Uploaden gaat niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitch X

Mitch X

16/02/2004 19:34:00
Quote Anchor link
Ik heb dit uploadscript gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
if ($_POST[submit])
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['image']['tmp_name']))
    {

        if ($_FILES['image']['size'] > 51200)
        {

        echo "Het bestand is te groot!";
        exit;
        }

        
        if (!ereg("((.gif|.jpg)$)", $_FILES['image']['name'], $extensie))
        {

        echo "Dit bestandstype is <b>niet</b> toegestaan!";
        exit;
        }

        
        $uploadfrom = $_FILES['image']['tmp_name'];
        $uploaddir = "/upload/"; // set this to wherever
        $uploaddir += $_FILES['image']['name'];

        if (!move_oploaded_file($uploadfrom, $uploaddir))
        {

        echo "Er is iets misgegaan!";
        }

        else
        {
        echo $_FILES['image']['name'] . "succesvol geupload!!!";
        }
    }

    else
    {
    echo "Het uploaden is mislukt!";
    }
}

else
{
echo "<form enctype=\"multipart/form/data\" action=\"$PHP_SELF\" method=\"post\">";
echo "<input type=\"hidden\" name=\"MAX_FILE_SIZE\" value=\"51200\">";
echo "Upload afbeelding: <input name=\"image\" type=\"file\">";
echo "<input type=\"submit\" value=\"Upload!\" name=\"submit\">";
echo "</form>";
}

?>

Maar wat ik ook probeer hij blijft altijd maar "Het uploaden is mislukt!" aangeven :(
Ziet iemand mss een fout?

En ja de dir upload bestaat ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:33:32
 
Mitch X

Mitch X

16/02/2004 20:40:00
Quote Anchor link
Niemand? Zelfs Adje niet?
 
B a s
Beheerder

B a s

17/02/2004 10:13:00
Quote Anchor link
Ten eerste:
if (!move_oploaded_file($uploadfrom, $uploaddir))

Wat denk je dat daar fout aan is?? schrijf je upload tegenwoordig met een 'o' ?? :S ;)

maar ehm.. ik zie de fout ook niet zo 1,2,3.. misschien moet je even proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_FILES['image']['tmp_name'];
?>


kun je kijken wat dat precies doet?? Probere anders ook eens de naam van image te veranderen in abrakadabra.. mischien heeftie een conflict o.i.d. met de naam 'image'?? :/
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 12:45:00
Quote Anchor link
Typfoutje maar dan had hij moeten zeggen "Er is iets misgegaan!" maar hij zei "Het uploaden is mislukt!" wat duidt op dat het bestand niet eens geupload werd :S.
En echo'en lukt niet want hij lijkt helemaal nix up te loaden :(
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 12:51:00
Quote Anchor link
Owja heb het opgelost :
<form enctype=\"multipart/form/data\" action=\"$PHP_SELF\" method=\"post\">
Moet natuurlijk zijn:
<form enctype=\"multipart/form-data\" action=\"$PHP_SELF\" method=\"post\">

Maar nu nog iets:
Er staat nu image.extensie succesvol geupload maar in de map upload staat nix :S
Help?
 

17/02/2004 13:15:00
Quote Anchor link
heb je de dir cmod777?
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 13:56:00
Quote Anchor link
hoe chmod je een dir?
met chmod() lukt ut nie :(
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 14:09:00
Quote Anchor link
Haha ik lijk wel dom :P
Is al gelukt hoor :P
Handelde in een opwelling ;)

Maar hoe kun je tijdens het uploaden een venstertje weergeven?
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 14:16:00
Quote Anchor link
En het gaat nog steeds niet :(
ik heb dit gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$mod
= chmod("upload/", 0777);
?>

En er kwam gelukt te staan :S
ook heb ik daarna
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$mod
= chmod("/upload/", 0777);
?>

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$mod
= chmod("upload", 0777);
>

Maar nog steeds geen images :(
 
Mitch X

Mitch X

17/02/2004 15:18:00
Quote Anchor link
He Elwin weet jij dit mss?
Heb dus een script op localhost maar na het uploaden wat volgens het script goed gaat is het bestandje weg :(

En hoe kan je zo'n venstertje tijdens het uploaden maken (ok dat venstertje weet ik maar dat tijdens het uploaden niet :()
 
Mitch X

Mitch X

18/02/2004 12:01:00
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het testen geweest en denk dat het aan de dir ligt.
Ik heb ook geen idee of ik het zo goed heb gedaan.

