Van Amerikaanse komma naar Europese punt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sucrusani Love

Sucrusani Love

11/10/2010 19:04:52
Quote Anchor link
Hallo PHP kenners

Ik heb een vraag.
Ik heb zojuist een script vertaald van het Engels naar het Nederlands.
Maar ik weet niet hoe of waar in het script van de amerikaanse , (komma voor duizend tallen) deze kan wijzigen in de Europese . (punt voor duizend tallen).
Evenzo gebruiken die Amerikanen voor geld niet de decimale komma maar juist een punt. Dit wil ik dan ook veranderen.
De website is http://www.website-waarde.nl
Ik kan eventueel de bestanden waarin de prijs of ander getal voorkomt naar u tot mailen. Het woordje die gezocht wordt is $price;
Alvast heel hartelijk bedankt.

Groet,

Wilfred.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:58:46
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/10/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als ik jouw was zal ik eens kijken/zoeken naar

number_format
money_format
sprintf

en kijk dan op php.net onder het kopje "See also" welke functies nog meer van toepassing kunnen zijn!

en isr er geen config aanwezig waarin je dit kunt aangeven
Gewijzigd op 11/10/2010 19:10:06 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 19:18:00
Quote Anchor link
Grappige site.
santhe.nl is € 232 waard
Je mag hem er direct voor hebben. ;-)
 
Sucrusani Love

Sucrusani Love

12/10/2010 17:58:22
Quote Anchor link
Je hoeft niet te geloven wat je ziet. Controleer het ergens anders dan weet je meer van waarde af.
En ik heb absoluut geen belangstelling voor jouw site want ik heb er genoeg met een hogere waarde en veel meer bezoekers en daar put ik mijn inspiratie uit. Mijn site is gebouwd om een zo reeel beeld te geven van de waarde van een website mocht je die willen kopen of verkopen. De normale marktwaarde en die is gebasseerd op je ranking zowel van Google als van Alexa in combinatie met het aantal bezoekers die de site gemiddeld per dag krijgt gemeten over een aantal dagen. Ik weet dat mijn site goed werkt en veel bezoekers zal krijgen als het eenmaal helemaal af is, reken daar maar alvast op!!!
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2010 18:12:01
Quote Anchor link
Ik vind het zeer bijzonder dat jouw site er € 232,- waarde aan geeft. Ik weet dat mijn site als enige waarde de domeinnaam heeft, verder niks. Vandaar dat ik zei dat je hem er direct voor mag hebben.

Maar, even serieus, het bewijst mij dat die bedragen niet echt serieus te nemen zijn. Het is gewoon leuk, meer niet.
Gewijzigd op 12/10/2010 18:12:14 door - SanThe -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/10/2010 18:27:57
Quote Anchor link
Offtopic:

helemaal mee eens

[ontopic]
Plaats is een stukje relevante code. Het moet in het script voorkomen. Wat je ook kan doen is, in je editor de zoekfunctie gebruiken en naar de , opzoek gaan.
 
Niek s

niek s

12/10/2010 21:48:21
Quote Anchor link
http://www.website-waarde.nl/geenstijl.nl
Waarom staat er in die button een andere waarde als in die tekst ?
 
Sucrusani Love

Sucrusani Love

14/10/2010 18:45:55
Quote Anchor link
Nu eerst over de site dan.
Ik ben in de code gedoken en heb gezien dat ik vergeten ben de conversie van US dollars naar Euro's door te voeren.
Dit heb ik inmiddels gedaan.
Het verschil tussen de waarde op de image komt doordat op de image de verleden waarde (ouder dan twee dagen) komt, terwijl de op hoofdpagina vermelde waarde het gemiddelde is over een periode van ongeveer een week.
Om verwarring te voorkomen heb ik de image verwijderd. Zo krijgt de bezoeker alleen de gemiddelde waarde te zien.
Wil je weten wat de waarde in USD is dan zie je dat boven aan je browser. Ik heb geen conversie daar toegepast, zodat men de vergelijking met EURO kan zien. Als de koers van de dollar merkbaar wijzigt, zal ik de bijbehorende factor aanpassen zodat het beeld niet vertroebeld.
En hier een stukje van de code uit het main.php bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
<?php
//include "conf.php";
foreach($_GET AS $key => $value) {
${$key} = $value;
}

