Uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 17:45:33
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik was zojuist bezig om een tutorial te volgen over uploaden. Helaas werkt het bij mij niet zo goed.

Ik heb het volgende script gemaakt door middel van een tutorial.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_FILES['bestand'])){
    echo "gelukt";
    move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto');    
}

else{
?>

<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="bestand"/>
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>


De foto die ik upload, wordt alleen niet in de map geplaatst. Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik fout doe, en wat ik moet veranderen?

Gr

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 25/02/2011 19:53:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:19:56
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 18:02:43
Quote Anchor link
Volgens mij moet je de fotonaam meegeven, dat dacht ik me te herrineren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto/fotonaam.jpg');
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 18:12:16
Quote Anchor link
Dit is denk ik niet het probleem, want dan krijg ik deze errors:

Warning: move_uploaded_file(../foto/Foto0095.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Not a directory in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGRku2G' to '../foto/Foto0095.JPG' in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 18:56:11
Quote Anchor link
Dan heeft het waarschijnlijk te maken dat je of niet juist verwijst naar je map of de map bestaat niet.

Hoe is je mappen structuur en waar staat het script?
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:09:26
Quote Anchor link
Ik heb een map aangemaakt php/upload, en hierin heb ik een tweede map aangemaakt foto.
Die ziet er dus uit als php/upload/foto.

Kan het er trouwens mee te maken hebben dat ze allemaal 755 als rechten hebben. Want als ik index.php naar 777 doe, dan bestaat de pagina niet meer.
Gewijzigd op 25/02/2011 19:10:36 door Bas Pin
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 19:19:27
Quote Anchor link
Het script wel gerechtigd zijn om naar de map toe te schrijven ja. Dus geef deze map maar 777 rechten.

Als je script in de map php/upload staat hoef je de puntjes volgens mij niet te gebruiken.
Kijk eens of dat werkt?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 19:42:41
Quote Anchor link
Ik denk dat je als doel '../foto' maar '../upload/foto' moet hebben.
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:48:58
Quote Anchor link
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2011 20:01:26
Quote Anchor link
Upload eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SERVER
['DOCUMENT_ROOT'] . '/php/upload/photo/' . $_FILES['bestand']['name'];
?>
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 20:34:49
Quote Anchor link
Iedereen bedankt, ik heb het gedaan door middel van deze regel:

move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "../upload/foto/" . $_FILES["bestand"]["name"]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 00:57:37
Quote Anchor link
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)
Gewijzigd op 26/02/2011 00:57:54 door - Ariën -
 
Rolf -

Rolf -

26/02/2011 09:00:20
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2011 00:57:37:
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)


Wat is het gevaar van 777?
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 09:36:20
Quote Anchor link
De pagina gaat automatisch offline wanneer ik hem op 775, 757 of 777 zet. Dus ik ga niemand schoppen ;). Maar wat is inderdaad het gevaar dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 11:28:31
Quote Anchor link
En 755 dan ;-) ?

Met 777 geef je alle rechten, en dat is totaal onnodig.
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 11:33:20
Quote Anchor link
Dat is inderdaad gelukt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.