url werkt niet (arjans nieuwsysteem)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:48:00
Quote Anchor link
beste .... ,
ik gebruik arjansnieuwsysteem en het werkt best goed
er zit een {url = }{/url} systeem in maar als ik dat invul bijv:

{url= www.google.nl{Klik voor google!{/url}

(DE {} MOETEN [] ZIJN )

dat doet die het niet en dan komt er op home een andere code te staan
resultaat kun je zien op www.HipHopMusic.NL
2e nieuws item

ik plaat ook wel even een code mischien dat jullie die fout kunnen ondekken

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php

// Verbinding
$server ="localhost";
$database = "deb25073_content";
$gebruikersnaam = "deb25073_content";
$wachtwoord = "LALALALA PRIVEE";

mysql_connect($server,$gebruikersnaam,$wachtwoord) or die
("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");
mysql_select_db($database) or die
("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

// Gets ophalen
if (isset($_GET['actie'])) {
    
    if (isset($_GET['nieuwsid'])) {
        
        if(is_numeric($_GET['nieuwsid'])){
            $nieuwsid = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['nieuwsid']));
            }
else{
            exit ("De door u opgegeven waarden word niet geaccepteerd!");
        }

        $actie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['actie']));

// Actie - Reacties
        if ($actie === "reacties"){
            $query4 = "SELECT NieuwsTitel, NieuwsDatum FROM nieuws WHERE NieuwsID = '$nieuwsid'";
            $result4 = mysql_query($query4) or die(mysql_error());
            while ($row4 = mysql_fetch_array($result4))
            {

                $NieuwsTitel = $row4['NieuwsTitel'];
                $NieuwsDatum = $row4['NieuwsDatum'];
            }

            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            Echo "<h3>$NieuwsTitel - $NieuwsDatum</h3>";
            reageren($nieuwsid);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$nieuwsid' ORDER BY ReactieID DESC";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            while ($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                $ReactieNaam = $row3['ReactieNaam'];
                $ReactieTijd = $row3['ReactieTijd'];
                $ReactieDatum = $row3['ReactieDatum'];
                $ReactieBericht = $Row['ReactieBericht'];
                $ReactieID = $row3['ReactieID'];
                $ReactieDatum = datumomzetten($ReactieDatum);
                $uren = substr($ReactieTijd,0,2);
                $minuten = substr($ReactieTijd,3,2);
                $ReactieTijd = "$uren:$minuten";
                echo "<hr>[$ReactieID] Reactie geplaats door <b>$ReactieNaam</b> op $ReactieDatum om $ReactieTijd<br>$ReactieBericht";
            }
        }


// Acties - Reactie toevoegen
        if ($actie === "reactietoevoegen"){
            $ReactieNaam = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Naam'])))));
            $ReactieBericht = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Bericht'])))));
            $ReactieDatum = date("y-m-d");
            $ReactieTijd = date("H:i:s");
            $ReactieIp = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<b>\1</b>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<i>\1</i>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[markeer=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/markeer\\]","<font style=\"background-color:\\1 \">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[img]([^\\[]*)\\[/img\\]","<img src=\"\\1\">",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[kleur=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/kleur\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a href=\"\\1\" target=_blank>\\2</a>",$ReactieBericht);
            
            if (empty($ReactieNaam)) {
                echo "U heeft geen naam ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            
            if (empty($ReactieBericht)) {
                echo "U heeft geen bericht ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            mysql_query("INSERT INTO reacties (NieuwsID,ReactieNaam,ReactieTijd,ReactieDatum,ReactieBericht,ReactieIp) VALUES('$nieuwsid','$ReactieNaam','$ReactieTijd','$ReactieDatum','$ReactieBericht','$ReactieIp')") or die(mysql_error());
            header("Location: nieuws.php?actie=reacties&nieuwsid=$nieuwsid");
            exit;
        }
    }
}


// Functie - Datum omzetten
function datumomzetten($datum){
    $jaar = substr($datum,0,4);
    $maand = substr($datum,5,2);
    $dag = substr($datum,8,2);
    $maand_array = array("januari", "februari", "maart", "april","mei", "juni", "juli", "augustus", "september","oktober", "november", "december");
    $maand = $maand_array[$maand - 1];
    $datum = "$dag $maand $jaar";
    return $datum;
}


