[vacature] Microblog website maken

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

09/08/2010 17:22:53
Anchor link
Ik ga een microblog website maken en heb daar één of twee programmeurs voor nodig.

Wat we zoeken:

-(HTML)
-PHP/Mysql
-JavaScript
-CSS
-AJAX
-Photoshop
-Flash (misschien als we zo'n onderdeel gaan maken)
-Engelse taalondersteuning

Wat we aanbieden:

5% aan de mensen die nu mee doen. Na de release van de website komt daar loon overheen. Als we kunnen onderhandelen kunnen we over loon praten.

Als je interesse hebt, gewoon even een pb'tje sturen, of gewoon hier reageren. Mensen die interesse hebben zullen mijn e-mail krijgen zodat we het eens goed kunnen bespreken, waarna we ook een keer af kunnen spreken bij een café of bar.

Als je geïnteresseerd bent en je wilt meedoen zou het fijn zijn voor jou en voor mij als je je favo tekstbewerkingsprogramma aangeeft, want wij hebben bedrijfslaptops voor de mensen die meedoen waar alles op wordt gedaan.

Vooraf geïnstalleerde software op bedrijfslaptops:

-Adobe PS, FL, DW & Br
-Notepad++
-Paint.NET
-Mozilla Firefox, IE7, Google Chrome & Safari
Gewijzigd op 14/08/2010 20:48:17 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:56:54
 
Pim -

Pim -

09/08/2010 20:27:18
Anchor link
Wat bedoel je met '5% aan de mensen die nu mee doen'?
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

09/08/2010 20:44:07
Anchor link
5% van de aandelen. Loon hangt af van de ervaring en leeftijd.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

09/08/2010 20:45:55
Anchor link
Pim de Haan op 09/08/2010 20:27:18:
Wat bedoel je met '5% aan de mensen die nu mee doen'?


"Find yourself a engineer, feed him pizza, buy him beer."
(here comes another bubble)

PS: Ik wil je wel helpen maar wil er wel vooraf betaald voor worden.
Laten we zeggen 15eu/uur
Gewijzigd op 09/08/2010 20:47:25 door www JdeRuijterNL
 
Pim -

Pim -

09/08/2010 20:51:56
Anchor link
Je weet dat het bedrijfsrisico bij een project als dit enorm is? Je kan alleen van concurrenten (Twitter) winnen als je echt wat beters te bieden hebt en zo ziet het er nog niet uit... Ik denk dus niet dat iemand zijn uren zo risicovol gaat besteden.
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

09/08/2010 20:54:34
Anchor link
Laten we overleggen via e-mail.

[email protected]

Stuur je aanbod, ervaring (CV)en persoonlijke gegevens naar bovenstaande e-mail.

Toevoeging op 09/08/2010 20:58:07:

Pim de Haan op 09/08/2010 20:51:56:
Je weet dat het bedrijfsrisico bij een project als dit enorm is? Je kan alleen van concurrenten (Twitter) winnen als je echt wat beters te bieden hebt en zo ziet het er nog niet uit... Ik denk dus niet dat iemand zijn uren zo risicovol gaat besteden.


Beste Pim, bedrijfsrisico's bestaan altijd. Ons concept is anders dan Twitter. Serieuze en geinteresseerden krijgen de concrete plannen te horen, dan beslissen zij wel of zij hun uren riskeren of niet. Je uren zullen ook nooit voor niets zijn, je krijgt wat je ervoor hoort te krijgen ( in euro's ).
 
Pim -

Pim -

09/08/2010 20:58:10
Anchor link
-Laat maar-
Gewijzigd op 09/08/2010 20:58:50 door Pim -
 
Veur Heur

Veur Heur

09/08/2010 21:17:58
Anchor link
Indien je ook freelancers in het project wilt betrekken, mag je me altijd een PM sturen!
 
Mark Beets

Mark Beets

09/08/2010 21:29:07
Anchor link
Hakan Simsir .. stel jezelf eens voor?!
Vertel eens wat meer, een idee is toch niets waard .. ;-)
Verwachte beschikbare uren per week?
Wil je ook dat een programmeur gaat > Photoshopy?

