user gegevns meenemen naar andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

19/07/2010 17:33:26
Quote Anchor link
opgelost, maar nu de vraag,
als de gebruiker niet is ingelogd word die naar de inlog gestuurd, nu wil ik graag dat die dus naar een andere in te voeren pagina gaat ipv de inlogpagina.
dit is hert script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = '../../../httpdocs/forum1/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
 
// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
 if (!$user->data['is_registered'])
{

    login_box('', $user->lang['LOGIN']);
}

page_header('Title Here');
 
include"maten.php";



?>
Gewijzigd op 19/07/2010 17:50:32 door Danny A-noniem
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:27:11
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

19/07/2010 18:07:00
Quote Anchor link
header('andere_pagina.php');
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

19/07/2010 18:11:59
Quote Anchor link
zo bedoel je?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = '../../../httpdocs/forum1/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
 
// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
 if (!$user->data['is_registered'])
{

    login_box('', $user->lang['LOGIN']);
}

page_header('andere pagina.php');
 
include"maten.php";



?>
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

19/07/2010 20:27:26
Quote Anchor link
waar precies moet ik dat neerzetten, heb ondertussen al verschillnede dingen geprobeerd.
help please..
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/07/2010 21:02:10
Quote Anchor link
een idee is NIET BUMPEN. Een ander idee is om page_header() gewoon, header() te maken. dat moet wel voor alle output. misschien is een html redirect beter met jou manier van scripten.

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=eenAnderePagina.html" />
Gewijzigd op 19/07/2010 21:02:39 door wesley Overdijk
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

19/07/2010 22:38:55
Quote Anchor link
Wesley Overdijk op 19/07/2010 21:02:10:
een idee is NIET BUMPEN.


Een ander idee is om page_header() gewoon, header() te maken. dat moet wel voor alle output.

ja maar dit werkt helaas niet....


misschien is een html redirect beter met jou manier van scripten.

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=eenAnderePagina.html" />

deze begrijp ik niet sorry, mijn manier van scripten????
Gewijzigd op 19/07/2010 22:44:39 door Danny A-noniem
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/07/2010 23:21:39
Quote Anchor link
Overdatum en Wesley, misschien is het handig als jullie de vraag eerst even goed lezen! Beide antwoorden hebben niets met de gestelde vraag te maken...

Het probleem wordt vermoedelijk veroorzaakt doordat de session cookie op het ene (sub)domein aangemaakt is en derhalve op het andere subdomein niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met je php.ini instellingen. Zie ook deze reactie op php.net...
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

19/07/2010 23:32:38
Quote Anchor link
Hey Blanche, nou ik zal het nog even uitleggen.
het probleem met het overnemen van de sessie is uiteindelijk toch gelukt.
Wat nu het probleem is is dat wanneer iemand die niet is ingelogd op het hoofdforum, kijkt op een subforum word verwezen naar de hoofdpagina om daar alsnog in te loggen of te registreren.
Nu wil ik graag dat een Niet ingelogd persoon word doorverwezen naar bv índex3.php, ipv de hoofdpagina waar die nu heen gaat.
ik hoop dat het nu beter overkomt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = '../../../httpdocs/forum1/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
 
// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
 if (!$user->data['is_registered'])
{

    login_box('', $user->lang['LOGIN']);
}

page_header('andere pagina.php');
 
include"maten.php";



?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/07/2010 23:40:59
Quote Anchor link
Als je constateert dat een gebruiker succesvol ingelogd is, kun je een header() gebruiken om de gebruiker door te sturen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Location: index3.php');
?>


Verder lijkt me dat die page_header() functie een functie van PHPBB is, die gebruik je dus niet (zoals eerder gesuggereerd) om een gebruiker door te sturen...
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

20/07/2010 00:20:08
Quote Anchor link
zodra een gebruiker is ingelogd kan die de include pagina bekijken, als die niet is ingelogd gaat die naar de hoofdpagina waar men gewoon inlog, en dat laatste wil; ik voorkomen, dus ipv de inlogpagina naar een andere pagina.
het script werkt gewoon goed, kan helaas de website niet vermelden .
wil alleen niet dat niet ingelogde gebruikers naar de hoofdindex gaan, maar naar bv index3.php
het header werkt helaas niet..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/07/2010 11:00:45
Quote Anchor link
Ik vermoed dat dat met die login_box() functie te maken hebben, maar wederom zal dat een functie van PHPBB zijn. Daar zou je dus eens naar kunnen kijken.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

20/07/2010 11:56:42
Quote Anchor link
oke ik ga eens wat dingetjes proberen.
tnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.