url fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 19:26:30
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een naam "wertk áöç" omzetten naar "wertk aoc" en daarna moet die in een link komen maar op de een of andere manier werkt str_replace niet in mijn code.

Hierbij de code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php

function renaam($naam)
{

    $naam = str_replace(" ","-",$naam);
    $naam = str_replace("`","-",$naam);
    $naam = str_replace(",","-",$naam);
    $naam = str_replace(")","-",$naam);
    $naam = str_replace("(","-",$naam);
    $naam = str_replace("*","-",$naam);
    $naam = str_replace("&","-",$naam);
    $naam = str_replace("^","-",$naam);
    $naam = str_replace("€","-",$naam);
    $naam = str_replace("%","-",$naam);
    $naam = str_replace("$","-",$naam);
    $naam = str_replace("#","-",$naam);
    $naam = str_replace("@","-",$naam);
    $naam = str_replace("+","-",$naam);
    $naam = str_replace("!","-",$naam);
    $naam = str_replace("~","-",$naam);
    $naam = str_replace("-","-",$naam);
    $naam = str_replace("=","-",$naam);
    $naam = str_replace("+","-",$naam);
    $naam = str_replace("]","-",$naam);
    $naam = str_replace("[","-",$naam);
    $naam = str_replace("}","-",$naam);
    $naam = str_replace("{","-",$naam);
    $naam = str_replace(":","-",$naam);
    $naam = str_replace(";","-",$naam);
    $naam = str_replace("'","-",$naam);
    $naam = str_replace("/","-",$naam);
    $naam = str_replace("?","-",$naam);
    $naam = str_replace(">","-",$naam);
    $naam = str_replace("<","-",$naam);
    $naam = str_replace("à","a",$naam);
    $naam = str_replace("á","a",$naam);    
    $naam = str_replace("â","a",$naam);
    $naam = str_replace("ã","a",$naam);
    $naam = str_replace("ä","a",$naam);
    $naam = str_replace("å","a",$naam);
    $naam = str_replace("æ","a",$naam);
    $naam = str_replace("ç","c",$naam);
    $naam = str_replace("è","e",$naam);
    $naam = str_replace("é","e",$naam);
    $naam = str_replace("ê","e",$naam);
    $naam = str_replace("ë","e",$naam);
    $naam = str_replace("ì","i",$naam);
    $naam = str_replace("í","i",$naam);
    $naam = str_replace("î","i",$naam);
    $naam = str_replace("ï","i",$naam);
    $naam = str_replace("ð","o",$naam);
    $naam = str_replace("ñ","n",$naam);
    $naam = str_replace("ò","o",$naam);
    $naam = str_replace("ó","o",$naam);
    $naam = str_replace("ô","o",$naam);
    $naam = str_replace("õ","o",$naam);
    $naam = str_replace("ö","o",$naam);
    $naam = str_replace("ø","o",$naam);
    $naam = str_replace("ù","u",$naam);
    $naam = str_replace("ú","u",$naam);
    $naam = str_replace("û","u",$naam);
    $naam = str_replace("ü","u",$naam);
    $naam = str_replace("ý","y",$naam);
    $naam = str_replace("þ","s",$naam);
    $naam = str_replace("ÿ","y",$naam);
    $naam = str_replace("-----","-",$naam);
    $naam = str_replace("----","-",$naam);
    $naam = str_replace("---","-",$naam);
    $naam = str_replace("--","-",$naam);


    return($naam);
    
}



$naam = "wertk áöç";

?>


<div class="cat_foto" onclick="location.href='/item/<?=str_replace(" ","-",$rij['categorie'])?>/<?=$Fotos->fotoID?>-aa<?=$naam?>.html';">


Weet iemand de oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:26:01
 
Gerben G

Gerben G

31/01/2012 19:30:54
Quote Anchor link
Misschien moet je je functie ook aanroepen dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$naam = renaam($naam);
 
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 19:31:29
Quote Anchor link
Dat staat er ook in sorry. Werkt alleen niet.
Gewijzigd op 31/01/2012 19:34:52 door dennis meijer
 
Gerben G

Gerben G

31/01/2012 19:37:15
Quote Anchor link
Je functie geeft dit: wertk-aoc terug.
Wat verwacht je, of wil je dat de functie teruggeeft?
Wanneer je het - er niet in wilt hebben, zal je de eerste replace weg moeten halen.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2012 19:40:47
Quote Anchor link
Kijk ook eens naar strtr(), werkt een stuk makkelijker dan wat je nu hebt.
 
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 20:34:35
Quote Anchor link
Had de functie bij een bestand die werd geincluded.

Nu heb ik de functie in de index.php en werkt het wel.

Danku.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.