Upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

08/05/2009 15:29:00
Quote Anchor link
Weet iemand een mooi script waarmee ik een foto kan uploaden, renamen, en naam toevoegen aandatabase zodat deze gekoppeld wordt aan een nieuwsitem? Met zoekwoorden komen kan ik ook wel trouwens! :D

Dank u...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick Helsloot
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:26:41
 
Milo

Milo

08/05/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Wat je nu moet doen is een database maken met de volgende velden:
-naam
-omschrijving
-afbeelding

en ook even de pagina filter http://phphulp.nl/php/scripts/3/645/ vanaf halen...

heb namelijk dat script even iets omgebouwd.. wat je nu kan doen is dus een link maken als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
<a href='".$afbeelding."'>
".$naam."
"<br>"
".$omschrijving."

</a>
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
# De verwerking van de gegevens doen we gewoon
# met een eenvoudig formulier.

# Procedure geschreven door Cynthia Fridsma

// verbind de server

include ('config.php');

// gebruik het filter voor de afbeeldingen
include ('filter.php');

// lees de waarde van 'go'
$go = $_POST['go'];


# als het formulier nog niet eerder is gebruikt dan
# wordt er een formulier getoond op je scherm.


if ($go ==""):

?>

<br><br><br>
<form name="form1" method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" enctype="multipart/form-data">
<!-- Hier komt het verborden veld 'go met de waarde 'go' -->
<input name="go" type="hidden" value="go">
<input name="naam" type="text" size="50">
<input name="omschrijving" type="text" id="omschrijving" size="50">
<input name="afbeelding" type="file" accept="image/jpeg" id="afbeelding" size="50">
<input type="submit" name="Submit" value="Verzenden">
<input type="reset" name="Reset" value="Herstellen"></td>
</form>

<?php
endif;

// Deze procedure wordt aangeroepen nadat men op verzenden heeft gedrukt

if ($go =="go"):
# Deze procedure zordt ervoor dat de afbeeldingen
# op je server worden geplaatst en tevens in je
# mysql database.

// bepal de huidige directory

$hello = getcwd();

# hier komen de afbeeldingen, als je
# het script in de directory hallo hebt geinstalleerd
# dan worden de afbeeldingen in hallo/images/
# geplaatst.


$file_dir = ($hello . "/images/");

# we moeten natuurlijk wel zeker weten
# dat de directory bestaat. Dit controleren wij
# met de opdracht is_dir via de volgende routine :


if (is_dir ($file_dir)) {
  print "<br><br>++directorty bestaat";  
  }
  else {  
  print "<br><br>--Directory bestaat nog niet" . $file_dir;  
    $newpage = $file_dir;
    echo ("<br>we gaan daarom de directory aanmaken");
    mkdir ($newpage, 0777);    
  }
  

// toon de systeem datum
echo date("m/d/y G.i:s");


echo ("<br><br>");

# Ik heb besloten om $_FILES als een array te
# laden, zodat je (eventueel) meer afbeeldingen via
# een formulier op je server kunt plaatsen.


foreach($_FILES as $file_name => $file_array) {
      
       # Verander de bestandsnaam zodat het een geldig bestandsnaam wordt
       # in een Linux omgeving. (Een Mac en een Windows omgeving zijn
       # veel relaxer met bestandsnaam m.b.t. spaties, hoofdletters en
       # een mengeling van beide, maar dit geldt niet voor Linux, bovendien
       # zijn bestanden in een Linux omgeving hoofdletter gevoelig.

      
       $file_name=str_replace("'", "_", $file_array['name']);
       $file_name=str_replace(" ", "_", $file_array['name']);
       $file_name=stripslashes ($file_name);
       $file_name=trim($file_name);      
       $file_name=strtolower($file_name);    
                
       ?>

       <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="558" height="96">
            <tr>
                <td valign="top" background="Backgrounds/Background=Balk_meer.png" colspan="3" height="20">
                <font size="2" face="Verdana" color="#FFFFFF"><b>Avatar uploaden</b></font>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="middle"><font size="2" face="Verdana"><b>Naam:</b></font></td>
                <td valign="top"><font size="2" face="Verdana"><? echo $file_name ; ?></font></td>
                <td height="19"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="middle"><font size="2" face="Verdana"><b>Type:</b></font></td>
                <td valign="top"><font size="2" face="Verdana"><? echo $file_array['type'] ; ?></font></td>
                <td height="19"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="middle"><font size="2" face="Verdana"><b>Grootte:</b></font></td>
                <td valign="top"><font size="2" face="Verdana"><? echo $file_array['size'] ; ?> B (Byte)</font></td>
                <td height="19"></td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="middle" width="117"><font size="2" face="Verdana"><b>Upload check:</b></font></td>
                <td valign="top" width="416"><font size="2" face="Verdana"><? echo ""; ?></font></td>
                <td height="19" width="25"></td>
            </tr>
        </table>
       <?
      
