> is met succes geupload!<br>");
             print ("Het bestand kun je terug vinden voor forums met deze link:<p>");
             print ("<a href='$file'><b>http://jansen-design.nl/9106/$file</b></a>"); //moet uiteraard ipv http://jansen-design/9106/  je eigen adres ervoor!
            }  
        }
    }
}
  

print ("<form method=post action=" . $_SERVER['PHP_SELF'] . " enctype=multipart/form-data>
img 1: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 2: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 3: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
make:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Model:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Year:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Power:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Miliage KM: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Color:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Options: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Price     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"><br>
<input type=\"submit\" name=\"Uploaden\" value=\"Uploaden\"></form>"
);

 ?>


<hr color="6b140e" width="100%">




<script language="javascript">
function createmap(id)
{
    if(document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display=='none')
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = 'none';
    }
    else
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = '';
    }
}
</script>


bedankt voor jullie reactie alvast

Arjan
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:28:21
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Hallo

Weet iemand hoe en of het kan
graag jullie reactie


Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:49:00
Quote Anchor link
Heel vaag. Bedoel je dat wanneer je 3 afbeeldingen tegelijk upload alle 3 afbeeldingen een andere naam moeten hebben, dus bij 1, 2 en 3?
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:52:00
Quote Anchor link
Hallo Leon

Ja als dat kan liever heb ik nog dat de upload onder 1 word opgeslagen

Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:55:00
Quote Anchor link
Ik snap er nog steeds weinig van, maar je kan toch heel simpel checken of een upload field gezet is, zoja verander de file naam met $_FILES['bestand']['name'] = "Name";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:58:00
Quote Anchor link
hallo Leon

ik heb het script hier staan
http://www.sonny-fashion.nl/image/script/upload.php

als je dan op uploadklikt word het geupload maar alleen de eerste img de rest pakt hij niet

Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:04:00
Quote Anchor link
Je upload velden hebben dezelfde naam, wat je kan doen is er een array van maken, dus de naam 'bestand' vervangen door bestand[] en vervolgens $_FILES['bestand'] met een foreach doorlopen, of de drie velden een unieke naam geven.
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Hallo leon

Bedankt voor je informatie ik ga het meteen even doen
welke zou jij aanraden de naam veranderen of het vervagen van bestand naar bestand[]


Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Ik zou er gewoon een array van maken, dus bestand[]
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Oke bedankt voor deze informatie

Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.