foreach($_POST AS $key => $value) {
${$key} = $value;
}

$ip=getenv(remote_addr);
if($url!=""){
$r=$url;
$r=trim($r);
$r=strtolower($r);
$r=str_replace("http://","",$r);
$r=str_replace("www.","",$r);
$pl=explode("/",$r);
if($update=="y"){
include "alexa.php";
$tm=time();
$description=str_replace("'","",$description);
$title=str_replace("'","",$title);
$author=str_replace("'","",$author);
$fr=mysql_query("UPDATE alexa SET visits='$daily_pgviews',price='$price',daily_revenue='$daily_ad_rev',googlepr='$pr',alexapr='$final_rank[0]',ip='$ip',tm='$tm',server_ip='$xip',author='$author',description='$description',title='$title',gbl='$google_backlinks',gi='$google_indexing',ybl='$yahoo_backlinks',yi='$yahoo_indexing',server_info='$server_info',latitude='$latitude',fp='$fp',dmoz='$dmoz' WHERE domain='$pl[0]'");
if($fr){
echo "&nbsp; &nbsp; Record is bijgewerkt.";
}
}
else{
}

//if(!file_exists("sites/$pl[0].txt")){
$mir=mysql_query("SELECT * FROM alexa WHERE domain='$pl[0]'");
if(mysql_num_rows($mir)>0){
//$mir=mysql_query("DELETE FROM alexa WHERE domain='$pl[0]'");
$row=mysql_fetch_array($mir);
if(strlen($row[price])>=10){
$row[price]=($row[price]*0.72);
$row[price]=round(($row[price]/1000000000),3);
$iprice=$row[price];
$price=$row[price]." Miljard ";
$ptext="Miljard EURO";
}
elseif(strlen($row[price])>=7 && strlen($row[price])<10){
$row[price]=($row[price]*0.72);
$row[price]=round(($row[price]/1000000),2);
$price=$row[price]." Miljoen ";
$iprice=$row[price];
$ptext="Miljoen EURO";
}
else{
$row[price]=($row[price]*0.72);
$price=number_format($row[price]);
$iprice=$row[price];
$ptext="EURO";
}

//echo strlen($price);
$row[daily_revenue]=round($row[daily_revenue],2);
$row[visits]=number_format($row[visits]);
$row[alexapr]=number_format($row[alexapr]);
echo "<table width=95% align=center><TD width=90% valign=top align=left><table width=\"100%\" align=\"left\">";
echo "<tr>";
echo "<td colspan=2><h2>$pl[0] is &euro; $price waard</h2></td>";
echo "</tr>";
if($row['title']!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Titel</td><td>$row[title]</td>";
echo "</tr>";
}

if($row['author']!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Autheur</td><td>$row[author]</td>";
echo "</tr>";
}

if($row['description']!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Beschrijving</td><td>$row[description]</td>";
echo "</tr>";
}

if($row['keywords']!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Sleutelwoorden</td><td>$row[keywords]</td>";
echo "</tr>";
}

echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top><img src=\"img/space.gif\" width=\"150\" height=\"0\"></td><td></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Dagelijkse Unieke Bezoekers</td><td>$row[visits]</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Dagelijkse geschatte Adsense Inkomsten</td><td>&euro; $row[daily_revenue]</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
if($row[fp]==0){
$fake = "(<FONT COLOR=#336600>Geldige PageRank</FONT>)";
}
else{
$fake = "(<FONT COLOR=#FF0000>Lijkt vals te zijn</FONT>)";
}

echo "<td width=150><b><font color=\"blue\">G</font><font color=\"red\">o</font><font color=\"yellow\">o</font>
  <font color=\"blue\">g</font><font color=\"green\">l</font><font color=\"red\">e</font></b> Pagerank
</td><td>$row[googlepr] $fake</td>"
;
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Alexa Rank</td><td>$row[alexapr]</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150><B><font color=\"green\">DMOZ</font></B> Lijst</td><td>$row[dmoz]</td>";
echo "</tr>";
$row[gbl]=number_format($row[gbl]);
$row[gi]=number_format($row[gi]);
$row[ybl]=number_format($row[ybl]);
$row[yi]=number_format($row[yi]);
if($row[gbl]>0){
echo "<td width=150>Google Backlinks</td><td><a href=\"http://www.google.com/search?hl=en&q=link:$url\" target=\"_blank\">$row[gbl]</a></td>";
echo "</tr>";
}

