user class.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:13:41
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zoek een class. en weet niet hoe precies ik die moet maken.

Het gaat om userinfo.
Ik wil overal op de website de gegevens van de user willen opvragen.

Bijvoorbeeld: $user->name;

Dat de username weergeeft.
Wie heeft zoiets voor me?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:26:59
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:31:58
Quote Anchor link
Zoiets zoek je dan... Even uit de losse pols geschreven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {

        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM user WHERE user_id = '".$id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


?>


als je dan ergens deze functie in een variabele zet kun je doen wat jij zegt...

Hoop dat je het begrijpt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:57:13
Quote Anchor link
ik snap hem.

En met welke variabel kan ik nu iets opvragen?
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:59:17
Quote Anchor link
niet...

Je kunt gewoon dit stukje code in een php script zetten...

Laten we zeggen dat je die ClsUser.php gaat noemen... en je wilt vanuit je index.php dit ophalen...

Dan moet je in index.php include'ClsUser.php'; toevoegen bovenin.

Dan moet je in index.php ClsUser::UserInfo->(hier de kolomnaam van de database)

en dan moet er iets komen te staan als alles goed gaat(A)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:05:59
Quote Anchor link
heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo->username; ?>


Maar hij geeft error T_OBJECT_OPERATOR

Dit is de class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:10:02 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:13:41
Quote Anchor link
Op welke regel geeft die de error?

en heb je de pagina geincluded?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:16:38
Quote Anchor link
heb de code in classes.php gezet.

En op de regel van die php code
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:18:48
Quote Anchor link
Ok bovenaan in de pagina waar je het wilt zien dit zettn als je eht nog niet hebt:

include_once 'classes.php';

en dan die regel wat jij gebruikt is fout:

je moet de functie UserInfo een user id meegeven...

zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($id)->username; ?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:28:14
Quote Anchor link
De class die ik heb is dus fout?

Hiermee check ik de userid: $user->id;

mvg

class ClsUser
{

public static function UserInfo($id)
{

$q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());

$Info = mysql_fetch_object($q_Info);

return $Info;

}

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:30:25 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:30:06
Quote Anchor link
nee die class is niet fout alleen je moet een gebruikers id meegeven(A)

Anders krijg je de informatie van iedereen en dat wil je tenslotte niet...

Toevoeging op 13/05/2011 15:30:56:

dat in de class kan niet natuurlijk dat moet $id blijven...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


is dit zo goed?
Want ik krijg geen gegevens als ik die regel gebruik
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:31:20
Quote Anchor link
Kun je misschein je hele script hier plaatsen?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:55
Quote Anchor link
nee, dit is een gekocht cms systeem.
Het gaat me alleen om deze optie
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:32:29
Quote Anchor link
heb je in de database een gebruikers_id?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:32:45
Quote Anchor link
nee gewoon de kolom id
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:34:13
Quote Anchor link
ok dan nog...

in de pagina waar je infomartie wilt hebben zorg je dat de id van de desbetreffende gebruiker uit de database word opgehaald en in een variabele word gezet.

Dan roep je die functie aan zoals ik net deed en in plaats van $id tussen de haakjes geef je daar je variabele aan waar de id in staat.

En dan kun je gegevens opvragen... Anders weet de functie niet welke gebruiker je bedoeld.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:35:26
Quote Anchor link
$user->id;

Daar gebruik ik die voor
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:38:47
Quote Anchor link
dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($user->id)->username; ?>


en als het goed is moet je dan de username te zien krijgen;)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:40:36
Quote Anchor link
Nog niet.
Hij laat niks zien
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:41:22
Quote Anchor link
ok maar wat staat er in $user->id?

en bestaat er wel een tabel users waar de kolom username in zit?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Werkt al

Hartelijk bedankt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.