url handmatig aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Hans

Hans

05/09/2008 16:26:00
Quote Anchor link
Hey, ik ben op zoek naar een script waar je door 3 tekstvakken in te vullen (1 voor wachtwoord (met *** als het kan), 1 voor geadreseerde en 1 voor bericht) een url kan aanpassen. Ik heb het nodig voor mijn site.

de url is https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=WACHTWOORD&from=haavdwee2&to=GEADRESEERDE&text=TEXT

Hoop dat jullie kunnen helpen greetz Hans
wizwarez.co.cc
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:10:04
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:27:00
Quote Anchor link
Je kunt toch gewoon de POST-waardes in de string v/d url zetten?
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe het werkt, ik ben zegmaar newbie/leek/noob/dom/nieuw. Ik weet hoe ik het op me site zet dat is alles.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Okay, wat is je script?
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Ik heb geen script ik heb gewoon een stukje php nodig die ik tussen me html kan zetten. Er zijn dus vakken nodig die je in kan vullen en dan op een send button drukken en tadaa sms verstuurd
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Je wilt dus dat iemand naar die pagina wordt doorgestuurd na het invullen v/d gegevens?
Zoiets, hier is niet eens PHP voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript">
function go()
{
  var password = document.getElementById('password').value;
  var to = document.getElementById('to').value;
  var message = document.getElementById('message').innerHTML;
  document.location.href = 'https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=' + escape(password) + '&from=haavdwee2&to=' + escape(to) + '&text=' + escape(message);
}
</script>
Wachtwoord:<br />
<input type="password" id="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" id="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea id="message"></textarea><br />
<input type="button" onclick="go();" value="Verzenden!" />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Hij zegt dat de parameters van de geadreseerde niet kloppen, preciese error is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
1  0 failure  The parameter to (destination number) is missing


Douwe M schreef op 05.09.2008 16:46:
Je wilt dus dat iemand naar die pagina wordt doorgestuurd na het invullen v/d gegevens?
Zoiets, hier is niet eens PHP voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript">
function go()
{
  var password = document.getElementById('password').value;
  var to = document.getElementById('to').value;
  var message = document.getElementById('message').innerHTML;
  document.location.href = 'https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=' + escape(password) + '&from=haavdwee2&to=' + escape(to) + '&text=' + escape(message);
}
</script>
Wachtwoord:<br />
<input type="password" id="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" id="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea id="message"></textarea><br />
<input type="button" onclick="go();" value="Verzenden!" />
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Dan heb je niks in het to-veld ingevuld ;)
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:13:00
Quote Anchor link
Cker-weten wel, ik heb het al een paar keer geprobeerd, ook met +316 en dergelijk
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Uhm... Hier werkt het script wel...?
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Hij geeft in de url achter iedere parameter #038 weer. En ook geeft hij de tekst niet weer

Het is dus ipv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
https://myaccount.voipcheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=WACHTWOORD&from=haavdwee2&to=+31612345678&text=TEXT

zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
https://myaccount.voipcheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&#038;password=WACHTWOORD&#038;from=haavdwee2&#038;to=+31612345678&#038;text=
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/09/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:29:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 05.09.2008 17:23:
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?

Hoe werkt dat dan? Geef is een voorbeeld!!
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Meneer heeft gelijk ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<form method="get" action="https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php">
<input type="hidden" name="username" value="haavdwee2" />
<input type="hidden" name="from" value="haavdwee2" />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" name="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea name="text"></textarea><br />
<input type="submit" value="Verzenden!" />
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2008 17:44:00
Quote Anchor link
Hans schreef op 05.09.2008 17:29:
PHP Newbie schreef op 05.09.2008 17:23:
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?

Hoe werkt dat dan? Geef is een voorbeeld!!

Het lijkt mij het beste als je jezelf eerst eens de standaarden aanleert. Jij weet nu zo te zien helemaal niks. Kijk eens op deze site voor de basics.
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Dank jullie allemaal, met het script van Douwe M en de tip voor Douwe M van PHP Newbie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.