if($row[gi]>0){
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Google Indexering</td><td><a href=\"http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=site:$url&btnG=Search\" target=\"_blank\">$row[gi]</a></td>";
echo "</tr>";
}

if($row[ybl]>0){
echo "<tr>";
echo "<td width=150><font color=red><B>Yahoo</B></font> Backlinks</td><td><a href=\"http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=$url&bwm=i&bwmf=a&bwms=p\" target=\"_blank\">$row[ybl]</a></td>";
echo "</tr>";
}

if($row[yi]>0){
echo "<tr>";
echo "<td width=150><font color=red><B>Yahoo</B></font> Indexering</td><td><a href=\"http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=$url&bwmf=a&bwms=p\" target=\"_blank\">$row[yi]</a></td>";
echo "</tr>";
}

$tm=time();
if((($tm-$row[tm])/86400)>=2){
$rd=round(($tm-$row[tm])/86400,0);
echo "<tr><td colspan=2>Data last updated $rd days ago. <form method=post><input type=submit value=\"update now\"><input type=hidden name=url value=\"$pl[0]\"><input type=hidden name=update value=\"y\"></form></td></tr>";
}
else{
$rd=round(($tm-$row[tm])/86400,0);
if($rd==1){
$day="Last updated $rd day ago.";
}
else{
$day="Laatst bijgewerkt vandaag.";
}

echo "<tr><td colspan=2>$day</td></tr>";
}

echo "<tr><td colspan=2><a href=\"http://website-waarde.nl/?action=others&imp=$row[server_ip]\"><B>Bekijk alle websites op deze Host</B></a></td></tr>";
echo "</table></TD><TD valign=top align=center width=20%><img src=\"http://open.thumbshots.org/image.pxf?url=http://www.$pl[0]\"><BR>";
//echo "<img src=\"http://website-waarde.nl/$pl[0].jpg\">";
echo "<BR>Toon dit op uw website:<br><textarea cols=30 rows=5 style=\"font-size:9px;font-family:Arial;\" readonly><a href=\"http://website-waarde.nl/$pl[0]\" target=\"_blank\"><img src=\"http://website-waarde.nl/$pl[0].jpg\" border=\"0\"></a></textarea>";
echo "</TD></Table><BR>";
echo "<table width=95% align=center cellpadding=0>";
echo "<tr height=20 bgcolor=\"#0066CC\"><TD width=50% class=\"body-top\" align=center><FONT COLOR=\"#FFFFFF\"><B>Dagelijkse Alexa Rank grafisch</B></FONT></td><TD width=50% class=\"body-top\" align=center><FONT COLOR=\"#FFFFFF\"><B>Dagelijkse Paginabezoeken</B></FONT></td></tr>";
echo "<tr><td align=center width=50%><img src=\"http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=$r&r=6m&y=t&z=3&h=200&w=300&b=FFFFFF\"></td>
<td align=center width=50%><img src=\"http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=$r&r=6m&y=r&z=3&h=200&w=300&b=FFFFFF\"></td>
</tr>"
;
echo "</table><BR>";
}
else{
include "alexa.php";
$tm=time();
if($final_rank[0]>=1){
$red=$ip_data['city'].",+".$ip_data['country_code'];
$latitude=$ip_data['latitude'].",".$ip_data['longitude'];
$description=str_replace("'","",$description);
$title=str_replace("'","",$title);
$author=str_replace("'","",$author);
$fr=mysql_query("INSERT INTO alexa SET domain='$pl[0]',price='$price',visits='$daily_pgviews',daily_revenue='$daily_ad_rev',googlepr='$pr',alexapr='$final_rank[0]',count='1',ip='$ip',tm='$tm',server_ip='$xip', author='$author',description='$description',title='$title',gbl='$google_backlinks',gi='$google_indexing',ybl='$yahoo_backlinks',yi='$yahoo_indexing',server_info='$red',fp='$fp',latitude='$latitude',dmoz='$dmoz'");
$row[server_ip]=$xip;
//echo strlen($price);
$price=($price*0.72);
if(strlen($price)>=10){
$price=round(($price/1000000000),3);
$iprice=$price;
$price=$price." Miljard ";
$ptext="Miljard EURO";
}
elseif(strlen($price)>=7 && strlen($price)<10){
$price=round(($price/1000000),2);
$iprice=$price;
$price=$price." Miljoen ";
$ptext="Miljoen EURO";
}
else{
$iprice=$price;
$price=number_format($price);
$ptext="EURO";
}

