Uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 17:45:33
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik was zojuist bezig om een tutorial te volgen over uploaden. Helaas werkt het bij mij niet zo goed.

Ik heb het volgende script gemaakt door middel van een tutorial.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_FILES['bestand'])){
    echo "gelukt";
    move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto');    
}

else{
?>

<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="bestand"/>
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>


De foto die ik upload, wordt alleen niet in de map geplaatst. Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik fout doe, en wat ik moet veranderen?

Gr

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 25/02/2011 19:53:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:19:55
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 18:02:43
Quote Anchor link
Volgens mij moet je de fotonaam meegeven, dat dacht ik me te herrineren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto/fotonaam.jpg');
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 18:12:16
Quote Anchor link
Dit is denk ik niet het probleem, want dan krijg ik deze errors:

Warning: move_uploaded_file(../foto/Foto0095.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Not a directory in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGRku2G' to '../foto/Foto0095.JPG' in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 18:56:11
Quote Anchor link
Dan heeft het waarschijnlijk te maken dat je of niet juist verwijst naar je map of de map bestaat niet.

Hoe is je mappen structuur en waar staat het script?
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:09:26
Quote Anchor link
Ik heb een map aangemaakt php/upload, en hierin heb ik een tweede map aangemaakt foto.
Die ziet er dus uit als php/upload/foto.

Kan het er trouwens mee te maken hebben dat ze allemaal 755 als rechten hebben. Want als ik index.php naar 777 doe, dan bestaat de pagina niet meer.
Gewijzigd op 25/02/2011 19:10:36 door Bas Pin
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 19:19:27
Quote Anchor link
Het script wel gerechtigd zijn om naar de map toe te schrijven ja. Dus geef deze map maar 777 rechten.

Als je script in de map php/upload staat hoef je de puntjes volgens mij niet te gebruiken.
Kijk eens of dat werkt?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 19:42:41
Quote Anchor link
Ik denk dat je als doel '../foto' maar '../upload/foto' moet hebben.
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:48:58
Quote Anchor link
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2011 20:01:26
Quote Anchor link
Upload eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SERVER
['DOCUMENT_ROOT'] . '/php/upload/photo/' . $_FILES['bestand']['name'];
?>
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 20:34:49
Quote Anchor link
Iedereen bedankt, ik heb het gedaan door middel van deze regel:

move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "../upload/foto/" . $_FILES["bestand"]["name"]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 00:57:37
Quote Anchor link
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)
Gewijzigd op 26/02/2011 00:57:54 door - Ariën -
 
Rolf -

Rolf -

26/02/2011 09:00:20
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2011 00:57:37:
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)


Wat is het gevaar van 777?
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 09:36:20
Quote Anchor link
De pagina gaat automatisch offline wanneer ik hem op 775, 757 of 777 zet. Dus ik ga niemand schoppen ;). Maar wat is inderdaad het gevaar dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 11:28:31
Quote Anchor link
En 755 dan ;-) ?

Met 777 geef je alle rechten, en dat is totaal onnodig.
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 11:33:20
Quote Anchor link
Dat is inderdaad gelukt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.