Is er al een lay-out? Functioneel ontwerp? Technisch ontwerp?

ik ben af gestudeerd aan het Instituut for Information Engineering als digital entrepreneur. Indien je meer dan 20uur werkt hebt > 18euro per uur ex.
Ik werk met MVC framework, smarty engine, PHP PDO, JQeury, 960grid.
Was onderandere programmeur van > http://www.travelersfortravelers.com/ .. ontwikkel nu myengine.nl
Gewijzigd op 09/08/2010 21:43:57 door Mark Beets
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

10/08/2010 03:49:46
Anchor link
Beste geinteresseerden, ja sorry voor het gebrek aan persoonlijke info. Ik ben 21 jaar oud en studeer ict HBO. Ik ben een grootdenker en ben vaak bezig in het bedrijfsleven omdat ik nu met dit bezig ben en in mijn familie een paar ondernemers heb. Ik vind het leuk om uit te gaan en gek te doen, maar ben toch een vrij rustig persoon. Ik houd niet van sporten, maar ben liever bezig met het ontwikkelen van mijn eigen projecten.

Wat betreft de werkuren, wij (mijn broertje en ik) zijn nu nog met een planning bezig. Per e-mail kunnen we dit beter bespreken. Photoshoppen hoort er ook bij, maar ik en mijn broertje zijn ook vrij bekend met PS. Zoals ik al zei, stuur maar een CV en de overige gevraagde gegevens op naar het bovenstaande e-mailadres.
Gewijzigd op 14/08/2010 12:58:45 door B a s
 

13/08/2010 19:01:56
Anchor link
Misschien is het ook effe handig om de omgeving te vermelden :-).
Als jij bijvoorbeeld in limburg zit en iemand uit friesland wilt reageren, dan heeft dat niet zo heel veel zin lijkt mij.
 
Justin S

Justin S

13/08/2010 20:34:39
Anchor link
@hakan, wil je duidelijk de vergoeding vermelden. 5% vind ik nogal vaag.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/08/2010 02:28:01
Anchor link
15 euro per uur? Als je 15 euro per uur moet betalen weet je dat je troep krijgt. Tenzij je heel wat kan, of hier serieus geld in wilt steken, gaat dit falen. Ik ben zelf nog bezig met een projectje dat je misschien verder kan helpen. Niet gratis uiteraard. Jij wilt hulp stuur jij het pb maar. Ik wacht rustig af.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

14/08/2010 07:46:40
Anchor link
Wesley Overdijk op 14/08/2010 02:28:01:
15 euro per uur? Als je 15 euro per uur moet betalen weet je dat je troep krijgt. Tenzij je heel wat kan, of hier serieus geld in wilt steken, gaat dit falen. Ik ben zelf nog bezig met een projectje dat je misschien verder kan helpen. Niet gratis uiteraard. Jij wilt hulp stuur jij het pb maar. Ik wacht rustig af.

:') En dat baseer je op?
 
Justin S

Justin S

14/08/2010 14:22:55
Anchor link
Wesley Overdijk op 14/08/2010 02:28:01:
15 euro per uur? Als je 15 euro per uur moet betalen weet je dat je troep krijgt. Tenzij je heel wat kan, of hier serieus geld in wilt steken, gaat dit falen. Ik ben zelf nog bezig met een projectje dat je misschien verder kan helpen. Niet gratis uiteraard. Jij wilt hulp stuur jij het pb maar. Ik wacht rustig af.


Een uurtarief zegt niks over kwaliteit van het werk. Ik heb een eigen reclamebureau en kom vaak genoeg in aanraking met andere reclamebureau's die 60 euro per uur vragen maar crap-kwaliteit leveren. Voor 15 euro per uur kan een hobby- of jonge scripter wellicht een goede code in elkaar scripten.

Nu graag weer ontopic
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

14/08/2010 19:47:22
Anchor link
Beste mensen,

Er gaat hier wel degelijk iets fout. Wij hebben zeker goede scripters nodig. Mensen die denken dat ze ons kunnen helpen zeggen soms wat ze willen en daar onderhandelen we graag over. Nu heeft één iemand aangegeven 15/uur te willen hebben. PRIMA, want samen met die 15/uur komt er een 5% winstaandeel bij plus loon als diegene full-time wilt werken met ons.