$daily_ad_rev=round($daily_ad_rev,2);
$daily_pgviews=number_format($daily_pgviews);
$final_rank[0]=number_format($final_rank[0]);
?>

<BR>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
//echo strlen($price);
echo "<table width=95% align=center><TD width=90% valign=top align=left><table width=\"100%\" align=\"left\">";
echo "<tr>";
echo "<td colspan=2><h2>$pl[0] is &euro; $price waard</h2></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
if($title!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Titel</td><td>$title</td>";
echo "</tr>";
}


if($author!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Autheur</td><td>$author</td>";
echo "</tr>";
}

if($description!=""){
echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top>Beschrijving</td><td>$description</td>";
echo "</tr>";
}

if($keywords!=""){
}

echo "<tr>";
echo "<td width=150 valign=top><img src=\"img/space.gif\" width=\"150\" height=\"0\"></td><td></td>";
echo "</tr>";
echo "<td width=150>Dagelijkse Unieke Bezoekers</td><td>$daily_pgviews</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Dagelijkse geschatte Adsense Inkomsten</td><td> &euro; $daily_ad_rev</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
if($fp==0){
$fake = "(<FONT COLOR=#336600>Geldige PageRank</FONT>)";
}
else{
$fake = "(<FONT COLOR=#FF0000>Lijkt vals te zijn</FONT>)";
}

echo "<td width=150><b><font color=\"blue\">G</font><font color=\"red\">o</font><font color=\"yellow\">o</font>
  <font color=\"blue\">g</font><font color=\"green\">l</font><font color=\"red\">e</font></b> Pagerank</td><td>$pr $fake</td>"
;
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Alexa Rank</td><td>$final_rank[0]</td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150><B><font color=\"green\">DMOZ</font></B> Lijst</td><td>$dmoz</td>";
echo "</tr>";

echo "<tr>";
$google_backlinks=number_format($google_backlinks);
$google_indexing=number_format($google_indexing);
$yahoo_backlinks=number_format($yahoo_backlinks);
$yahoo_indexing=number_format($yahoo_indexing);
echo "<td width=150>Google Backlinks</td><td><a href=\"http://www.google.com/search?hl=en&q=link:$url\" target=\"_blank\">$google_backlinks</a></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150>Google Indexering</td><td><a href=\"http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=site:$url&btnG=Search\" target=\"_blank\">$google_indexing</a></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150><font color=red><B>Yahoo</B></font> Backlinks</td><td><a href=\"http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=$url&bwm=i&bwmf=a&bwms=p\" target=\"_blank\">$yahoo_backlinks</a></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<td width=150><font color=red><B>Yahoo</B></font> Indexering</td><td><a href=\"http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=$url&bwmf=a&bwms=p\" target=\"_blank\">$yahoo_indexing</a></td>";
echo "</tr>";
echo "<tr><td colspan=2>Laatst bijgewerkt vandaag.</td></tr>";
echo "<tr><td colspan=2><a href=\"http://website-waarde.nl/?action=others&imp=$xip\"><B>Bekijk alle websites op deze Host</B></a></td></tr>";
echo "</table></TD><TD valign=top align=center width=20%><img src=\"http://open.thumbshots.org/image.pxf?url=http://www.$url\"><BR>";
echo "<img src=\"http://website-waarde.nl/$pl[0].jpg\">";
echo "<BR>Toon dit op uw website:<br><textarea cols=30 rows=5 style=\"font-size:9px;font-family:Arial;\" readonly><a href=\"http://website-waarde.nl/$pl[0]\" target=\"_blank\"><img src=\"http://website-waarde.nl/$pl[0].jpg\" border=\"0\"></a></textarea>";
echo "</TD></Table><BR>";
echo "<table width=95% align=center cellpadding=0>";
echo "<tr height=20 bgcolor=\"#0066CC\"><TD width=50% class=\"body-top\" align=center><FONT COLOR=\"#FFFFFF\"><B>Dagelijkse Alexa Rank grafisch</B></FONT></td><TD width=50% class=\"body-top\" align=center><FONT COLOR=\"#FFFFFF\"><B>Dagelijkse Paginabezoeken</B></FONT></td></tr>";
echo "<tr><td align=center width=50%><img src=\"http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=$pl[0]&r=6m&y=t&z=3&h=200&w=300&b=FFFFFF\"></td>
<td align=center width=50%><img src=\"http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=$pl[0]&r=6m&y=r&z=3&h=200&w=300&b=FFFFFF\"></td>
</tr>"
;
echo "</table><BR>";
}
else{
?>

