Userid niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/02/2011 16:15:18
Quote Anchor link
Hallo.

Ik ben bezig met de laatste pagina van mijn site.

Ik heb op index.php in het midden van de pagina een php include.

Ik heb daar 1 pagina. dat is profiel.

Daar wordt voor de mysql voor het userid steeds:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php '" . $mysql->real_escape($leden->getId()) . "' ?>

gebruikt.

nu heb ik een forum. en in addtopic.php heb ik dus deze code gebruikt voor de kolom userid.

Als ik dan op plaats druk krijg ik een error.
Call to a member function real_escape() on a non-object in addtopic.php

Hoe kan het dat het in het opvragen wel lukt maar in het plaatsen niet?

Ik include de pagina op dezelfde plek.

Iemand raad?

Mvg Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:07:50
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/02/2011 16:18:03
Quote Anchor link
haal de quotes eens weg :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2011 16:18:26
Quote Anchor link
includen is neit voldoende, je meot de class ook initialiseren met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mysql = new Classname();


Ik heb alleen geen enkel idee hoe je class heet.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/02/2011 16:31:34
Quote Anchor link
in config staat: $leden = new leden;
Gewijzigd op 22/02/2011 16:48:56 door Kevin Blokzijl
 

22/02/2011 16:55:51
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 22/02/2011 16:31:34:
in config staat: $leden = new leden;


Wie heeft het hier over $leden?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

22/02/2011 17:54:07
Quote Anchor link
$mysql = new mysql;

$mysql->connect($_CONFIG['MySQL_host'], $_CONFIG['MySQL_gebruiker'], $_CONFIG['MySQL_wachtwoord'], $_CONFIG['MySQL_database']);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.