Url variable (met #) uitlezen met javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timmy

timmy

10/10/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik wil graag een variabele uitlezen van de pagina waar je opzit (site/#hoi wordt: hoi enz.)
Weet iemand toevallig hoe dit moet? Google is in dit geval niet mn beste vriend omdat hij geen '#' herkent.

Alle suggesties zijn welkom, alvast bedankt.

(p.s. ik maak gebruik van een Jquery lib, misschien is er daar een optie?)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:32:31
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 15:59:00
Quote Anchor link
De variabelen staan achter ? en de rest achter een &
Wat jij wilt is geen variabele maar een anchor.
 
Timmy

timmy

10/10/2009 16:01:00
Quote Anchor link
juist! alleen ik was de naam kwijt ;)

ik zal nu eens ff goed op google zoeken
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Volgens mij kan je dat niet uitlezen.
 
Timmy

timmy

10/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
kan wel (:

self.document.location.hash.substring(1)

bedankt voor je hulp!
 

10/10/2009 17:10:00
Quote Anchor link
Let wel op dat je er voor zorgt dat die site niet helemaal afhankelijk is van dat anchor+javascript. Dus als de javascript uitstaat dat de site dan nog normaal kan worden bezocht..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.