url fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 19:26:30
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een naam "wertk áöç" omzetten naar "wertk aoc" en daarna moet die in een link komen maar op de een of andere manier werkt str_replace niet in mijn code.

Hierbij de code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php

function renaam($naam)
{

    $naam = str_replace(" ","-",$naam);
    $naam = str_replace("`","-",$naam);
    $naam = str_replace(",","-",$naam);
    $naam = str_replace(")","-",$naam);
    $naam = str_replace("(","-",$naam);
    $naam = str_replace("*","-",$naam);
    $naam = str_replace("&","-",$naam);
    $naam = str_replace("^","-",$naam);
    $naam = str_replace("€","-",$naam);
    $naam = str_replace("%","-",$naam);
    $naam = str_replace("$","-",$naam);
    $naam = str_replace("#","-",$naam);
    $naam = str_replace("@","-",$naam);
    $naam = str_replace("+","-",$naam);
    $naam = str_replace("!","-",$naam);
    $naam = str_replace("~","-",$naam);
    $naam = str_replace("-","-",$naam);
    $naam = str_replace("=","-",$naam);
    $naam = str_replace("+","-",$naam);
    $naam = str_replace("]","-",$naam);
    $naam = str_replace("[","-",$naam);
    $naam = str_replace("}","-",$naam);
    $naam = str_replace("{","-",$naam);
    $naam = str_replace(":","-",$naam);
    $naam = str_replace(";","-",$naam);
    $naam = str_replace("'","-",$naam);
    $naam = str_replace("/","-",$naam);
    $naam = str_replace("?","-",$naam);
    $naam = str_replace(">","-",$naam);
    $naam = str_replace("<","-",$naam);
    $naam = str_replace("à","a",$naam);
    $naam = str_replace("á","a",$naam);    
    $naam = str_replace("â","a",$naam);
    $naam = str_replace("ã","a",$naam);
    $naam = str_replace("ä","a",$naam);
    $naam = str_replace("å","a",$naam);
    $naam = str_replace("æ","a",$naam);
    $naam = str_replace("ç","c",$naam);
    $naam = str_replace("è","e",$naam);
    $naam = str_replace("é","e",$naam);
    $naam = str_replace("ê","e",$naam);
    $naam = str_replace("ë","e",$naam);
    $naam = str_replace("ì","i",$naam);
    $naam = str_replace("í","i",$naam);
    $naam = str_replace("î","i",$naam);
    $naam = str_replace("ï","i",$naam);
    $naam = str_replace("ð","o",$naam);
    $naam = str_replace("ñ","n",$naam);
    $naam = str_replace("ò","o",$naam);
    $naam = str_replace("ó","o",$naam);
    $naam = str_replace("ô","o",$naam);
    $naam = str_replace("õ","o",$naam);
    $naam = str_replace("ö","o",$naam);
    $naam = str_replace("ø","o",$naam);
    $naam = str_replace("ù","u",$naam);
    $naam = str_replace("ú","u",$naam);
    $naam = str_replace("û","u",$naam);
    $naam = str_replace("ü","u",$naam);
    $naam = str_replace("ý","y",$naam);
    $naam = str_replace("þ","s",$naam);
    $naam = str_replace("ÿ","y",$naam);
    $naam = str_replace("-----","-",$naam);
    $naam = str_replace("----","-",$naam);
    $naam = str_replace("---","-",$naam);
    $naam = str_replace("--","-",$naam);


    return($naam);
    
}



$naam = "wertk áöç";

?>


<div class="cat_foto" onclick="location.href='/item/<?=str_replace(" ","-",$rij['categorie'])?>/<?=$Fotos->fotoID?>-aa<?=$naam?>.html';">


Weet iemand de oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:23:45
 
Gerben G

Gerben G

31/01/2012 19:30:54
Quote Anchor link
Misschien moet je je functie ook aanroepen dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$naam = renaam($naam);
 
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 19:31:29
Quote Anchor link
Dat staat er ook in sorry. Werkt alleen niet.
Gewijzigd op 31/01/2012 19:34:52 door dennis meijer
 
Gerben G

Gerben G

31/01/2012 19:37:15
Quote Anchor link
Je functie geeft dit: wertk-aoc terug.
Wat verwacht je, of wil je dat de functie teruggeeft?
Wanneer je het - er niet in wilt hebben, zal je de eerste replace weg moeten halen.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2012 19:40:47
Quote Anchor link
Kijk ook eens naar strtr(), werkt een stuk makkelijker dan wat je nu hebt.
 
Dennis meijer

dennis meijer

31/01/2012 20:34:35
Quote Anchor link
Had de functie bij een bestand die werd geincluded.

Nu heb ik de functie in de index.php en werkt het wel.

Danku.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.