Dit is het bod. Zoals ik al heb gezegd, als je geïnteresseerd bent, zeg het maar, zo niet, dan gewoon niks zeggen en de mensen die mee willen doen ook niet de-motiveren.

Ik hoor graag nog iets van de geïnteresseerden. Op dit moment heb ik al contact met twee mensen, dus er is vooruitgang. Het zou erg leuk zijn om nog meer goeie mensen erbij te hebben om gewoon een goede website te maken en elkaar er ook mee te helpen.

Ik en mijn broertje zijn hier erg serieus mee en weten heel goed wat we de geïnteresseerden willen geven en kunnen geven.

Bekijk mijn bod hierboven en stuur een e-mail naar [email protected] of een PB'tje voor vragen.

Ik hoor nog graag van jullie!:)

Met vriendelijke groeten,

Hakan Simsir

PS: mocht je niet blij zijn met mijn bod maar ben je toch geïnteresseerd, stuur toch maar een e-mailtje, we kunnen nog altijd onderhandelen en kijken wat we kunnen doen om elkaar blij te maken en uiteindelijk dit werk in elkaar te zetten.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/08/2010 20:57:31
Anchor link
Bedrijfslaptops?
Bedrijfsleven?
Website maken?
5% aandelen?
5% winstaandeel?

Even op een rijtje maar ik ben na het lezen van alles even de weg kwijtgeraakt (zal best aan mij leggen)

- Bedrijfslaptops met software:
Deze zijn uiteraard voorzien van legitieme software?

- Bedrijfsleven:
Heb je voorbeelden?

- Website maken:
Hoe krijgen de mensen zekerheid van betaling?

- 5% aandelen en 5% winstaandeel?
dit zijn 2 verschillende dingen die jij in je topic noemt. Met het eerste ga je of naar de beurs en draag je de zekerheid dat je moet betalen als het failliete boedel is en het 2e in de winst die je deelt. Maar hoe doe je dat als je 20 programmeurs hebt? dan ga je jezelf misdelen denk ik. Verder was ik wel benieuwd naar het winst verhaal.

In Nederland kennen we helaas een belastingdienst en die wil heel graag weten wat jij en ik met onze centjes doen. Dit geldt zeker voor winstmakende "bedrijfjes". Ik neem aan dat als je geld wilt gaan verdienen je, je al bij de kamer van koophandel hebt ingeschreven. Dus mogen wij vast wel je bedrijfs(organisatie)naam even weten? en dan kunnen de mensen hier op het forum dit ook op de KVK website checken. Dan weten we in elk geval dat we met een bestaand bedrijf hebben te maken en geen gedoe achteraf krijgen.
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

14/08/2010 21:45:16
Anchor link
Bedrijfslaptops: uiteraard legale software

Bedrijfsleven: mijn vader is beurshandelaar en we werken daarbij samen en mijn ooms hebben een vleeswarenfabriek in Zoeterwoude Rijndijk waar ik met de administratie help.

Sorry over het foutje met aandelen/winstaandelen, het is winstaandelen.

Ik hoop dat ik de verwarring hiermee heb kunnen verhelpen, nogmaals, sorry voor de verwarring.

Over de zekerheid van betaling en de KvK. Wij gaan de mensen die meedoen sowiezo ontmoeten. We zijn nog niet ingeschreven bij de KvK omdat we dan ook weer het één en ander meoten betalen. Hoe lang we bezig zullen zijn met het project weten we niet, dus willen we ook nog niet rommelen met de KvK enzo. Het is ook nog een work in progress, en we willen pas bij de KvK en de belastingdienst enzo nagaan als we zekerheid hebben over het project, want we hebben het nog niet eens gereleased.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Bovendien wil ik niet dat mensen die niet geïnteresseerd zijn hier gaan komen om KvK gegevens op te vragen, natuurlijk mag je van mij alles weten, maar jammer genoeg is er nog niks te vinden bij de KvK.