<BR>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
echo "<table width=95% align=center><TR height=100><td align=center>Van deze website zijn op dit moment te weinig gegevens bekend om gewaardeerd te worden.</td></TR></table>";
$invalid="yes";
}
}
}

if($url!="" && $invalid=="" && $ip==""){
if($row[latitude]==""){
$xip = $row[server_ip];
$ip_data = locateIps($xip);
$red=$ip_data['city'].",+".$ip_data['country_code'];
$latitude=$ip_data['latitude'].",".$ip_data['longitude'];
$fb=mysql_query("UPDATE alexa SET server_info='$red',latitude='$latitude' WHERE domain='$pl[0]'");
echo "<table align=center width=80% cellspacing=0><TR bgcolor=\"#0066CC\"><TD width=100% class=\"body-top\" align=center colspan=3><font color=white><B>Plaats waar deze website geHost wordt</B></font></TD></TD></TR><TR bgcolor=#e6e6e6 height=40>";
echo "<td width=100% align=center style=\"padding:2px;\"><iframe width=\"600\" height=\"300\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\" marginheight=\"0\" marginwidth=\"0\" src=\"http://maps.google.co.uk/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=en&amp;geocode=&amp;q=$ip_data[city],+$ip_data[country_code]&amp;sll=$ip_data[latitude],$ip_data[longitude]&amp;iwloc=A&amp;output=embed\"></iframe><br /></TD></TR></table><BR>";
}
else{
echo "<table align=center width=80% cellspacing=0><TR bgcolor=\"#0066CC\"><TD width=100% class=\"body-top\" align=center colspan=3><font color=white><B>Plaats waar deze Website geHost wordt</B></font></TD></TD></TR><TR bgcolor=#e6e6e6 height=40>";
echo "<td width=100% align=center style=\"padding:2px;\"><iframe width=\"600\" height=\"300\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\" marginheight=\"0\" marginwidth=\"0\" src=\"http://maps.google.co.uk/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=en&amp;geocode=&amp;q=$row[server_info]&amp;sll=$row[latitude]&amp;iwloc=A&amp;output=embed\"></iframe><br /></TD></TR></table><BR>";
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$link1
=getenv(HTTP_HOST);
$link2=$_SERVER["PHP_SELF"];
$link="http://$link1$link2";
$link=str_replace("index.php","",$link);
echo "<table align=center width=80%><TR bgcolor=\"#0066CC\"><TD width=100% colspan=3 class=\"body-top\" align=center><font color=white><B>Meest geanalyseerde Websites hieronder!</B></font></TD></TR><TR bgcolor=\"#f8f8f8\"><TD width=100% valign=top>";
$stat=mysql_query("SELECT domain FROM alexa ORDER BY op DESC LIMIT 0,10");
if(mysql_num_rows($stat)>0){
echo "<table border=0 width=100%>";
$i=1;
while($row=@mysql_fetch_array($stat)){
echo "<TR height=20 bgcolor=\"#f8f8f8\"><TD width=20>$i.</TD><TD width=100%><a href=\"$link$row[domain]\">$row[domain]</a></TD></TR>";
$i++;
}

echo "</table>";
}

/*
echo "<table border=0 width=100%>";
for($k=1;$k<=10;$k++){
$rec[$j]=trim($rec[$j]);
$j=$k-1;
echo "<TR height=20><TD width=20>$k.</TD><TD width=100%><a href=\"$link$rec[$j]\">$rec[$j]</a></TD></TR>";
}
echo "</table>";
*/

