URL afkappen [hack]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
MrX

MrX

05/07/2007 20:32:00
Quote Anchor link
Ik heb op mijn website index.php?action=blablabla&show=blablabla

1) Stel dat iemand daarachter (of ertussen of ervoor) nog eens &id=blablabla bijzet waardoor er iets gebeurd wat er niet mag gebeuren, hoe kan ik dit dan oplossen?

2) Met dit (?=PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000) achter je URL te plaatsen krijg je de phpinfo() te zien. Hoe kan ik dit vermijden zonder expose_php uit te zetten?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 04:38:38
 
Martiveen -

Martiveen -

05/07/2007 20:37:00
Quote Anchor link
Een login script maken met dat diegene het alleen maar te zien krijgen als zijn $_SESSION[rank] > 1 is ofzo
 
Vdleije .

vdleije .

05/07/2007 20:37:00
Quote Anchor link
2)

met ?=PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000 krijg je de credits te zien, dus de makers (wie wat heeft gemaakt van php). En dus niet de phpinfo();
 
MrX

MrX

05/07/2007 20:44:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 05.07.2007 20:37:
2)

met ?=PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000 krijg je de credits te zien, dus de makers (wie wat heeft gemaakt van php). En dus niet de phpinfo();
Dit is wat ik bedoelde maar toch wil ik het niet.
 
Martiveen -

Martiveen -

05/07/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dat niet willen?
 
- -

- -

05/07/2007 20:57:00
Quote Anchor link
Hij wil doen alsof hij zijn eigen taal geschreven heeft. Ga maar eens Googleën, dan vidt je dit:
Quote:
Take a look at php-source/ext/standard/info.h
#define PHP_LOGO_GUID
"PHPE9568F34-D428-11d2-A769-00AA001ACF42"
#define PHP_EGG_LOGO_GUID
"PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42"
#define ZEND_LOGO_GUID
"PHPE9568F35-D428-11d2-A769-00AA001ACF42"
#define PHP_CREDITS_GUID
"PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000"

En dit:
Quote:
The id for the image changes every version - but to make it easier, you could write yourself a tiny php module containing a funktion like this:

function_entry easter_functions[] = {
PHP_FE(easter_egg, NULL)
{NULL, NULL, NULL} /* Must be the last line in easter_ffunctions[] */
};


PHP_FUNCTION(easter_egg)
{
// zend_alter_ini_entry("expose_php", sizeof("expose_php"), "On", 2, PHP_INI_SYSTEM, PHP_INI_STAGE_ACTIVATE);
php_info_logos(PHP_EGG_LOGO_GUID);

Er zijn allemaal verschillende bewerkte versies, die je kan zien:
Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Kijk maar op deze pagina.
 
MrX

MrX

05/07/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Ik wil niets doen alsof, het komt van die site dat ik het weet.
Ik wil alleen weten hoe je ervoor kan zorgen dat je dit niet te zien krijgt.
 
- -

- -

05/07/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Zoals ik al in bovenstaand ereactie citeerde, kan je de tekens die achter de ?= moeten staan wijzigen. Als je daar iets onmogelijks van maakt, vindt niemand het.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

05/07/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Uit respect voor de php ontwikkelaars laat ik dat juist staan, ik vind het heerlijk als programmeurs dit doen, het inbouwen van easter eggs.

Maar gewoon in je php.ini expose_php = Off en zowel openbaart zich php niet meer als aanwezig en de easter eggs zouden dan ook weg zijn.
 
Jelmer -

Jelmer -

05/07/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Als je er echt zoveel moeite mee hebt, dan mag je door de moeite gaan om het uit de bron van PHP te trekken en je eigen PHP module te compileren. Dat is (onder andere) de lol van Open Source
 
Bart van der veen

bart van der veen

06/07/2007 00:14:00
Quote Anchor link
MrX schreef op 05.07.2007 20:32:
2) Met dit (?=PHPB8B5F2A0-3C92-11d3-A3A9-4C7B08C10000) achter je URL te plaatsen krijg je de phpinfo() te zien. Hoe kan ik dit vermijden zonder expose_php uit te zetten?


gelukkig is dat niet waar, het zijn de credits.

oh en voor je $_GET dingetje, werk met session of met post....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.