Uploaden permission

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

29/05/2011 22:16:05
Quote Anchor link
Hejallo!

K'heb een klein probleempje met uploaden. Ik krijg een error met permission denied, maar ik hem et alles CHMOD 777 staan.

errors:
Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 31

Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 35

Warning: move_uploaded_file(/useruploads/2/1WAT.png) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 40

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpjulp1X' to '/useruploads/2/1WAT.png' in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 40

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
if($_POST['upl']){
$err = 0;

$checkmime = mysql_query("SELECT type FROM mime WHERE mime = '".$_FILES['f']['type']."'");

if(mysql_num_rows($checkmime) < 1){
$err = 1;
$errormime = 'Mimetype "'.$_FILES['f']['type'].'" word niet geaccepteerd.<br>';
}

$newtotal = ($_FILES['f']['size'] / 1024 / 1024) + getmb(login("id"));
if($newtotal > login("up_limit")){
$err = 1;
$errorsize = 'Dit bestand is te groot.<br>';
}


if($err == 0){
$err2 = 0;
$lastimg = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT id FROM uploads ORDER BY id DESC LIMIT 1"));
$newimg = $lastimg['id'] + 1;
//Dircheck
if(!is_dir("/useruploads/")){
mkdir("/useruploads/");
}

if(!is_dir("useruploads/".login("id")."/")){
mkdir("/useruploads/".login("id")."/");
}
$getmime = mysql_fetch_assoc($checkmime);
$type = $getmime['type'];

if(move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name'], "/useruploads/".login("id")."/".$newimg.basename($_FILES['f']['name']))){
mysql_query("INSERT INTO uploads (userid,type,filename,size) VALUES ('".login("id")."', '".$type."', '/".login("id")."/".$newimg.basename($_FILES['f']['name'])."', '".$_FILES['f']['size']."')");
}else{
$err2 = 1;
}
}else{
$err2 = 2;
}


Waarna, als ik een bestand upload met toegestaan mimetype, ik deze output van $err krijg:
$err = 0
$err2 = 1

Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 29/05/2011 22:29:20 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 04:27:05
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2011 22:31:10
Quote Anchor link
Haal de eerste / eens weg in:
if(!is_dir("/useruploads/")){
mkdir("/useruploads/");
Gewijzigd op 29/05/2011 22:56:50 door - SanThe -
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

29/05/2011 22:37:06
Quote Anchor link
Permission denied weg, maar houd nogsteeds dit over:
Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 35

Warning: move_uploaded_file(/useruploads/2/1WAT.png) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 40

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpef7vH9' to '/useruploads/2/1WAT.png' in domein.nl/pages/uploaden/php.php on line 40

nieuwe code (nu ook ff tussen phptags, voor de kleurtjes :P):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

if(!login("loggedin")){
    header("Location: home");
}



if($_POST['upl']){
    $err = 0;

    $checkmime = mysql_query("SELECT type FROM mime WHERE mime = '".$_FILES['f']['type']."'");

    if(mysql_num_rows($checkmime) < 1){
        $err = 1;
        $errormime = 'Mimetype "'.$_FILES['f']['type'].'" word niet geaccepteerd.<br>';
    }


    $newtotal = ($_FILES['f']['size'] / 1024 / 1024) + getmb(login("id"));
    if($newtotal > login("up_limit")){
        $err = 1;
        $errorsize = 'Dit bestand is te groot.<br>';
    }



    if($err == 0){
        $err2 = 0;
        $lastimg = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT id FROM uploads ORDER BY id DESC LIMIT 1"));
        $newimg = $lastimg['id'] + 1;
        //Dircheck
        if(!is_dir("useruploads/")){
            mkdir("useruploads/");
        }


        if(!is_dir("useruploads/".login("id")."/")){
            mkdir("/useruploads/".login("id")."/");
        }

        $getmime = mysql_fetch_assoc($checkmime);
        $type = $getmime['type'];

        if(move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name'], "/useruploads/".login("id")."/".$newimg.basename($_FILES['f']['name']))){
            mysql_query("INSERT INTO uploads (userid,type,filename,size) VALUES ('".login("id")."', '".$type."', '/".login("id")."/".$newimg.basename($_FILES['f']['name'])."', '".$_FILES['f']['size']."')");
        }
else{
            $err2 = 1;
        }
    }
else{
        $err2 = 2;
    }


    if($err2 == 0){
        $confirm = "<font color=\"green\">Bestand geupload!</font>";
    }
elseif($err2 == 1){
        $confirm = "<font color=\"red\">Bestand is geaccepteerd, maar er ging iets fout bij het uploaden. Probeer het opnieuw.<br>useruploads/".login("id")."/".$newimg.basename($_FILES['f']['name'])."</font>";
    }

}

?>


Dit is Btw nu de hele code
Gewijzigd op 29/05/2011 22:41:34 door Maestro Roboroads
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2011 22:54:13
Quote Anchor link
Ik zie nog steeds een / staan:
mkdir("/useruploads/".login("id")."/");
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

29/05/2011 22:55:32
Quote Anchor link
Ik heb het al opgelost, het waren inderdaad alle slashes! Dankjewel :)
Gewijzigd op 29/05/2011 22:55:57 door Maestro Roboroads
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.