In de map c:\apache\htdocs heb ik een map test gemaakt voor tests van sites en scripts. In die map heb ik weer een map gemaakt /upload en die chmod 0777 gegeven.
In het script heb ik bij pad /upload/ staan is dit dan wel juist?
Gewijzigd op 18/02/2004 12:02:00 door Mitch X
 
Mitch X

Mitch X

18/02/2004 20:29:00
Quote Anchor link
Ik heb nu ook het script van hier gebruikt maar dan zegt ie zelfs dat hij het tmp bestandje niet kan verplaatsen?
Is de dir nou fout of wat?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
if ($_POST[submit])
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['image']['tmp_name']))
    {

        if ($_FILES['image']['size'] > 51200)
        {

        echo "Het bestand is te groot!";
        exit;
        }

        
        if (!ereg("((.gif|.jpg)$)", $_FILES['image']['name'], $extensie))
        {

        echo "Dit bestandstype is <b>niet</b> toegestaan!";
        exit;
        }

        
        $uploadfrom = $_FILES['image']['tmp_name'];
        $uploaddir = "/upload/";
        $uploaddir += $_FILES['image']['name'];

        if (!move_uploaded_file($uploadfrom, $uploaddir))
        {

        echo "Er is iets misgegaan!";
        }

        else
        {
        echo $_FILES['image']['name'] . "succesvol geupload!!!";
        }
    }

    else
    {
    echo "Het uploaden is mislukt!";
    }
}

else
{
echo "<form enctype=\"multipart/form-data\" action=\"$PHP_SELF\" method=\"post\">";
echo "<input type=\"hidden\" name=\"MAX_FILE_SIZE\" value=\"51200\">";
echo "Upload afbeelding: <input name=\"image\" type=\"file\">";
echo "<input type=\"submit\" value=\"Upload!\" name=\"submit\">";
echo "</form>";
}

?>
 
Mitch X

Mitch X

19/02/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Ik heb nu ook al het pad /test/upload/ gebruikt maar dat werkt ook niet... moet /test/ ook gechmod worden?
 
Arend a

Arend a

19/02/2004 21:38:00
Quote Anchor link
Nee
 
Mitch X

Mitch X

19/02/2004 21:46:00
Quote Anchor link
Wat is dan de oplossing Adje?
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Hij load hem wel up naar temp en zegt ook dat hij verplaatst is maar ik zie niets :S
 
Derk nvt

Derk nvt

20/02/2004 20:19:00
Quote Anchor link
jah dat had ik ook maar ik heb gewoon een link gemaakt naar het bestand in de map en toen deed ie het :S Maar inde FTP zie ik geen bestanden. Ook de map waar hij in stond kon ik niet meer weg krijgen. Aantijndelijk heb ik lycos een mailtje gestuurd met de vraag of ze aub die map konden verwijderen en na een week was ie weg! dus volgens mij ligt het aan de server.

enne probeer eens een link naar dat bestand dat daar niet stond maar wel geFTP't is mischien werkt het bij jou wel gewoon met een link net als bij mij
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2004 20:20:00
Quote Anchor link
Aan de server ligt het vast niet :P
Draai namelijk al een tijdje Apache op mn eigen sever :D
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2004 20:28:00
Quote Anchor link
Hij verplaatst hem niet en slaat hem op in de map test (de root van upload) als 0 (en de aanduiding is gewoon bestand) Iemand raad?
 
Arend a

Arend a

21/02/2004 14:06:00
Quote Anchor link
Bestaat de map /uploaddir/ wel, lijtk me een onlogische map.

Ik weet niet welke server je gebruikt? Laat eens een phpinfo zien? Gebruik anders gewoonn eens de dir '.' als doellocatie.
 
Mitch X

Mitch X

21/02/2004 14:16:00
Quote Anchor link
Dat is geen map :S
Lees het script eens :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$uploadfrom
= $_FILES['image']['tmp_name'];
        $uploaddir = "/upload/";
        $uploaddir += $_FILES['image']['name'];  
?>

PHP info zegt:
PHP Version 4.1.1
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.