Verdere onderhandelingen en informatie zullen alleen per pm of e-mail worden gegeven omdat ook bepaalde mensen die nu mee willen werken per e-mail en pm telkens aangeven dat er onduidelijkheid is op het forum omdat mensen met de raarste vragen komen terwijl ik telkens aangeef het liever per e-mail of pm te bespreken.

Maar goed, ik hoop dat het nu duidelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Hakan Simsir
Gewijzigd op 14/08/2010 22:55:18 door Dimitri van Ruyven
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/08/2010 22:59:39
Anchor link
hmm, nog niet helemaal duidelijk, want mijn vraag aan het einde is nog niet beantwoordt. Het kamer van koophandel gedeelte?

En nu vindt ik het overigens best wel interessant worden. Beurshandelaar en samenwerking? Mijn vader heeft ook een eigen bedrijf. Met hem werk ik ook samen. Hij z'n bedrijfje en ik z'n computers en website. Kan je wat meer uitleg geven en eventueel namen? (+ het KVK verhaal van mijn vorige vraag)
 
Dimitri  van Ruyven

Dimitri van Ruyven

14/08/2010 23:14:07
Anchor link
Mijn vader en ik bestuderen samen de beurs en kopen samen aandelen. Vervolgens delen we het geld.

Ik denk dat ik duidelijk genoeg ben geweest met het KvK gedoe. Het is voor ons nog te vroeg om naar de KvK te gaan, en ik weet zelf best wat voor stappen ik eerst wil ondernemen in mijn eigen bedrijf. Het enige wat ik hier kom doen is mensen vinden om met mij samen te werken tegen betaling. Hoe ik het voor de rest met die mensen afhandel hoef ik denk ik niet hier op het forum neer te zetten omdat het dan niets meer met het forum te maken heeft.

Ik wil hier niet praten over KvK en dat soort dingen, maar over webdevelopers die mee willen doen. Zoals ik al zei, betaling van de teamleden staat los van dit forum en zal door mij en mijn broertje samen met de betrokkenen worden afgehandeld.

Ik wil niet meer praten over de KvK, want dat is niet waar het hier om draait. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur maar een berichtje. Zo niet, dan hoef ik ook niets meer te horen over de KvK en dat soort dingen.

Ik hoop dat ik duidelijk ben:)

Met vriendelijke groeten,

Hakan Simsir
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

14/08/2010 23:20:31
Anchor link
Ik ben het wel met The Dutch Guy eens,

Het hele verhaal hangt een beetje aan een zijde draadje.
Je verteld over je ervaringen in geheel andere sectoren en hoe je samenwerkt met je vader en je ooms.
Over de bedrijven in je familie en ga zo maar verder.

Wat mij het meeste zorgen baart is denk het punt dat als mensen wellicht echt geintresseerd zijn in deze praktijk en mee willen doen met de bouw van jullie site.
Waar ga je ze dan van betalen?
Hoe weten die programmeurs zeker dat ze een salaris krijgen?
En nog beter gezegd, hoe vertellen jullie de belasting dienst over het weggegeven salaris? (ook hier willen ze het fijne van weten)

Want ja, de programmeurs die jij zoekt momenteel, verwachten dalijk een salaris.
En een salaris is normaal gesproken per uur of periode (maandelijks vaak) afgesproken. en zal ook in diezelfde termijnen of volgorden gestort worden.

Echter krijgen die programmeurs zoals ik het zo zie dalijk zwart uit betaald.
Is niet erg voor hun, maar jullie als "beginnende" ondernemer zullen je daarmee heel erg in de vingers gaan snijden.

Let op wat je zegt en van plan bent, plan alles eerst 4x uit voordat je ergens radicaal aan begint.
Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Breng eerst alle zaken op orde, stel dan een vacature op met daarin de complete uitleg (netjes en duidelijk uitgelegd) en wat de eventuele opvuller van de vacature kan verwachten.

Dat is nu allemaal beetje los handwerk en er in mijn ogen "te" simpel over denken.
We leven hier nogsteeds in een land waar er wetten en regels voor wetten en regels zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.