echo "</TD></TR></table>";
}
else{
if($url=="" && $action==""){
$link1=getenv(HTTP_HOST);
$link2=$_SERVER["PHP_SELF"];
$link="http://$link1$link2";
$link=str_replace("index.php","",$link);
echo "Bepaal snel en eenvoudig gratis uw website waarde, het aantal unieke bezoekers van uw site of die van iemand anders. Ook kunt u hier zien hoeveel u ongeveer zou kunnen verdienen met Google Adsense. Wij berekenen de website waarde op basis van onafhankelijke statistieken zoals uw Alexa Rank en Google Pagerank.<BR>";
echo "Bepaling van de Website Waarde is eenvoudig. Type de URL van uw website of die van een ander gewoon hierboven in het venster en druk op enter of klik op de knop 'Bepaal Website Waarde', even wachten ... en klaar!.<BR>Als er te weinig gegevens van de ingevoerde website gevonden worden of de website krijgt te weinig bezoekers, dan kunnen wij helaas geen goede waarde bepalen van uw website. In dat geval kunt u beter enkele dagen wachten tot de site meer bezoekers krijgt of dat Alexa de site eindelijk een goede positie heeft toebedeeld. Een mooie website die geen bezoekers krijgt heeft weinig of geen waarde!<BR><BR>";
echo "<table width=\"90%\" align=\"center\"><TR bgcolor=\"#0066CC\"><td colspan=3 align=center><font color=\"#FFFFFF\"><b>Meest geanalyseerde Websites hieronder!</b></font></td></tr><TR bgcolor=#e6e6e6><TD width=33% valign=top>";
$stat=mysql_query("SELECT domain FROM alexa ORDER BY count DESC LIMIT 0,10");
echo "<table border=0 width=100%>";
$i=1;
while($row=@mysql_fetch_array($stat)){
echo "<TR height=20><TD width=25>$i.</TD><TD width=100% align=left><a href=\"$link$row[domain]\"><font size=2>$row[domain]</font></a></TD></TR>";
$i++;
}

echo "</table>";
echo "</TD><TD width=33% valign=top>";
$stat1=mysql_query("SELECT * FROM alexa ORDER BY count DESC LIMIT 10,10");
echo "<table border=0 width=100%>";
$i=11;
while($row1=@mysql_fetch_array($stat1)){
echo "<TR height=20><TD width=25>$i.</TD><TD width=100% align=left><a href=\"$link$row1[domain]\"><font size=2>$row1[domain]</font></a></TD></TR>";
$i++;
}

echo "</table>";
echo "</TD><TD width=33% valign=top>";
$stat2=mysql_query("SELECT * FROM alexa ORDER BY count DESC LIMIT 20,10");
echo "<table border=0 width=100%>";
$i=21;
while($row2=@mysql_fetch_array($stat2)){
echo "<TR height=20><TD width=25>$i.</TD><TD width=100% align=left><a href=\"$link$row2[domain]\"><font size=2>$row2[domain]</font></a></TD></TR>";
$i++;
}

echo "</table>";
echo "</TD></TR>";
echo "</table>";
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
}
}

if($action=="others" && $imp!=""){
echo "<table width=95% align=center><tr><td align=left>";
echo "Websites geHosted op: $imp</td></tr><tr><td align=left>";
getallip($imp);
echo "</td></tr></table>";
}

    function
getallip($imp){

        $ch = @curl_init();
        $site_url="http://www.bing.com/search?q=ip:$imp&go=&form=QBLH&filt=all&qs=n";
        @
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $site_url);
        @
curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);
        @
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 0);
        @
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
        @
curl_setopt ($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 120);
        $code = @curl_exec ($ch);
        @
curl_close($ch);
        $filed=substr_count($code,'<div class="sb_tlst"><h3><a href="http://');
        $pkg=explode('<div class="sb_tlst"><h3><a href="http://',$code);
        if($filed>0){
        for($i=1;$i<=$filed;$i++){
        $mri=explode('"',$pkg[$i]);
        if($mri[0]!=""){
        $dp=str_replace("http://","",$mri[0]);
        $dp=str_replace("/","",$dp);
        $dp=str_replace("www.","",$dp);
        echo "<b><li><a href=\"http://website-waarde.nl/$dp\">$dp</a></b>";
        }
        }
        }
else{
        echo "<CENTER>No website found on this IP.</CENTER>";
        }
    }

    function
locateIps($ip){
    $d = file_get_contents("http://www.ipinfodb.com/ip_query.php?ip=$ip&output=xml");
 
