Users van Active Directory toegang geven op Database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Wouter Horst

Wouter Horst

30/09/2019 12:34:42
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Is er iemand die werkt met een Azure SQL Database en user toegang vanaf AD of AAD?

Ik loop tegen het volgende aan. Het lukt mij wel om de gebruikers aan te maken in de database met:

CREATE USER [alice@fabrikam.onmicrosoft.com] FROM EXTERNAL PROVIDER;

Echter hebben ze dan nog geen toegang tot de database. Kan iemand stap voor stap uitleggen welke vervolgstappen ik moet doen om iemand Login en Read rechten te verlengen.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/01/2020 20:22:00
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

30/09/2019 21:48:45
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.