Uren uit een datediff

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick Verstegen

Patrick Verstegen

18/10/2022 19:48:49
Quote Anchor link
$earlier = new DateTime("2022-10-01 12:00:00");
$later = new DateTime("2022-10-10 10:00:00");
$abs_diff = $later->diff($earlier)->format("%a");

Hi,

Bovenstaande gebruik ik om het aantal dagen te berekenen tussen datums.
Nu wil ik echter ook het verschil in uren weten van deze datums,

Dus het aantal dagen is in dit voorbeeld 9 en het aantal uren zou moeten zijn 22.

Ik weet alleen even niet hoe ik die 22 uur eruit vis..

Iemand ?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:08:50
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/10/2022 02:36:51
Quote Anchor link
Het aantal dagen is 8. -> %d (de d van days)

Het aantal uren is 22. -> %h (de h van hours)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/10/2022 17:46:34
Quote Anchor link
Geen dank hoor, graag gedaan!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/10/2022 15:22:36
Quote Anchor link
Ik denk die Patrick begrijpt de hint wel? Maar blijkbaar niet.

Is het nog gelukt met de info die ik je heb gegeven?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/10/2022 20:35:28
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/10/2022 15:22:36:
Ik denk die Patrick begrijpt de hint wel? Maar blijkbaar niet.

Is het nog gelukt met de info die ik je heb gegeven?


Tja, de volgende keer word je dan gewoon niet geholpen ;-)
 
Patrick Verstegen

Patrick Verstegen

25/10/2022 21:06:21
Quote Anchor link
Zo wat een kleinzerigheid hier. sorry dat ik verzuimt heb een lief bericht te posten op een antwoord,

Soms hebben mensen het wel druk......

ALLEMAAL BEDANKT VOOR DE MOEITE EN HULP
KUSJE EROP EN AUB NIET BOOS ZIJN OP ME..

Ayooo
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/10/2022 22:19:29
Quote Anchor link
>> Zo wat een kleinzerigheid hier. sorry dat ik verzuimt heb een lief bericht te posten op een antwoord,

Je hebt in de tussentijd ook andere reacties geplaatst. En het is gewoon leuk, normaal, lief, beschaafd om even te laten weten of iets wel of niet gelukt is. Zo gaan we hier op dit forum met elkaar om. Heeft niks met kleinzerigheid te maken, maar gewoon met een beetje beschaafd gedrag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.