van een array gegevens uitlezen uit db.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas

thomas

20/12/2009 14:57:00
Quote Anchor link
Goedendag.
Ik zit met het volgende
ik heb deze script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
if(isset($_POST['Week'])) $week=$_POST['Week'];
if(count($week))
{

    for($i=0;$i<count($week);$i++)
    {

        echo "<br>alternatief" .$week[$i];
    }
}


if($p=="rappo")
{
//Begin Rappo
    echo '
    <table border="1" width="100%">
    <tr>
        <td>
        <p align="center">Week nr: '
.$datum['week'].'</td>
    </tr>
    </table>'
;
    
    if($naam=="all" && $tijd=="all")
    {
//Begin all
        echo
            '
            <table border="1" width="100%" cellspacing="0" bordercolor="#000000">
            <tr>
                <td>Agent naam:</td>
                <td>inlogtijd:</td>
                <td>Gemiddelde Behandeltijd</td>
                <td>idle%</td>
                <td>After Call Work (ACW)</td>
                <td>RTA%</td>
            </tr>    
            '
;
            
        $sql1 = "SELECT * FROM tijdtest WHERE week = '".$week[$i]."'";
        $query1 = mysql_query($sql);
        
        while($tijden = mysql_fetch_array($query1))
        {
//Begin loop
            
            echo
                '
                <tr>
                    <td>'
.$tijden['agentnaam'].'</td>
                    <td>'
.$tijden['inlogtijd'].'</td>';
                    if($tijden['gbt']>599)
                    {

                    echo '<td bgcolor="#FF0000"><center>'.$tijden['gbt'].'</center></td>';    
                    }

                    else
                    {
                    echo '<td bgcolor="#00FF00"><center>'.$tijden['gbt'].'</center></td>';
                    }

                    if($tijden['idle']>9.99)
                    {

                    echo '<td bgcolor="#FF0000">'.$tijden['idle'].'</td>';
                    }
else
                    {
                    echo '<td bgcolor="#00FF00">'.$tijden['idle'].'</td>';    
                    }

                    if($tijden['acw']>50)
                    {

                    echo '<td bgcolor="#FF0000"><center>'.$tijden['acw'].'</center></td>';
                    }

                    else
                    {
                    echo '<td bgcolor="#00FF00"><center>'.$tijden['acw'].'</center></td>';
                    }

                    if($tijden['rta']<90)
                    {

                    echo '<td bgcolor="#FF0000">'.$tijden['rta'].'%</td>';
                    }

                    else
                    {
                    echo '<td bgcolor="#00FF00">'.$tijden['rta'].'%</td></tr>';        
                    }
        }
//Einde While Loop//
        
    }
?>


hiermee post ik het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<select name="Week[]" size="10" multiple>
        
        <option value="40">Week 40</option>
        <option value="41">Week 41</option>
        <option value="42">Week 42</option>
        <option value="43">Week 43</option>
        <option value="44">Week 44</option>
        </select>


Als ik nu week40 en 41 selecteer en ik klik op submit
dan zegt mijn array dit

Array
(
[Week] => Array
(
[0] => 40
[1] => 41
)
)

Maar mijn uitkomst is altijd week 41 en niet samen
Hoe kan ik dit oplossen
Met vriendelijke groet thomas de vries.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:07:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/12/2009 15:03:00
Quote Anchor link
De query waarin je $i gebruikt staat buiten de for-loop waarin je $i laat oplopen. Met andere woorden, $i zal altij de laatste waarde (in jouw geval 41) bevatten en dus zullen alleen de gegevens van week 41 opgehaald worden.

De query zul je dus ook binnen de for-loop uit moeten voeren en vervolgens moeten zorgen dat de data op de juiste manier verwerkt/getoond wordt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.