       # gebruik de functie afbeeldingen (zie filter.php) om te
       # controleren of het om een afbeelding gaat.
       # de waarde van $test wordt 1 indien het een afbeelding betreft,
       # in alle andere gevallen is $test leeg.

      
      
       $test = afbeeldingen($file_name);
       if ($test !=""):
            if (is_uploaded_file($file_array['tmp_name'])) {
                 move_uploaded_file($file_array['tmp_name'], "$file_dir/$file_name") or die ("Couldn't copy");
                 // voeg de locatie + omschrijving van de afbeelding toe in de database
                 $afbeelding = "http://www.JOUWLINK/avatars/" . $file_name;
                
                 $query = "INSERT INTO afbeelding (nummer, omschrijving, afbeelding, naam) VALUES ('".$_POST['omschrijving']."', '".$_POST['omschrijving']."', '".$afbeelding."', '".$_POST['naam']."')";    
                    $posts = mysql_query($query);
            }
       endif;
                    
       if ($test ==""):    
             echo $file_name . " dit is geen afbeelding en wordt daarom niet op de server geplaatst<br>\n";      
       endif;
  }
endif;



?>


ik hoop dat je hietr wat meer kunt ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

08/05/2009 15:33:00
Quote Anchor link
Ben benieuwd!
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

08/05/2009 15:47:00
Quote Anchor link
Ben nu aan het werk, maar zal je nog even laten weten wat ik er mee kan! Iig erg bedankt (snelle typer). haha!
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 15:47:00
Quote Anchor link
- Kijken of er gepost wordt doen we nog atlijd met: if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

- Waarom je map 0777? dat hoeft helemaal niet.

- Zie ook helemaal geen fouten afhandeling.

- Ik mis mysql_real_escape_string

- Wordt ook niet op bestands grootte etc.. gecontroleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

08/05/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Ark... Jij dan iets beters?

Ik heb al een databasetabel waar oa. een id,titel,beschrijving ed in staat... Het toevoegen van een Item gebeurt d.m.v. een form en hier zou ik graag het veld afbeelding aan toe willen voegen.

Als ik dan in mijn backoffice (waar alle ingevulde formuliervelden in staan per item) een nieuwe afbeelding selecteer de oude wordt vervangen in de dir en uiteraard database tabelregel.

Als ik via mijn backoffice mijn item verwijder dat dan ook de afbeelding uit de dir verwijderd wordt (anders wordt de boel zo vol). Haha

Ik heb nog nooit wat moois gevonden...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 15:59:00
Quote Anchor link
@ Patrick

Misschien een idee om dit in "Aanvragen" te plaatsen? Of misschien in "Vacatures"
Je zal een kleine kans hebben dat iemand dit zomaar gratis voor je gaat maken.
Heb je hier al in de script library gekeken?
 
Patrick Helsloot

Patrick Helsloot

08/05/2009 16:06:00
Quote Anchor link
Ja, maar het voldoet vaak niet helemaal en ben zelf al eens aan het klooien geweest alleen er zijn vaak veel onvolkomenheden. Ik had al eens wat gemaakt en door een computerstoring was ik dat ook weer snel kwijt. Ik zie het verwijderen van een bestand niet als uitdaging. De uitdaging zit hem meer in dat de foto de naam met _ op de spaties en het id van het bericht moet bevatten zodat er duidelijkheid voor mij ontstaat. Een fotonaam zal dan iets zijn als: dit_is_een_nieuwsbericht_1.jpg. Het zou ook leuk zijn als hij de bestanden kleiner maakt. Maar dat is geen pre... Dan moet ik ze zelf maar elke keer comprimeren.

Toch maar eens wat geld uitgeven aan een goede programmeur. :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.