Vacature PHP programmeur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pepijn van gastel

pepijn van gastel

17/11/2006 21:40:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben opzoek naar een PHP programmeur om mij te helpen met het verweideren van bugs en anderen fouten. Het gaat om de oude source van territory.ru deze ben ik bezig helemaal te vertaalen en te veranderen. Alleen er zitten wat foutjes in waat ik niet uitkom. Dus vandaar dat ik opzoek ben naar PHP programmeurs. Bij interessen kun je een pm sturen of reageren in dit forum.

Vergeet er niet bij te vermelden wat je als tegenprestatie verwacht.

Mvg,

Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn van gastel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:51:48
 
Eris -

Eris -

17/11/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Graag meer informatie...

Dit kan 10 min werk zijn maar ook 5 maanden...
Is alles gedocumenteerd.
Netjes gescript enz..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

17/11/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Ja alles is gedocumenteerd (Helaas wel in het ru). En het is netjes en overzichtelijk gescript alleen ziter er dus wat foutjes in. Ik ben zelf hellaas niet echt een goede php programmeur dus ik kan niet zeggen of het komt omdat de site voor een andere php versie gescript is of door iets anders.

Ik gok het op een dag of 2 werk.
 
Frank -

Frank -

17/11/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Over hoeveel verschillende classes, functies, script of regels code heb je het?
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

17/11/2006 21:48:00
Quote Anchor link
Ik heb het over een helesite waar hier en daar wat fouten inzitten.
 
Frank -

Frank -

17/11/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Ook het begrip 'hele site' zegt helemaal niets. Hoeveel bugs heb je? Weet je in welke bestanden deze fouten zitten? Hoe groot zijn deze bestanden? Hoeveel bestanden, classes en functies zijn er eigenlijk? Een bug oplossen op de ene plek wil nog wel eens een nieuwe bug veroorzaken op een andere plek...
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

17/11/2006 22:48:00
Quote Anchor link
Tja... Ik kan je vertellen wa ik weet:

Er zit 1 bug in het registreren
1 in het inloggen
En veder weet ik het helaas nog niet omdat ik nog niet heb kunnen inloggen.

En het zijn toch wel redelijk wat bestanden ongeveer 60 denk ik.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

18/11/2006 17:04:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
Vincent -

vincent -

20/11/2006 07:46:00
Quote Anchor link
afgehangen van hoeveel werk het is heb ik wel intresse
neem maar even contact op via m`n email of msn
staan in m`n profiel(weet niet of ik ze hier mag posten :P)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/11/2006 08:18:00
Quote Anchor link
vincent: als het nut of de gebruiksvriendelijkheid van je post daarmee omhoog gaat, en het geen reclame*- of zoekmachinedoeleinden heeft, dan mag het natuurlijk wel.

* in de zin van dat de links die je geeft niet specifiek relevant zijn bij het onderwerp van het topic.
 
Vincent -

vincent -

20/11/2006 09:41:00
Quote Anchor link
ok
in dat geval
u kunt contact met mij opnemen via
msn : [email protected]
email : [email protected]
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

20/11/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Ik heb je toegevoegt vincent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn van gastel
 
Niek s

niek s

20/11/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb eventueel ook wel intresse..

email: [email protected]
msn: [email protected] (ik was echt een kleuter toen ik die maakte.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

20/11/2006 17:03:00
Quote Anchor link
Niek ook jij bent toegevoegt ;)
 
K i p

K i p

20/11/2006 17:05:00
Quote Anchor link
alleen is het niet [email protected] maar [email protected] ;)

Edit:
is al weg-ge-edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door K i p
 
Niek s

niek s

20/11/2006 17:06:00
Quote Anchor link
Boris schreef op 20.11.2006 17:05:
alleen is het niet [email protected] maar [email protected] ;)


klopt, ik heb een typfout gemaakt... schaam..
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

20/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Andere email is ook toegevoegt :-P
 
Eris -

Eris -

20/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Degene die er intresse in hebben:

Het gaat om deze website:

http://www.duelwar.com/game1/

/me meld al dat hij geen tijd meer heeft...
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

20/11/2006 17:11:00
Quote Anchor link
als je graag de site had gehad had je het ook in het forum kunnen vragen;)
 
T H

T H

20/11/2006 17:46:00
Quote Anchor link
Op de registratie pagina zit het hem denk ik in de post variabelen als ik het zo zie.
$HTTP_POST_VARS[...] (ofzo iets heb je nu staan denk ik), dat zou $_POST[...] moeten zijn.

gr, tim

ps, contact kan via: [email protected] als je nog hulp nodig hebt :)
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

20/11/2006 20:36:00
Quote Anchor link
tim schreef op 20.11.2006 17:46:
Op de registratie pagina zit het hem denk ik in de post variabelen als ik het zo zie.
$HTTP_POST_VARS[...] (ofzo iets heb je nu staan denk ik), dat zou $_POST[...] moeten zijn.

gr, tim

ps, contact kan via: [email protected] als je nog hulp nodig hebt :)


Ik heb even contact met je opgenomen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.