van FGETS naar bruikbare STRING ???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

08/09/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Bij het ontwerpen van mijn site met php besloot ik een extra veiligheid in te bouwen bij het inlezen van tekst in mijn documenten. Het geven van een 'geldigheids code' aan elk van de paginas was de uitweg (in elk te lezen bestand een code die vergeleken wordt met het origineel)

dit is een deel van de code:

---
while (!feof($Fopn)) {
$header1 = fgets($Fopn, 77);
echo "$header1<br>"; }
strval (header1);

echo "$header1 == $headerORG";
---

Het probleem is dat de output niet is wat ik verwacht:

---
''header1'' // echo 1
en
'' '' == ''$headerORG''
---

de header1 wordt de tweede keer niet getoont ... ?
alle informatie welkome, sta open voor kritiek

Postal-Cyber
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:01:39
 

09/09/2004 20:12:00
Quote Anchor link
De strings: headerORG en header1 worden later gebruikt in een if-else statement

Postal-Cyber
 
Rick

Rick

10/09/2004 00:00:00
Quote Anchor link
strval (header1); <-- $ vergeten?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.