van een rij in een tabel een url maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danielle

Danielle

25/01/2006 10:40:00
Quote Anchor link
Hoe maak ik van een rij in een tabel een url. Ik link nu via gegevens in een rij. Maar om het wat gebruiksvriendelijker te maken wil ik gewoon wanneer je op een rij klikt dat je dan naar een volgende pagina gaat.

kan ik simpelweg van een tr een link maken?

Het hoeft niet in internet explorer te werken, want het is een ledensysteem en draait op 1 machine. En daar staat firefox op geinstalleerd. IE is zelfs geblocked :P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:23:51
 
Danielle

Danielle

25/01/2006 19:51:00
Quote Anchor link
zou toch mogelijk moeten zijn?
 

25/01/2006 20:01:00
Quote Anchor link
nee moet je gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//alle query's en loopjes
echo("<tr><td><a href=".$var['url'].">".$var['url']."</a></td></tr>");
?>
 

26/01/2006 00:24:00
Quote Anchor link
waarom kan phpmyadmin het wel?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.