Uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 17:45:33
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik was zojuist bezig om een tutorial te volgen over uploaden. Helaas werkt het bij mij niet zo goed.

Ik heb het volgende script gemaakt door middel van een tutorial.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_FILES['bestand'])){
    echo "gelukt";
    move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto');    
}

else{
?>

<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="bestand"/>
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>


De foto die ik upload, wordt alleen niet in de map geplaatst. Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik fout doe, en wat ik moet veranderen?

Gr

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 25/02/2011 19:53:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:10:09
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 18:02:43
Quote Anchor link
Volgens mij moet je de fotonaam meegeven, dat dacht ik me te herrineren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto/fotonaam.jpg');
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 18:12:16
Quote Anchor link
Dit is denk ik niet het probleem, want dan krijg ik deze errors:

Warning: move_uploaded_file(../foto/Foto0095.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Not a directory in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGRku2G' to '../foto/Foto0095.JPG' in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 18:56:11
Quote Anchor link
Dan heeft het waarschijnlijk te maken dat je of niet juist verwijst naar je map of de map bestaat niet.

Hoe is je mappen structuur en waar staat het script?
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:09:26
Quote Anchor link
Ik heb een map aangemaakt php/upload, en hierin heb ik een tweede map aangemaakt foto.
Die ziet er dus uit als php/upload/foto.

Kan het er trouwens mee te maken hebben dat ze allemaal 755 als rechten hebben. Want als ik index.php naar 777 doe, dan bestaat de pagina niet meer.
Gewijzigd op 25/02/2011 19:10:36 door Bas Pin
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 19:19:27
Quote Anchor link
Het script wel gerechtigd zijn om naar de map toe te schrijven ja. Dus geef deze map maar 777 rechten.

Als je script in de map php/upload staat hoef je de puntjes volgens mij niet te gebruiken.
Kijk eens of dat werkt?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 19:42:41
Quote Anchor link
Ik denk dat je als doel '../foto' maar '../upload/foto' moet hebben.
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:48:58
Quote Anchor link
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2011 20:01:26
Quote Anchor link
Upload eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SERVER
['DOCUMENT_ROOT'] . '/php/upload/photo/' . $_FILES['bestand']['name'];
?>
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 20:34:49
Quote Anchor link
Iedereen bedankt, ik heb het gedaan door middel van deze regel:

move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "../upload/foto/" . $_FILES["bestand"]["name"]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 00:57:37
Quote Anchor link
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)
Gewijzigd op 26/02/2011 00:57:54 door - Ariën -
 
Rolf -

Rolf -

26/02/2011 09:00:20
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2011 00:57:37:
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)


Wat is het gevaar van 777?
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 09:36:20
Quote Anchor link
De pagina gaat automatisch offline wanneer ik hem op 775, 757 of 777 zet. Dus ik ga niemand schoppen ;). Maar wat is inderdaad het gevaar dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 11:28:31
Quote Anchor link
En 755 dan ;-) ?

Met 777 geef je alle rechten, en dat is totaal onnodig.
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 11:33:20
Quote Anchor link
Dat is inderdaad gelukt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.