Van A naar B

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joey Schroder

Joey Schroder

13/04/2012 14:21:32
Quote Anchor link
Dag mensen.

Ik zit met een probleem en die luidt als volgt.

Op website A is een formulier gemaakt. Op dat formulier wordt onder anderen je voornaam, achternaam en e-mail ingevuld. Ik wil die 3 gegevens verstuurd worden naar website B. Is dit mogelijk met php of moet ik hiervoor een andere scripttaal toepassen?

Kan dit wel met PHP heeft iemand dan een voorbeeld of een tut die ik kan bekijken en zo verder knooien?

B.v.d
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:56:30
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/04/2012 14:25:35
Quote Anchor link
in de action van je html form het path naar document B zetten.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 14:25:43
Quote Anchor link
Wat is de link van je website waar de info heen moet gaan met het bestand waar het afgehandeld word! en hoe ziet je form eruit ?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

13/04/2012 14:26:33
Quote Anchor link
Het zijn twee verschillende websites. Dus bijvoorbeeld;

www.website-a.nl en www.website-b.nl
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/04/2012 14:27:42
Quote Anchor link
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form action="documentB.php" method="post" name="form">
<input>
</form>
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 14:28:00
Quote Anchor link
Zet dit op website a!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form name="input" action="http://website-b.nl/afhandelen.php" method="post">
Username: <input type="text" name="user" />
<input type="submit" value="Verstuur mijn username naar B" />
</form>


Toevoeging op 13/04/2012 14:28:19:

Uhm jeroen we zijn wel lekker bezig zo :)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/04/2012 14:28:58
Quote Anchor link
ja fnie
 
 - Diov  -

- Diov -

13/04/2012 14:30:41
Quote Anchor link
Is vrij simpel toch?
het html bestand op site A plaatsen, je php op site B.

In je formulier op site A, in de action verwijzen naar site B.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 14:32:14
Quote Anchor link
ja als je dat doet ben je goed bezig :)
 
Joey Schroder

Joey Schroder

13/04/2012 14:52:08
Quote Anchor link
Website A;
<form name="input" action="http://localhost/infoversturen/infohebben.php" method="post">
Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam" /><br />
E-mail: <input type="text" name="mail" /><br />
<input type="submit" value="Verzenden" />
</form>

Website B of te wel infohebben.php ;
<form>
Naam:<br />
<input type="text" size="15" name="voornaam" /><br />
Achternaam:<br />
<input type="text" size="15" name="achternaam" /><br />
E-mail:<br />
<input type="text" size="15" name="plaatsnaam" /><br />
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>

Dan moeten de gegevens van formulier A naar B al ingevuld zijn.
Gewijzigd op 13/04/2012 15:11:40 door Joey Schroder
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

14/04/2012 07:29:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form>
Naam:<br />
<input type="text" size="15" name="voornaam" value="<?php echo $_POST['voornaam']?>"/><br />
Achternaam:<br />
<input type="text" size="15" name="achternaam" value="<?php echo $_POST['achternaam']?>"/><br />
E-mail:<br />
<input type="text" size="15" name="plaatsnaam" value="<?php echo $_POST['email']?>"/><br />    
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>
 
Bram w

bram w

14/04/2012 10:22:29
Quote Anchor link
vergeet htmlentities niet tegen xss!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form>
Naam:<br />
<input type="text" size="15" name="voornaam" value="<?php echo htmlentities($_POST['voornaam']);?>"/><br />
Achternaam:<br />
<input type="text" size="15" name="achternaam" value="<?php echo htmlentities($_POST['achternaam']); ?>"/><br />
E-mail:<br />
<input type="text" size="15" name="plaatsnaam" value="<?php echo htmlentities($_POST['email']);?>"/><br />    
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>
Gewijzigd op 14/04/2012 10:23:11 door bram w
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.