    //Use backup server if cannot make a connection
    if (!$d){
        $backup = file_get_contents("http://backup.ipinfodb.com/ip_query.php?ip=$ip&output=xml");
        //$answer = new SimpleXMLElement($backup);
        $answer = $backup;
        if (!$backup) return false; // Failed to open connection
    }else{
        //$answer = new SimpleXMLElement($d);
        $answer = $d;
    }

 
    $country_code1 = explode("<CountryCode>",$answer);
    $country_code2 =explode("</CountryCode>",$country_code1[1]);
    $country_code=$country_code2[0];
    $country_name1 = explode("<CountryName>",$answer);
    $country_name2 =explode("</CountryName>",$country_name1[1]);
    $country_name=$country_name2[0];
    $city1 = explode("<City>",$answer);
    $city2 =explode("</City>",$city1[1]);
    $city=$city2[0];
    $latitude1 = explode("<Latitude>",$answer);
    $latitude2 =explode("</Latitude>",$latitude1[1]);
    $latitude=$latitude2[0];
    $longitude1 = explode("<Longitude>",$answer);
    $longitude2 =explode("</Longitude>",$longitude1[1]);
    $longitude=$longitude2[0];
    
    //Return the data as an array
    return array('ip' => $ip, 'country_code' => $country_code, 'country_name' => $country_name, 'region_name' => $region_name, 'city' => $city, 'zippostalcode' => $zippostalcode, 'latitude' => $latitude, 'longitude' => $longitude, 'timezone' => $timezone, 'gmtoffset' => $gmtoffset, 'dstoffset' => $dstoffset);
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/10/2010 18:51:07
Quote Anchor link
lol, ik kan voor mijn demo is € 31,607 waard xD
het stelt niet eens wat voor
Gewijzigd op 14/10/2010 19:13:00 door Vincent Huisman
 
- Raoul -

- Raoul -

14/10/2010 18:51:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$lol
= "25,99";
$lol = str_replace("," ".", $lol);
?>


:)

Toevoeging op 14/10/2010 18:55:16:

Trouwens Wilfred, kan het nog netter? (sarcasme...)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

14/10/2010 19:09:56
Quote Anchor link
Offtopic; voor 900€ krijg je de mijne ook wel hoor :)

Ontopic; beveilig je get waarde.
http://www.website-waarde.nl/?url=paradox-productions.net%27
Gewijzigd op 14/10/2010 19:11:55 door Wouter De Schuyter
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/10/2010 19:26:34
Quote Anchor link
Wat is relevante code???[/modedit]
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 19:31:08
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 14/10/2010 18:51:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$lol
= "25,99";
$lol = str_replace("," ".", $lol);
?>


:)

Toevoeging op 14/10/2010 18:55:16:

Trouwens Wilfred, kan het nog netter? (sarcasme...)


Regex! Is wel ietsje slomer maar goed.
Zoiets?
preg_match('/,/g', '', $gefiltreerd)
 
Niek s

niek s

14/10/2010 20:45:51
Quote Anchor link
Kumkwat Trender op 14/10/2010 19:31:08:
Internet Verslaafde op 14/10/2010 18:51:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$lol
= "25,99";
$lol = str_replace("," ".", $lol);
?>


:)

Toevoeging op 14/10/2010 18:55:16:

Trouwens Wilfred, kan het nog netter? (sarcasme...)


Regex! Is wel ietsje slomer maar goed.
Zoiets?
preg_match('/,/g', '', $gefiltreerd)


number_format() ?

Of is het niet de bedoeling dat we met functies gaan strooien die er voor gemaakt zijn?
 
Sucrusani Love

Sucrusani Love

18/10/2010 10:53:11
Quote Anchor link
Mijn probleem is nu eindelijk opgelost dank zij wat bruikbare tips van enkele php kenners van dit forum.
Bedankt,

Maar kan ik dit item verwijderen? Want sommige reacties zou ik niet meer willen zien!
 
Niek s

niek s

18/10/2010 11:12:39
Quote Anchor link
Sucrusani Love op 18/10/2010 10:53:11:
Maar kan ik dit item verwijderen? Want sommige reacties zou ik niet meer willen zien!


nee. Er worden hier geen topics verwijderd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.