upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 20:46:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb een vraagje over dit script
ik heb namelijk een vraagje over het uploaden van tekst en img in 1 keer en zodat er automatich een nummer word gegeven dus als je op upload klikt krijg je bv 1 de volgende upload word 2 enz enz

kan dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?
$map
= "map/";  //map waar naar geupload moet worden
$num = 10;
$max = "10000000000";  //max bytes

$ext = "jpg,||txt";  //toegestaande extensies


if ($_POST['Uploaden'])
{
  
    if (!$_FILES['bestand'])  
        print ("Geef een bestand op!");
    else
    {  
        $bestand2 = explode("\\", $_FILES['bestand']['name']);  
        $laatste = count($bestand2) - 1;  
        $bestand2 = "$bestand2[$laatste]";  
        $bestand2 = str_replace(" ", "", "$bestand2");
        $bestand2 = strtolower($bestand2);

        
        $bestand3 = explode(".", $bestand2);  
        $laatste = count($bestand3) - 1;  
        $bestand3 = "$bestand3[$laatste]";  
        $bestand3 = strtolower($bestand3);  
            
        $ext = strtolower($ext);  
        $ext = explode(" ", $ext);  
        $aantal = count($ext);  
        
        for ($tel = 0;$tel < $aantal; $tel++)
        {
  
            if ($bestand3 == $ext[$tel])
            {
  
                $extfout = "nee";  
            }
        }
  
    
       if (!$extfout)
        {
  
          print ("Het bestand <b>$bestand2</b> kan niet worden geupload omdat de extensie niet is toegestaan!, mail ff welke extensie 't is!");  
        }
  
     else  
        {  
          if ($_FILES['bestand']['size'] > $max)  
              print ("Het bestand <b>$bestand2</b> is groter dan $max bytes!");  
        else  
            {  
             $file = $map ."". $bestand2;
             move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "$file");  
              print ("Het bestand <b>\"$bestand2\"</b> is met succes geupload!<br>");
             print ("Het bestand kun je terug vinden voor forums met deze link:<p>");
             print ("<a href='$file'><b>http://jansen-design.nl/9106/$file</b></a>"); //moet uiteraard ipv http://jansen-design/9106/  je eigen adres ervoor!
            }  
        }
    }
}
  

print ("<form method=post action=" . $_SERVER['PHP_SELF'] . " enctype=multipart/form-data>
img 1: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 2: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 3: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
make:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Model:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Year:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Power:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Miliage KM: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Color:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Options: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Price     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"><br>
<input type=\"submit\" name=\"Uploaden\" value=\"Uploaden\"></form>"
);

 ?>


<hr color="6b140e" width="100%">




<script language="javascript">
function createmap(id)
{
    if(document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display=='none')
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = 'none';
    }
    else
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = '';
    }
}
</script>


bedankt voor jullie reactie alvast

Arjan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:32:44
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Hallo

Weet iemand hoe en of het kan
graag jullie reactie


Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:49:00
Quote Anchor link
Heel vaag. Bedoel je dat wanneer je 3 afbeeldingen tegelijk upload alle 3 afbeeldingen een andere naam moeten hebben, dus bij 1, 2 en 3?
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:52:00
Quote Anchor link
Hallo Leon

Ja als dat kan liever heb ik nog dat de upload onder 1 word opgeslagen

Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:55:00
Quote Anchor link
Ik snap er nog steeds weinig van, maar je kan toch heel simpel checken of een upload field gezet is, zoja verander de file naam met $_FILES['bestand']['name'] = "Name";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:58:00
Quote Anchor link
hallo Leon

ik heb het script hier staan
http://www.sonny-fashion.nl/image/script/upload.php

als je dan op uploadklikt word het geupload maar alleen de eerste img de rest pakt hij niet

Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:04:00
Quote Anchor link
Je upload velden hebben dezelfde naam, wat je kan doen is er een array van maken, dus de naam 'bestand' vervangen door bestand[] en vervolgens $_FILES['bestand'] met een foreach doorlopen, of de drie velden een unieke naam geven.
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Hallo leon

Bedankt voor je informatie ik ga het meteen even doen
welke zou jij aanraden de naam veranderen of het vervagen van bestand naar bestand[]


Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Ik zou er gewoon een array van maken, dus bestand[]
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Oke bedankt voor deze informatie

Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.