// Functie - Reageren invulvenster
function reageren($nieuwsid)
{

    ?>

    <script language='Javascript'>
    function tekstvak(tekst) {
        document.form.Bericht.value = document.form.Bericht.value + tekst
    }
    </script>
    <form name="form" method="post" action="<?php echo "nieuws.php?actie=reactietoevoegen&amp;nieuwsid=$nieuwsid"; ?>">
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
    <tr>
    <td valign="top" width="150">Uw naam:</td>
    <td><input type="text" name="Naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top">Uw bericht:</td>
    <td><textarea name="Bericht" rows="6" cols="45"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=left><input type="submit" value="versturen"></td>
    <td align=right>
    <a href='javascript:tekstvak("[b][/b]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bold.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Dikgedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[i][/i]")'><img src="afbeeldingen/post_button_italic.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Schuingedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[u][/u]")'><img src="afbeeldingen/post_button_underline.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Onderstreept"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[kleur=red][/kleur]")'><img src="afbeeldingen/post_button_textcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Tekstkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[markeer=red][/markeer]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bgcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Achtergrondkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[url= ][/url]")'><img src="afbeeldingen/post_button_hyperlink.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Hyperlink"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[img][/img]")'><img src="afbeeldingen/post_button_image.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Afbeelding"></a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
}

// Functie - Nieuws
function nieuws($aantal, $categorie)
{

    $query = "SELECT * FROM nieuws LEFT JOIN gebruikers ON nieuws.NieuwsPosterID = gebruikers.GebruikersID WHERE NieuwsCAT = '$categorie' ORDER BY NieuwsID ASC limit $aantal";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($result)>0)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = $row['NieuwsBericht'];
            $NieuwsBronNaam = $row['NieuwsBronNaam'];
                if(empty($NieuwsBronNaam)){
                    $NieuwsBronNaam = "Bronisleeg";
                    }

            $NieuwsBronUrl =$row['NieuwsBronUrl'];
                    if(empty($NieuwsBronUrl)){
                    $NieuwsBronUrl = "http://bron.nl";
                    }

            $GebruikersNaam = $row['GebruikersNaam'];
            $GebruikersEmail = $row['GebruikersEmail'];
            $GebruikersEmail = str_replace("@", "$", $GebruikersEmail);
            $GebruikersNaam = "<a href=\"afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail\" onclick=\"window.open('afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail','popup','width=300,height=25,scrollbars=no,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">$GebruikersNaam</a>";
            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$NieuwsID'";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            $AantalReacties = mysql_num_rows($result3);
            switch ($AantalReacties) {
                case
0:
                $AantalReacties = "Er zijn geen reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om als eerste een reactie toe te voegen!";
                break;                case 1:

                $AantalReacties = "Er is één reactie! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om deze te lezen of een reactie toe te voegen.";
                break;
                case (
$AantalReacties >= 2):
                $AantalReacties = "Er zijn $AantalReacties reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om ze te lezen en een reactie toe te voegen.";
                break;
            }

            ?>



            
            <?php echo "<h1><b>$NieuwsTitel</b></h1>"; ?><p>
            
            
            <?php echo "$NieuwsBericht"; ?><P>
            
            Gepost door: <?php echo "$GebruikersNaam"; ?> op <?php echo "$NieuwsDatum"; ?>.<br> <?php echo "$AantalReacties"; ?></td>
            
            <br>
            <?php
        }
        }
else{
        echo "Er zijn geen nieuwsberichten gevonden";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:32:11
 
Milo

Milo

10/12/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Sorry, ik begrijp je niet helemaal zou je het eens nader kunnen verklaren?
Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:57:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met klik hier

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv Check het hier

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je??
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met {url= www.link.nl}klik hier{/url}

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv {url= http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I}Check het hier{/url}

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je?? de {} moeten [] zijn (want de code werkt hier wel)

Sorry voor de dubbel post ik drukte op quote inplaats van Edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:26:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:12:
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)


thx t werkt:D
Egt bedankt nu doet die het helemaal goed:D:D
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:34:
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,


haha maakt mij niet veel uit hoor:p
als t maar werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.